Zoya Arabella

Seuraava Zoya uunista ulos, tätä vauhtia nämä on minulla lakattuina ennen seuraavan kokoelman ilmestymistä, loistavaa.
Arabella oli onneton matkalla damagea ottanut lakka ja sain tovin odotella korvaavaa yksilöä rapakon takaa. Kun se saapui, laitoin kirppikselle Golden Rosen Holiday-tekstuurin 57, sillä se oli niin samanlainen etten tarvitse molempia. GR:ssa on sininen shimmer joka tästä uupuu mutta pohjaväri on lähes identtinen.
Lakka peitti kahdella kerroksella ja on vaivaton tapaus kaikin tavoin. Koristelin tämän rivillä vaaleanpunaisia niittejä joiden rytmitys osui hieman paremmin kohdalleen toisessa kädessä, tämä ensimmäinen meni tyyliin ”no mä laitan tähän viis niittiä….apua, ei ne riitäkään, laitankin kuusi…uu, ei ne mahdukaan kunnolla…oho, no ei voi enää mitään” :)

Zoya Arabella

Väri on erittäin kaunis marjapuuron punainen ja kyllä niititkin ihan hyvin kynsillä kestävät kun niitä painaa varovasti vielä kosteaan lakkaan. Kun päällyslakkaa ei tule, pysyvyys on toki huonompi kuin olisi sitä käytettäessä.

Olen joskus miettinyt, mihin ne kynsiltä putoilevat koristeet mahtavat joutua, sillä niitä löytyy aniharvoin mistään. Kuinkahan paljon niitä on syötetty perheenjäsenille esim. jauhelihakastikkeen joukossa?

Lienee viisainta vaieta kotona tästä mahdollisuudesta.

28 thoughts on “Zoya Arabella

 1. Kaunis lakkaus ja pinkit niitit antaa vähän raffia otetta lisää, mutta semihempeällä tavalla. Jaan niin tuon rytmitysongelman.. Herkullinen väri muuten tässä Zoyassa!

  Repesin tuolle jauheliha(koriste)kastikkeelle :D, ehkä todella on viisautta olla moisesta mahdollisuudesta aivan hiljaa. Kuituja, kuituja..

 2. Mä kyllä antoisasti kerron, jos esim. salaattia tehdessä häviää koriste. Sitten leikitään, kuka löytää ”mantelin”, vaikka ei sitä ole kyllä kertaakaan ruoasta löytynyt :D Toinen asia, mitä mulla mystisesti katoaa, on huulikorun pallo. Sitten ei imuroida, ennen kuin se on löytynyt :D

 3. Mä mietin tota just myös yks päivä, kun kynsiltä oli tipahtanut useampi niitti. Missä ne on? Miksei niitä tuu enää ikinä vastaan? Sohvanalushirviö varmaan syö ne, se sama, mikä syö kissojen lelut, hiuslenkit ja muut tuollaiset.

  Nätti on Arabellakin! Mietin muuten tätäkin: onkohan nää tekstuurit koostumuksena tulleet jäädäkseen, että tästedes niitä näkee melkein joka kokoelmassa joka merkiltä, vai onko tää ohimenevä muoti-ilmiö? Toisaalta ite tykkään kovasti tekstuureista (tällä hetkellä on ehkä jonkinasteinen peliväsymys niihin kyllä), etta bring on vaan, mutta sitten toisaalta mietin myös, että alkaako ne toistaa itseään jossain vaiheessa, kun jo nyt samanlaisia löytyy usealta merkiltä…

  Lennokasta ajatusvirtaa näköjään keskiviikkoaamupäivään :P

  1. Ehkä ne menee sinne mihin myös osa mun villasukasta. Koska siihen oli tullut reikä, sen materiaalin oli pakko olla jossain.

   *järkeilee*

   Kissanpallot kyllä löytyy aina sohvan alta tai kirjahyllyn takaa mutta sukkamateriaalia ei ole sieltä putkahtanut esiin:/

   Oon kans paljon pohtinut tätä tekstuurihypeä. Nyt se on jo kestänyt pitempään kuin moni edeltävä trendi ja lisäksi noussut paljon suositummaksi kuin vaikkapa cracklet. Mitä en ihmettele, sillä cracklet on rumia, tekstuuri on nättejä:) Sävyt kieltämättä alkavat toistaa itseään ja itselläni on tällä hetkellä kiintiö sillä tavoin täynnä, että en tarvitse lisäkappaleita ellei tule jotain UUTTA. Sitä odotellessa:)

 4. Aivan upea väri! Marjapuuronpunaiset on ainoat, jotka mulle sopii ;) Näissä tekstuurilakoissa pääsevät nuo värit aina oikeuksiinsa. Näyttää hyvältä jokapuolelta =)

 5. Noniin… Mähän tarviin tämän lakan myös, on se sen verran kaunis. :3 Eiiiih, pitäis lakata lukemasta postauksia, AINA löytyy kaikki herkkulakat himotuslistalle. -.- Kiitti hei! :D

 6. Ne kaikki teidän hukassa olevat niitit ovat varmasti meillä, koska niitä löytyy aivan joka paikasta. Ihme, kun ei ole jääkaapista vielä tullut vastaan!

  1. Ahhah:D Joskus aniharvoin jossain yllättävässä paikassa matolla saattaa joku strassi kimaltaa mutta yleensä jäävät löytymättä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *