Vuosikertalakka

Tänään nähtävä lakkaus oli todella mieleinen. Idea ei ole mitenkään uusi, vaan jo viime talvena tein paljonkin tällaisia kynsiä ja voisin tehdä vastakin.

Otsikko syntyi, kun tarkistukseni kertoi OPIn DS Mysteryn odottaneen lakkausvuoroaan tammikuusta asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tumma ja juhlava lakka on kieltämättä omimmillaan pimeään vuodenaikaan mutta syystä tai toisesta en saanut lakattua tällä heti tuoreeltaan ja sitten se vaan jäi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
On kyllä hieno lakka. First Class Desires on melko lähellä tätä ja saattaa olla syyllinen Mysteryn jäämiseen unholaan, koska olen loihtinut sillä vuosi sitten miltei samanlaiset kynnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aksenttikynnellä on I Love Me-messuilta saalistamani (kyllä, jos kävitte Essencen pisteellä niin saalistaa on juuri oikea termi) hyvin kaunis shampanjanvärinen On Air!

Molempia lakkoja on kaksi kerrosta. Leimaukseen käytin China Glazen 2030:a ja BPS:n laattaa BPL-026, josta tykkään tosi paljon. 

opi_ds_mystery_6
Valaistuksesta riippuen DS Mystery näyttää joko munakoison väriseltä tai hyvin tummalta ruskealta. Säilytän sitä lilojen lakkojen lokerossa vaikka päivänvalossa se on lähinnä ruskea. Lakan shimmer on kullanväristä ja siitä syntyy merkittävin ero First Class Desireen. Minä aion pitää molemmat:)

18 thoughts on “Vuosikertalakka

 1. Ihanan muhkean mausteiset syyskynnet! Mullakin on muuten nuo molemmat lakat vieläkin testaamatta. Onneksi en kirjoita mihinkään ylös milloin kukakin on tänne tullut tai kauan odotellut lakkausvuoroaan. Tulisi kamala morkkis vaan, kun harakka kerää lakkoja laatikon täytteeksi :D.

  1. Mä juuri eilen pyörittelin testaamattomien tikkuja käsissäni ja mietin, että pitäisiköhän tavasta luopua. Mulla on aika vähän kokeilemattomia tällä hetkellä, toisaalta swatchattavia olisi jonkun verran mutta en ole vaan kerinnyt. Ne ei ole mukana testaamattomien viuhkassa. Mä postaan hankinnat tuoreeltaan facebookiin ja sieltä sitten tsekkaan, montako vuotta kukin lakka on saanut odotella….

 2. Pakko laulaa samaa laulua taas kun muukin kuoro. Kaunis lakkaus ja tämä postaus sai mut ryntäämään mun lakkakätkölle, koska selvästi muistin että parisen kuukautta sitten ostin tuon OPIn. Pitkälliseten etsintöjen jälkeen löysin sen, eli mun pää ei ookkaan ihan laho! Kiitos! :)

 3. Ihana lakkaus! Tuo DS Mystery on kyllä nimensä veroinen lakka. Omistin sen kerran. Siinä täyttyy kaikki mistä pidän lakassa. Silti kun sain sen omille kynsille, en pitänyt siitä yhtään. Nyt se taas näyttää tosi kauniilta sun kynsillä! :D

  1. Mä mietinkin postatessani, että kukahan se oli joka ei tästä tykännyt tai oli pitänyt jotain muuta lakkaa kauniimpana. Muistelin, että Kaisa mutta sepä olitkin sinä:)

 4. Mä olen jo kauan katsellut sun kynsiä Instassa, enkä mitenkään tajua, miten voit saada aina aikaiseksi noin äärettömän siistiä jälkeä! Taas on kaikki niin perfect kuin ikinä olla voi. Hyvännäköinen lakka ja ihan älyttömän elegantti kokonaisuus.

  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista <3 Vuosia kun harjoittelee niin ehkä se alkaa sujua -ja malttaa noudattaa "vähemmän on enemmän" -muistisääntöä.

 5. Oih ja voih, on kyllä kaunis lakkaus ja upeat lakat! ♥ Mysteryn kotiutin juuri itsekin, vielä en ole sitä varsinaisesti kynsille saanut mutta pian on kyllä pakko :)

  1. Mä tykkäsin tästä ihan älyttömästi, on mitä parhain sävy just tähän pikkujoulu- jne juhlakauteen. En mä kyllä kesällä varmaan osais tällaista sävyä ollenkaan käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *