Water marbling vol 38746

Jälleen vesimarmorointia:) Halusin keltainen-valkoinen -yhdistelmän joka onnistuikin mukavasti mutta kun purin kuvat koneelle, ne näyttivät vihreiltä. Tajusinpa saman tien, että palautin kamerasta tehdasasetukset kun ihmettelin, miksei videolla kuulu ääni. No, ääni ei palannut mutta näköjään kuvien värimaailma on vähintäänkin outo.

Oikeasti nämä siis ovat ihan puhtaan keltaiset. Kuvitelkaa tuohon kelmeän vihertävän tilalle kirkkaankeltaista.
Pilkut olisi vaikka voineet jäädä pois, mietin pitkään kullanväristen ja mustien välillä, ehkä mustat olisivat sittenkin olleet kivemmat. Noista jäi myös hailakammat kuin olisin toivonut.

Kiteytetysti: kivat kynnet joille kuvat eivät tee oikeutta. 

Enpäs muuten tiedä, mitä teen sitten kun nämä Sallyn lakat loppuvat, koska okein mitkään testailemistani eivät toimi yhtä hyvin vesimarmoroinnissa. Sitten en kai vesimarmoroi?

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Alpine Snow (unohtui kuvasta) pohjalakkana
-Sally Hansen Insta-Dri Whirlwind White ja
-Sally Hansen Insta-Dri Lightening marmoroinnissa
-Mavala Gold Diamond koristelussa
-Inm OTD -pikakuivattaja
-pilkut dotting toolillla
Terrorisoin teitä vielä muutamalla kuvalla jotka napsin eilen pihalta. Ajoin reippaana nurmikon, istutin kukkia ja maalasin vanhan kaivonrenkaan johon istutin orvokkeja. Siitä ei tosin tullut otettua kuvaa.
Tykkään kyllä tosi paljon tuosta pihasta vaikka siinä onkin ympäri vuoden hirveästi työtä mutta kun jotain saa aikaiseksi, niin se tuntuu kyllä mukavalta. Pinta-alaa tontilla on liki 2000m2 eli ei se ihan itsestään hoidu.
Ilmojen haltiat ovat totisesti suosineet tänä viikonloppuna. Nauttikaa auringosta mutta muistakaa riittävät suojakertoimet:)

19 thoughts on “Water marbling vol 38746

  1. Kiitos Daniela:) Nää onnistui kyllä teknisesti tosi hyvin, ei mitään kuplia eikä röpöjä ja kynsinauhatkin sain suojattua niin, ettei jälkisiivoukseen mennyt kauaa:)

 1. Oot onnistunut superhyvin! Marmorointi vaan ei oo mun juttu.
  Ja hei, kiva tietää, että noi Sallyt toimii tässä hommassa. oon yrittänyt vähän kartoittaa marmorointiin sopivia lakkoja, koska siitäkin se on niin paljon kiinni.

  1. Hei niin mäkin luulin ennen kuin aloin vaan sitkeästi treenaamaan:) Mulla on muutama hyväksi havaittu kikka joista voisin joskus jopa tehdä video- tai ainakin kuvatuton. Sit mä en tiedä miten uudet Sallyt toimii, noita Insta-Dri lakkoja ei enää Suomesta saa:/ Ei kai auta kuin kokeilla vaan mikä toimii ja mikä ei. Kuun asentokin tuntuu joskus vaikuttavan;)

 2. Wau, mahtavat marmoroinnit. Ihailen aina muiden aikaansaannoksia kun en ite koskaa ole vesimarmoroinnissa onnistunut. Ehkä vielä joskus, hope so. Ja joo täälläkin otetaan vastaan vinkkejä varsinkin et mitkä lakat toimii tossa homassa.

  1. Olen testannut aika paljon lakkoja ja tosiaan todennut nämä Sallyt parhaiksi. Lakka saisi olla mahdollisimman luirua, juuri sellaista, jolla muuten olisi tuskaa lakkailla:) Toisaalta ainakin Papu tai Murmis ja Belegwen ovat marmoroineet China Glazen metallilakoilla hyvin tuloksin.

 3. Ilmottaudun uutena lukijana:)
  Oi, noi värit miellyttää mun tänhetkistä keväistä silmää! Tosi raikkaan hempeät, jos niin voi sanoa.
  Itse tekis kamalasti mieli kanssa kokeilla, mut hirvittää se siivoaminen ja se tosiasia, että harvon onnistuu ekalla kerralla :D

  http://korukynsilla.blogspot.com/ (Sori, saanks vähän mainostaa? :D)

  1. Kiitos Lunalii. Kyllä täällä pikkuisen saa mainostaa:)
   Tuo on semmoinen taito, että mitä enemmän marmoroi, sitä vähemmällä sotkulla siitä selviää. Olisi melkein pitänyt ottaa sormista kuvat ennen putsailua mutta pääsin tosi vähällä. Täältä muuten löytyy erittäin hyvä ohje sormien teippaukseen: http://www.youtube.com/watch?v=r8nEJsWeVpM ja muutenkin hyviä tutoja. Itse käytän micropore-teippiä jota saa apteekista, se tuntuu kätevämmältä koska on joustavampaa. Lisäksi käytän aina toisessa kädessä ohutta kertishanskaa etten suttaa pohjalakkausta tai valmista marmorointia.

  2. Muualta sormista yli menneet lakat on helppo poistaa, kynsinauhat on ne haastavimmat koska olishan se kiva, että ne ei olisi kovin runnellun näköiset. Senkin takia tuo apteekin teippi on _omasta_ mielestäni parempaa, sen saa taivutettua ihan kynnen reunaan kiinni.

 4. Nää on taas tosi mageet! En ymmärrä miten sä onnistut! Muaki vähä pelottaa toi eka kerta kun sitten joskus kesällä yksin kotona väännän tollasia ja sit siitä tulee kauhee sotku:D Ja sitte piti vielä sanomani että en oo varma mutta jos muistan oikein nii näin vähä aika sitte prismassa ja tokmannilla noita Sallyn insta dritä? En oo yhtää varma mutta muistelisin näin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *