Vuoden 2019 joulukalenterimietteet

Postaus sisältää tähdellä(*) merkittyjä mainoslinkkejä

Joo, ollaan tosiaan vasta lokakuussa ja kestää 1,5kk ennen kuin pääsee edes aukomaan joulukalenterien luukkuja. Silti niistä on höyrytty jo viikkoja kosmetiikkapiireissä ja myönnän, että hysteria tarttui muhunkin ja vietin n+1 tuntia selaten eri vaihtoehtoja ja tutkien sisältöjä. Päätin näet 2017 elevenin kalenterihässäkän jälkeen, että vastedes tarkistan huolella etukäteen kalenterin sisällön välttyäkseni pettymyksiltä, turhalta rahanmenolta ja ylimääräisiltä purnukoilta.
En tässä postauksessa mene kalenterien sisältöihin sen tarkemmin, useammassakin blogissa on ollut kattavat vertailut lähes kaikista saatavilla olevista kosmetiikkakalentereista.

Mulla on ollut monena jouluna ainakin kaksi joulukalenteria, enimmillään niitä on ollut kolme ja silloinkin ostin vielä yhden lisää alesta myöhemmin joulukuussa. Tänä vuonnahan ostin Lumenen tehtaanmyymälän alesta viimevuotisen kalenterin 24 eurolla, ihan vain siksi, että saisin kasan hyviksi havaitsemiani matkakokoisia tuotteita, kun mulla kuitenkin kuluu niitä. *Lumenen kalenteri pitikin hallussaan ykkössijaa aina siihen asti, kunnes se tuli myyntiin ja sisällön nähtyäni totesin jättäväni sen kuitenkin hankkimatta. Ei siksi, että sisältö olisi huono, mutta siinä oli sen verran päällekkäisyyttä edellisten vuosien kalenterin kanssa, että pärjäisin hankkimani alekalenterin tarjonnalla.


Mua kiinnosti ylivoimaisesti eniten Cult Beautyn sieluttoman hintainen adventtikalenteri. 195 puntaa, eli reilut 220 euroa ja kalenterin arvoksi luvattiin yli 680 puntaa. Huhhuh!
Olin klikannut itseni odotuslistalle, mutta en koskaan saanut viestiä ja nythän megakaltsu on myyty loppuun. Rahatilanne ei etenkään tällä hetkellä olisi edes sallinut noin kalliin kosmetiikkakalenterin hankkimista ja kun oikein järjellä aloin miettiä asiaa, niin tuntuisi aivan sulalta hulluudelta edes laittaa moinen rahasumma joulukalenteriin. Vaikuttaa siltä, että kalenterit kallistuvat vuosi vuodelta ja sisällöt ovat aina vain huikeampia.

Ihan jokaisessa kosmetiikkakalenterissa oli jotakin sisältöä, joka ei mua olisi miellyttänyt. Siksi hylkäsin LF:n, Glossyboxin ja *Feeluniquen. Kiinnostuin *Lykon kalenterista, joka oli kakkosvaihtoehtona, ellen olisi ostanut kuvissa näkyvää *Originsin joulukalenteria. Mä ostin omani Sokokselta, sillä mulla oli -25% mobiili-alekuponki ja näin kalenterin hinnaksi jäi n. 75€. Myös *SkinCityn kalenteri oli ehdolla, mutta sen hylkäsin saatuani syyskuussa tilauksen mukana messevän lahjan, jossa oli 14 matkakokoista tuotetta kaupan valikoimista. Toinen syy oli se, ettei sisältöä ollut mahdollista nähdä etukäteen.

Miksi sitten päädyin juuri tähän vaihtoehtoon? Halusin ennen kaikkea ihonhoitopainotteista tarjontaa ja olen tykännyt testaamistani Originsin tuotteista. Pakkaukset ovat järkevän kokoisia eikä mukana ole ylimääräistä täytehärpäkettä, jota varsinkin edullisimmissa kalentereissa on viljalti. Aiempien joulukalentereiden värikosmetiikkatuotteet ovat miltei kaikki lähteneet multa eteenpäin, sillä sävyt eivät ole osuneet kohdalleen tai tuotteet ovat olleet sellaisia, joita en käytä, tyyliin rajaustussi tai puuterimainen kulmatuote.


Varmasti tästäkin kalenterista tulee jonkin verran omalle iholle sopimattomia tuotteita, mutta niille löytyy kyllä lähipiiristä joku käyttäjä. Noin kokonaisuutena arvioiden järkeilin, että saan tästä kohtuuhinnalla pientä jännitystä joulukuun aamuihin. Sisältö on nähtävissä kalenterin takana, mutta olen jo sen verran iso tyttö, että enköhän mä malta olla kurkkimatta sinne:D En nyt aivan yksityiskohtaisesti tutkinut sisältöä etukäteen, mutta pääpiirteittäin tiedän, mitä odottaa.
Mullehan ei tällä hetkellä tule mitään kauneusboksiakaan, joten pikkupurkeille on tilausta. Luulin, että saan vieroitusoireita ilman kuukausittaisia boksiyllätyksiä, mutta en edes ole kaivannut niitä. Mitä ihmettä on tapahtunut?

Olen tosi tyytyväinen, että omalla kohdallani joulukalenteriasiat menivät tänä vuonna tällä tavoin.
Jokos teillä kaikilla on kalenteri hankittuna ja millaisia ajatuksia kosmetiikkajoulukalenterit ylipäätään herättävät?


Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.

6 thoughts on “Vuoden 2019 joulukalenterimietteet

  1. HA, vai on Cultbeautyn kalenteri jo loppu?! No, siinä säästyi munkin rahat. :D Mulla oli vähän samat ajatukset. Kävin läpi eri kalentereita ja tuo samainen sikahintainen kalenteri kiinnosteli myös eniten. Mutta kyllä se hinta pisti nikottelemaan. Ja se oli itellä se syy kyllä, miksi en jäänyt kalenteria varsinaisesti kärkkymään mutta vähän mietin, että vinkkaisin joululahjatoivetta lähipiirille. Mutta se meni jo! :D

    Noin yleisesti on kiinnostus kalentereita kohtaan vähän laskenut vuosi vuodelta. Tuo Cult oli pitkästä aikaa sellainen sykähdyttävän oloinen. Muuten sisällöt ovat usein sellaisia, joista jää liian monta juttua itselle käyttämättä. Meikki- ja ihonhoitorutiinit on aika vakiintuneita ja tiedän minkä tyyppiset tuotteet sopivat omaan käyttöön tai omalle iholle. Olen sitten miettinyt, että käytän mieluummin tuon järkyttävän summan joihinkin todella mieluisiin tuotteisiin, joista olen varma, että myös nautin. Jäähän siitä se kalenterin avaamisen jännääminen mutta olen ratkaissut asian niin, että tilailen tuotteita vähän pitkin poikin, niin johan se tuntuu ihan kalenterilta, kun niitä putkahtelee sieltä täältä. :P

    1. Totta turiset, tuolla yli 200 eurollakin saa jo ison kasan mieleistä kosmetiikkaa. Olen onnellinen, että kalenteri meni ”ohi suun” noin nopeasti, niin ei tarvinnut tosissaan edes miettiä asiaa.
      Selvisin nyt sen verran kohtuullisella hinnalla monen muuhun vuoteen verrattuna, että voin hyvillä mielin ostaa jotain varmasti mieluista itselle vaikka sitten joululahjaksi. Jos suunniteltu postin lakko toteutuu, niin johan sitä on siinä yllätysmomenttia kun tilatut tuotteet saapuu ehkä vasta joulukuussa:D

  2. Mitä, tää postaus on mennyt jotenkin ohi silmieni! Mulla oli monta vaihtoehtoa joulukalenteriksi ja ihan viimeisimpänä himotuksena olisi se MAC, mutta viimeistään ne satojen eurojen eläinlääkärikulut sinetöi päätökseni olla hankkimatta kalenteria. Harmittaa, mutta näin isona tyttönä lienee pakko kestää pettymyksiä >:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *