When everything goes wrong

Ennen kuin alan selitellä, toivotan uudet lukijat tervetulleiksi: tervetuloa, uudet lukijat:)

Malliesimerkki siitä, kun KAIKKI menee pieleen.
Pohjalakkaus onnistui hyvin. Kärjen pinkitkin osuivat kohdalleen mutta sen jälkeen alkoi vastustaa. Verkkokuviot menivät kaikki vinksinvonksin ja päällyslakka kruunasi kaiken tuhrimalla pohjalakan.

Ja vielä pikanttina yksityiskohtana ottamani kuvat ovat epätarkkoja:D Tässä kohtaa olin valmis hakemaan kynsilakanpoistoainetta ja aloittamaan alusta. Ehkä huomenna, näissä oli kuitenkin aikamoinen työ. Suorastaan käsittämätön lopputulokseen nähden. Mutta tiedättehän te, että näitä päiviä tulee aina joskus.

Ps. aion vielä käydä äänestämässäkin, toivottavasti tämä ei ole enne….
Pps. totuus näiden kynsien osalta on paljon pahempi kuin kuvat antavat ymmärtää

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine snow
-Lumene Natural code Soul shaker
-Seche Vite -pikakuivattaja
-Konad musta erikoislakka
-Konad Top coat 
-tarrat Seppälä
-leimaukset Konad-laatasta m57

10 thoughts on “When everything goes wrong

  1. Olen tilannut kaikki Konadit CesarsShopista (www.cesarsshop.fi). Samoja tarvikkeita saa myös MiMaxilta (www.mimax.fi). Kumpikin verkkokauppa on suomalainen joten ostaminen on helppoa ja toimitukset tulevat nopeasti.

  2. Siun blogailusta innostuneena pistin itellekin oikeen kynsilakkaa ekan kerran vuosiin! Miulla on aina ollut ihan hyvät kynnet, mutta en ole niitä jaksanut lakkailla kun se lakka kuluu tallihommissa niin nopeasti. Nyt kun ei tule enää hevosteltua niin jospa tuo pysyisi edes viikon siistin näköisenä. En kyllä edes omista kun yhden kynsilakan ja sekin on lähestulkoon väritöntä :-D

  3. Judi, kiva kuulla että olen inspiroinut jotakuta:) Lähes väritön lakka on aika armelias, ei niin pistä silmään jos pikkuisen jostain lohkeaa;)

  4. Okra, kiitti linkeistä (tai siis haist, koska rahanmenoahan tämä tietää :D )! Toi Konad Suomi näyttikin hiukan epäilyttävältä, kun suomennettu vissiin käännöskoneella ja tosta kaikesta välkkeestä saa epilepsiakohtauksen.

  5. HannaS, haha:) MiMax on jonkun verran halvempi muuten ja ihan samaa kamaa on myynnissä. Mä vaan en tajunnut että muualtakin voi ostaa kuin Cesarsilta.
    Noihin jää koukkuun mutta ainakin olen varoittanut:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *