Wettiksiä

Seppälöihin on tullut uusia Wet’n Wildin lakkoja ja piti tietenkin rynnätä heti pällistelemään niitä ja ottamaan ärsyttävän epätarkkoja ja heilahtaneita kännykkäkuvia.

Mukaani lähti kaksi fastdry -lakkaa, 9.0.2.1 Orange ja Hannah Pinktana ja testasin niitä äsken kiekolle. No juu, olisihan noita huonosti peittäviä ollut entuudestaankin mutta nyt on pari lisää:) Ehkä kiinnostavampaa olisikin ollut kokeilla jotakin noista Megalast-lakoista. Lisää aiheesta vaikkapa Wettiksen sivuilla  

Lakkojen hinta Seppälässä on 4,95€.
Vasemmalla Hannah Pinktana, oikealla 9.0.2.1 Orange

Tässä toisin päin

Hannah Pinktana, alla ChG Sexy Silhouette

9.0.2.1 Orange, alla ChG Liquid Leather
Liquid Leatherin (joka on siis musta lakka) päällä tuo näyttääkin jo joltain, kuva vaan ei tee oikeutta lakalle. Tulee mieleen jopa Chanel Peridot:)
Hannah Pinktanassa on aavistus holoefektiä joka sekään ei näy kuvassa. Tylsää, eikö? :)
Nyt moitin julkisesti Jumbon Seppälän asiakaspalvelua. Vuorossa oli ainakin kolme myyjää joista yksi oli kassalla, jonne kertyi pian tolkuton jono. Muut viikkailivat T-paitoja myymälässä, yksi ihan kassan lähellä. Aikamme siinä jonoteltuamme toinen myyjä vetelehti kassalle ja naama nutturalla alkoi rahastaa asiakkaita. Kun tuli oma vuoroni, avauduin aika kipakasti koska mielestäni ne paidat ehtii järjestellä myöhemminkin ja ensisijaisesti palvellaan asiakkaita. Sain vastaukseksi ”no kylhän mä nyt avasin tän kassan”. 
E i   n ä i n. 
Toivottavasti oli viimeinen kerta kun tarvii ottaa vastaan noin tympeää ja yliolkaista ”palvelua”. 


Samalla ostoskelureissulla ostin hävyttömän kalliita Swarovskin kristalleja, saa nähdä raaskinko ikinä käyttää näitä:) Harmillisesti kirkkaat oli loppu, muuten olisin ottanut niitä. 

27 thoughts on “Wettiksiä

  1. Pitää? :D Katotaan maltanko huomenna olla hakematta testiin ihanaa malvanväristä joka näkyy heti vasemmalla tuon kädessä olevan pullon korkista katsottuna:)

 1. Kateellisena katson noita rivistöjä… Meidän seppälässä on ehkä kymmenesosa tuosta lakkavalikoimasta=(

  Entinen vaatekaupan täti on kyllä tosi näreissään tuosta saamastasi ”palvelusta”… Meille (ei seppälä, mutta vastaava ketju anyway) painotettiin joka käänteessä että asiakkaille ollaan AINA ystävällisiä ja että jonoja puretaan heti kun jonoa on kolme ihmistä… Huh huh.

  1. Ei munkaan lähi-Seppälässä ole kuin murto-osa noista, sen takia yleensä käynkin tuolla Jumbossa. Tai siis kun käyn Jumbossa, käyn myös Seppälässä:)

   Mä taidan antaa vielä palautetta jollekin myymäläpäällikölle tai vastaavalle, sen verran jäi kaivelemaan tuo juttu. Meitä oli siinä jonossa varmaan 3 ennen mua ja 2-3 mun jälkeen, yhdelläkin alkoi pikkulapsi itkeskellä kun siinä kesti niin kauan. Huonosti hoidettu:/

  1. Niinpä, mäkin olen ollut jostain tammikuusta asti ostolakossa. Hyvin pitää:D Nytkin on laatikoissa vaikka kuinka paljon lakkoja joita ei ehdi käyttää.

 2. Pakko päästä pian Seppälään noita Wet ’n Wildejä kyyläämään. Jos sitten koulujenlopun jälkeen, kun saattaa olla hyvällä tuurilla vähän rahaakin. :D

 3. jep jep… että turun seudun kahdessa isossa seppälässä ei kanssa oo kymmenesosaa tosta, eikä noita wettiksiä ollenkaan oikeastaan… että hip hip… :D :D kade!

 4. Itsekin odottelin taannoin ketjuvaatekaupan kassalla varmaan 5min kun yksi myyjä viikkaili vaatteita ja muita ei näkynyt missään.. En vaan kehdannut kävellä myyjän luo sanomaan että voitko viikata myöhemmin, kun mun pitäis tavallaan saada maksettua. :P

  1. Joskus tuntuu, että jos jollekin on annettu tehtäväksi viikkailla niitä paitoja niin sitte niitä vaan viikkaillaan vaikka ympärillä tapahtuis mitä:D

 5. Sinellissä on kyllä semmonen kiekko noita strasseja mikä maksaa 4.60 ja siinä on tuplasti enemmän kun noissa pusseissa :)
  Ite ostin semmosen :)

 6. Mä sain kans keskiviikkona Oulun keskustan Seppälässä niin tympeetä palvelua, että tuli sellanen olo, että onneks Oulussa on pari muutakin saman ketjun liikettä, sillä sinne keskustan myymälään en ihan äkkiä uudestaan mene! :(

  1. Ahaa, ehkä tässä onkin kyse valtakunnallisesta, koko ketjun kattavasta uudesta palvelukonseptista joka pilotoidaan Vantaalla ja Oulussa! No ei. Eipä oo kiva, jää tympeä maku suuhun pitkäksi aikaa.

  1. Tuollakin oli niin iskemätön ständi että ei ne kauaa ole siellä voineet olla. Ehkä kannattaa kyttäillä noista isommista myymälöistä, tuskin meidän (Klaukkalan) Seppälässäkään näitä tullaan näkemään:)

 7. Noi Wettiksen osa lakoista on kyllä tosi ohuita, kirosin kanssa ton Hannah Pinktanan. :( Itse kanssa kiinnitän huomiota asiakaspalveluun ja annan hyvin usein palautettakin siitä.

  1. Se kyllä vaatii alle jonkun lakan, taitaa olla vähän kaikki nuo Fastdry-lakat semmoisia liruja. Mä annan kans palautetta, myös sitä hyvää jos aihetta on:)

 8. Kannattaa antaa asiakaspalautetta vielä vaikka netin kautta! Tosi tympeetä! Mulla jää aina välillä jotain ostamatta, jos en saa hyvää asiakaspalvelua. Huonot myyjät ovat väärällä alalla!

  täytyypä marssia Seppälään tsekkaamaan noi lakat. Toisaalta, jos Sonnella on huonoja kokemuksia…

  1. Kyllä oli tää myyjätär ihan väärässä paikassa, tuntuu jotenkin niin hullulta kun varmaan tulijoita olis kyllä alalle, sellaisia jotka oikeasti sinne sopivat.

 9. Noi Swarovskit on aivan ihania juhlakynsissä ! Ei niitä muuten oikeen raaski käyttää, eikä niihin halua laittaa läpinäkyvää lakkaa päälle, koska se vie aika paljon sitä kimallusta pois :( Kun niille tulee kuitenkin se 10snt/strassi hintaa, kun normaalista maksat vaan sen n. 2snt jos sitäkään. :/

  1. Mietinkin muuten tuota ja ajattelin kysellä jossain vaiheessa miten paljon päällyslakka vaikuttaa:) Täytynee tehdä niin, että lakkaa juhlapäivää edeltävänä iltana ja kiinnittää strassit viimeiseksi ja toivoo, että ne kestävät ilman päällyslakkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *