Well-Heeled Grey

Eräänä iltana leffaa katsoessani lakkailin samalla kynnet. Yleensä en tee niin, vaan joko katson elokuvaa tai lakkaan kynnet sillä muuten väistämättä jompi kumpi kärsii. Puolet leffasta meni siis ohi mutta kynsistä tuli sentään aika kivat. 
Misan Well-Heeled Greyn väriä on hankala kuvailla. Se ei ole harmaa, taupe, viininpunainen eikä ruskeakaan vaan vähän näitä kaikkia katselukulmasta ja valaistuksesta riippuen. Pinta on ”savuinen”. Hyvälaatuinen lakka peitti kahdella kerroksella. Syytän jotain ajatuskatkosta tai keskittymisen herpaantumista siitä, että kynsien kärjet jäivät lakkaamatta Misan osalta:D Huomasin tämän tietenkin vasta koristelu- ja päällyslakkavaiheessa enkä viitsinyt enää alkaa sotkemaan.
Nimettömät ja peukalot saivat ylleen pari kerrosta Kicksin tekstuurilakkaa joka oli myös ihan ok. En ole vielä törmännyt huonolaatuisiin hiekkalakkoihin, merkistä riippumatta kaikki kokeilemani ovat olleet helppoja tapauksia. 
Väri on kivan tumma, tosin yhden tälle luultavasti-dupen (Golden Rose Holiday 58) myin jo pois joten ehkä tämäkin saa väistyä, sillä omistan parikin aika lähellä olevaa väriä. Ehkä. Vaikka on se kyllä aika hieno…
Koristeiksi napsin decaleja parista eri arkista, pikkurilleihin niitit ja kahteen sormeen Swarovskit. 
Kuvat eivät taaskaan tee oikeutta näille lakoille. 

Misa Well-Heeled Grey & Kicks Sugar Lacquer Black Diamond
(kuva on surkea, pahoitteluni)

Loppuun taas tuttuun tapaan paikkaushöpinää. Tämänkin tagin alle alkaa kertyä jo mittavasti tutkimusaineistoa:)

Keskisormessa on nyt lasikuitupaikkaus. Kynsi on revennyt puoliväliin leveyttä joten sen parsiminen kasaan osoittautui sangen hankalaksi ja tulihan siitä vähän muotopuoli. En suostu vielä luovuttamaan:) Laitoin pari kerrosta resiiniliimaa joka kovetetaan aktivaattorilla ja pinta on tosiaan kova eli luultavasti ei anna yhtään periksi, jos sattuu kopsahtamaan johonkin. Saapa nähdä, koituuko se kynnen lopulliseksi tuhoksi. Olen myös hitusen huolissani siitä, että koska revennyt kohta on kasvanut jo vapaan kärjen alueelle, se tarttuu johonkin kynnen alapuolelta.

Muuten paikka on siisti ja huomaamaton, pienet repeämät saa varmasti korjattua tällä tavoin täysin näkymättömiksi. Lasikuitupaikka on helppo ja nopea laittaa. Poistamisesta en osaa vielä sanoa mitään mutta olettaisin, että se liukenee asetoniin. Toivottavasti, sillä en omista mitään omaa poistoaihetta sille.

Paikkaussaaga alkaa saada osittain jo vähän koomisiakin piirteitä, itseäni ainakin huvittaa uutteruus, eli kuinka paljon sitä onkaan valmis näkemään vaivaa saadakseen pidettyä kynnet mitassa. Maijameikäläinen olisi jo napannut fiskarssit, leikannut lepattavan riekaleen irti ja unohtanut saman tien koko asian.

The Kynsibloggari puolestaan kokeilee kaikki mahdolliset keinot ja aineet ja raportoi niistä sivutolkulla nettiin ja joku niitä jopa lukeekin. Toivottavasti kokeiluistani on jollekin edes jotain hyötyä.

Ps. se leffa oli Pilvikartasto (Cloud Atlas). Oletteko katsoneet?

38 thoughts on “Well-Heeled Grey

 1. Kauniit kuten aina! Toi lakka näyttää vähän ehkä mun omistamaltani Snowcrystalin lakalta Smokey Plum. Tai ainakin viimemuistikuvien mukaan :D Jännä väri!

 2. Kauniit lakkaukset, ja noi kultarimpsut tekee sellaisen ylellisen säväyksen! Kicksin tekstuuri oli kiinnostava nähdä, sillä katselin harkiten ehkä juurikin tuota yksilö kerran, mutta annoin olla ostamatta. Nätti lakka sekin. :)

  1. Kiitos! Enpäs vielä tiedä jääkö tuo Kiksi mulle vai ei, ehkä seuraavassa Suuressa Siivouksessa se saa kuitenkin väistyä.

  1. Kyllä, ja kuten ylempänä kommenteissa ilmeni, tälle löytyy dupejakin tai ainakin hyvin lähellä olevia lajitovereita. Tykkäsin!

 3. Todella kauniit kynnet! Kiinnitätkö strassit kynsiliimalla vai kestääkö ne ihan märkään lakkaan painettuna ja päällyslakkaa päälle? Minulla on koristeita laatikko pullollaan, mutta ei ole mielikuvitusta käyttää niitä :/

  1. Käytän kirkasta lakkaa koska kynsiliima on niin ikävä poistaa kynsiltä. Jos laitan niittejä tms tekstuurilakkaan, painan niitä vähän vielä kosteaan lakkapintaan koska päällyslakkaa ei tule. Ihan hyvin yleensä pysyvät, tyvessä paremmin kuin kärjessä.

   Kannattaa googletella malleja tai rohkeasti apinoida blogeista:)

 4. Kauniit ja tyylikkäät kynnet, niinkuin aina :) Olisi varmaan munkin jo korkea aika tutustua noihin paikkausjuttuihin jos haluan pitää yhtään pidempiä kynsiä.. Edellinen kerta vaan oli niin hirveä katastrofi :D

  1. Paikkailut repii kyllä hermoja mutta niin repii nysäkynsikin:P Vaikeaa, vaikeaa. Rakennekynsityypeillä ei ole tällaisia ongelmia:P

  1. Ahem, mies oli jättänyt omat googletunnuksensa koneelle auki, joten kävin näköjään niillä kommentoimassa. Ja huomasin mokani vasta myöhemmin. ”Nyt poistat sen kommentin! Tai jos et saa poistettua niin selvität sen asian” tuli kommenttiä kun kävin kämmäykseni myöntämässä, joten tässä selitys. Ja niin, alkuperäiseen kommenttiin: Nätit kynnet jälleen kerran :)

 5. Kyseistä leffaa en ole nähnyt…

  Ihailen sun tarmoa tässä paikkausasiassa ja siinä sivussa ihailen kyllä taas sun lakkauksiakin, värit miellyttävät mua oikein kovasti! <3

 6. Pilvikartasto loistava leffa ja kynnet vielä hienommat! Voi kun saisi itsellekin tuollaiset. Ihanat :)

  1. Jos omat kynnet ei kasva niin nykyään onneksi saa raksut:) Mun on todellakin katsottava tuo leffa uudelleen koska en muista siitä juuri mitään:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *