Yhdet kesäkuvat arkistosta

Kärvistellessäni hajoilleiden läppäreiden kanssa olen vaihtanut koneelta toiselle ja niinpä kuviakin on tullut tallennettua sinne sun tänne. Löysin varakoneeni arkistosta yhdet julkaisemattomat kynnet heinäkuun alkupäiviltä vaikka näissä nyt ei mitään erikoista nähtävää olekaan, niin julkaistaan pois roikkumasta. Luultavasti kuvia ottaessa lakat ovat olleet kynsillä jonkin aikaa kärkikulumasta päätellen.

Kuvissa on värinsä puolesta yksi lemppareitani kautta aikojen, China Glazen No Way José.
Tämä on toinen kahdesta lakasta, joista minulla on varakappaleet. Se toinen on OPI DS Extravagance. Ehkä tässä vaiheessa harrastusta en enää hankkisi kaksoiskappaleita mistään lakasta, mutta silloin alussa kuvittelin ehtiväni lakkaamaan lempilakoillani niin usein, että ne kuluvat loppuun huimaa vauhtia.
Ok, olen lakannut Josélla ehkä kolme tai neljä kertaa ja käyttöaste on logon puolivälissä mutta siitä huolimatta en usko saavani sitä loppuun elinaikanani. Koska kaikki muut kynsilakat.

Näköjään olen yhdistänyt lempilakkaani kaikki lempielementtini eli hempeät decalit ja dotting toolilla tehdyt pilkut:)

Kyllä ulkona otetut kuvat on vaan kivoja. Yhtään ei huvittaisi suoda ajatuksia kohta koittavalle noin kahdeksan kuukauden mittaiselle kaamokselle, jolloin auringosta ei näy välttämättä pilkahdustakaan viikkokausiin. Kourallinen hololakkojakin odottaa myös lakkaamista mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä, toivottavasti *laul*

22 thoughts on “Yhdet kesäkuvat arkistosta

 1. Muhun välillä iskee tuo José kovastikin, mutta välillä taas ei yhtään. Blööh, en tiedä. Mutta taas on niin sissimäiset kynnet! 8)

 2. Jii-haa, sainko biisin tartutettua vai löytyikö jo entuudestaan korvien välistä? :D nää on kyllä niin Sissikynnet ettei toisia <3

 3. Aivan ihana lakkaus ja tuo lakka pääsi juuri himotuslistalleni. En tiedä mutta ennen se ei ole iskenyt, nyt kuitenkin pam olen rakastunut :D! Löytäisiköhän sitä mistäpäin enää kohtuuhintaan?

 4. Minä en oo vieläkään saanut hankittua tätä. Alan epäillä, että ehkä mun ei kuulu saada edes tätä kun oon vitkutellut näin pitkään. Ei sillä, kaunis se kyllä on <3

 5. Ihanat! Niin ihanat ja niin sun näköiset! Jos jossain vaiheessa päätät ettet rakasta sitä toista Josea niin jostain *krmh*multa*krhm* vois löytyä sille uus koti! ;)

 6. Oih <3 Dotting toolilla saa kyllä ihanaa, pilkkuja pilkkuja pilkkuja <3 Ja kokonaisuus on taas niin kaunis ja harkittu, sä oot vaan niin pro!
  Uus profiili kuvakin, mii laikii =)

 7. Taattua Sissi-laatua! On ne vaan kauniit.. *huokaa* Jännä muuten, mua ei kuvaamisen puolesta haittaa yhtään talven tulo. Aniharvoin kuvaan kynsiä ulkona nytkään kun valoa piisaa – tykkään kuvata kynnet aina samalla tavalla päivänvalolampun avulla, niin kuvat ovat aina suht samanlaiset ja tasalaatuiset. Musta lakat on helpompi saada näyttämään oikean sävyisiltäkin niin, ulkokuvissa valkotasapaino tuntuu ainakin mulla AINA jotenkin mättävän.

  1. Tasalaatuiset ja samanlaiset kuvat on kyllä plussaa, mielellään niitä katsoo. Uloskin pitää päästä _päivällä_, ilta-auringossa kaikki on niin keltaista ettei lakkojen värisävyt ole sinne päinkään.

   Rakentelin tässä juuri pienen, erillisen kuvauslaatikon valkoisella taustalla lightboksiini, koska haluaisin kuvata lakkapullot vaaleaa taustaa vasten ja kynnet tummaa, mutta taustakankaan vaihtelemisessa on niin iso työ:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *