Voihan näytepussit

”Haluaisitko mukaan muutamia näytteitä meidän tuotteista?
”Joo, tottakai! Ilman muuta, laita vaan. Onpas kiva kokeilla jotain uutta”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käsi pystyyn, joka kieltäytyy ILMAISISTA tuotenäytteistä tavaratalon tai kosmetiikkamyymälän kassalla? Minä en ainakaan, ja niinpä tilanne on tällä hetkellä kuvan mukainen. Bloggaajalle näytteitä kertyy lisäksi miittien ja pr-tilaisuuksien goodie bageista ja aika moni tuoksunäyte tai matkakokoinen tuote on saapunut mulle LivBoxistakin.

Joskus viime vuonna havaitsin, että näytepussit tursuilevat yli niille varatusta laatikosta vessan kaapistossa ja otin oikein asiakseni kuluttaa niitä pois. Määrä pienenikin huomattavasti, mutta nyt se on taas riistäytynyt käsistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Säilytän lasipurkissa pikkuiset tuubit ja pullot, tosin mukana ei ole L’Occitanen joulukalenterista tulleita tuotteita, koska säilytän niitä muualla ja unohdin kuvata ne. Matkakokoiset tuotteet ovat oikeasti tosi käyttiksiä vaikkei niin matkailisikaan. 10-30ml tuotetta antaa jo varsin hyvän kuvan siitä, sopiiko se itselle ja olisiko syytä ostaa täysikokoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksunäytteet ovat ihan hauskoja etenkin, jos pullossa on suihkemekanismi. Valtaosassa nykyään onkin ja aniharvoin osuu kohdalle niitä vanhanaikaisia, joissa on korkissa semmoinen tikku, kyllä te tiedätte. Niitä on mahdoton avata ilman, että suurin osa sisällöstä on omilla näpeillä. En kyllä muista, että olisin näytteen perusteella koskaan ostanut täysikokoista tuoksua, mutta pieneen tuoksu-ilotteluun nämä sopii ihan hyvin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kävin postausta luonnostellessani tämän kasan läpi. Heitin pois epämääräiset, joista ei suoraan näe mihin pussin sisältö on tarkoitus käyttää. Lajittelin erikseen vartalovoiteet, kasvotuotteet, hiustuotteet ja hämärät, joiden joukossa oli esim jotain lämmittävää hevossalvaa. Auttavalla saksantaidollani en ymmärtänyt, kuuluuko sitä laittaa hevosiin vai ihmisiin joten käyttämättä jää.

Laveralla on muuten ehkä äveriäimmät vartalovoidenäytteet ikinä. Pussista rasvaa oikeasti monta kertaa. Peukku!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yritän kuluttaa näitä nyt pois. Luonto ei anna myöten heittää käyttökelpoista tavaraa roskiin ja itsehän minä olen nämä ilolla ottanut vastaan. Sitäpaitsi on oikeasti kiva kokeilla kaikenlaista. Kannattaa kyllä olla tarkkana, sillä mä onnistuin levittämään koko tuon silmänympärysvoiteen naamaani, ennen kuin hoksasin ottaneeni väärän pussin. Sen sijaan Jasmin Immortelle Neroli -vartalovoidetta käytin mielihyvin kaksi pussia, yhdestä tuli juuri sopiva määrä kerralla käytettäväksi ja tuoksu on ihana.

Kuukauden loppuneissa (joo, aion yrittää postaussarjaa tänä vuonna) näitä ei tulla näkemään, koska mun psyyke ei vaan kestä säilöä tyhjiä pusseja jossain viikkokausia.

Millainen suhde teillä on tuotenäytteisiin?

34 thoughts on “Voihan näytepussit

 1. Melkoinen läjä! Mulla näitä kertyy suhteellisen maltillisesti, sillä yleensä näytteet tulee käytettyä aika äkkiä. Kylppärin kaapissa on tosin melkoinen läjä kaikenmaailman shampoo-näytteitä joita en kuitenkaan ikinä tule käyttämään, kun olen hyvät hiustuotteet itselleni löytänyt eikä huvita testata, että olisikohan se Garnierin versio sittenkin kivempi. Pitäisi vissiin hankkiutua niistä vihdoin eroon :D

  Ps. Tosi kiva että aloitat loppuneiden tuotteiden postaussarjan, siitä tulee varmasti mielenkiintoinen :)

  1. Noin se pitäisi tehdäkin, että ne käyttäisi pois heti eikä 15. päivä, muuten niitä kertyy. Mä olen nyt kuluttanut pikkupullollisia shampoita pois urakalla, niitä on tullut LivBoxista useampiakin. Ne on kyllä reissussa käteviä, mutta siihen sisältyy aina pieni riski. Mieluummin pakkaan mukaan tuttua ja hyväksi havaittua:)

   Ainakin ekan loppuneet-osan kanssa näyttää lupaavalta, postaus on melkein valmis, vain kuvat puuttuu ja pari tuotetta pitää käyttää vielä tällä viikolla pois:D

 2. Täällä yksi näytehöperö myös!
  Pussukoita otan yleensä reissuun mukaan, jossa ne ovat mitä parhaimpia, Eikä vie tilaa :)

  1. Totta, reissussa tai yökylässä ne on omiaan. Aina parasta, jos sattuu olemaan jotain jota muutenkin tykkää käyttää, ettei tarvi ottaa riskiä itselle sopimattomista tuotteista:)

 3. Mulle näytteitä on kertynyt onneksi aika maltillisesti. Kuten mussu edellä mainitsi, nää olisi ihan huippuja matkalle. Itsellä on vaan niin herkkä iho ettei mitään kasvovoiteita tai vastaavia uskalla kokeilla kuin kotona. Koskaan ei tiedä mistä iho lehahtaa punaiseksi.

  1. Tuo on totta ja itsellekin on tuttuja nuo allergiset reaktiot. Siksi säästän kaikki pikkupurnukat reissuja varten, pakkaan niihin tarvittavan määrän tuttua tuotetta ja heitän sitten ennen kotiinpaluuta loput pois, niin ei tarvi roudata tyhjiä purkkeja kotiin. Melkein mitä tahansa muuta voi aika surutta kokeilla, paitsi juuri kasvotuotteita.

 4. Ilmeisesti holvaan reilulla kädellä vartalovoiteitakin, koska en saa Laveran isokokoista näytepussukkaa riittämään kuin hätinä yhteen kertaan, ja silloinkin jää selkä puoliksi rasvaamatta :)

 5. Mä otan aina näitä jos tarjotaan! ;) Yritän myös käyttää pois =) Kuten mä mun tän päiväisessä postauksessa valitan, niin mä en oikein osaa ostaa mitään, jos en ole kokeillut sitä. Joskus tällainen pikkuinen näytepakkauskin on tarpeeksi, että ostohalut herää. LivBoxin pienet matkakoot on vielä parempia. Olen kai jotenkin rajoittunut ;)

  1. Matkakoot on kyllä parhautta. Kävin muuten nuuskuttelemassa sitä tuoksua tänään (tai siis eilen) ja tykkäsin! En ostanut, koska nyt ei pysty mutta se on aika varteenotettava kilpailija Escadalle, jota havittelen kesäksi:)

 6. Pakko sanoa, mä en osaa käyttää. Nolona myönnän, että mulla on iso pahvilaatikkolinen näytteitä kaapissa johon viskaan ne periaatteella, että valkkaan sitten reissuun mukaan. Ongelma on se, että mä en reissaa missään, ehkä kuin kerran vuodessa. :D

  1. En mäkään mutta sentään yökyläilen jonkun verran:D Kyllä munkin pitää tästä oikein tehdä tapa, muuten näitä ei saa käytettyä.

 7. Mä aina pyydän näytteitä ennen kuin ostan. Atoopikon iholle kun ei uskalla ostaa kunnolla testaamatta.
  Just käytin Helena Rubinstainin silmäympärysvoidetta testeri pussukasta lähes kaks viikkoa ja oli muuten paras voide mitä oon testannut..harmitti että en kahminut kaikkia saman voiteen testereitä mitä myyjä tarjosi Sokoksella.. Sillä täältä kotipaikalta voidetta ei saa:(
  Ps. Jotkut kaverit väittää häpeävänsä kun pyydän testereitä ja en osta mitään… Mutta eihän ne tiedä miten usein palaan hakemaan sen hyvän tuotteen:)

  1. Todellakin perusteltua pyytää näyte, jos iho on herkkä reagoimaan. Kyllä pännii, jos ostaa kalliin voiteen ja huomaa sen sopimattomaksi omalle iholle. Jossain vielä kitsastellaan näytteiden kanssa, olen kuullut, mutta pikkuhiljaa meilläkin ollaan menossa siihen suuntaan, että ymmärretään, miten tärkeä myynninedistämistapa se on. En ostaisi esim. kalliiimpaa meikkivoidetta ilman, että saan kokeilla sävyä ihan rauhassa iholle. Jos myymälässä sipaisee ranteeseen samplet, siitä ei kyllä paljoa viisastu.

 8. Oijoi, kokeile pian nuo Louis Widmerin (meniköhän nimi oikein :D) voidenäytteet, itse ainakin ihastuin tuohon suojakertoimelliseen päivävoiteeseen kovasti (eikä nuo Blascotkaan huonoja olleet!) :)

  Reilunkokoiset tuotenäytteet ovat kivoja juurikin siksi, että niiden perusteella ehtii muodostua mahdollinen ostopäätös (mikä mulla esim. kävi tuon Widmerin voiteen kanssa). Liian pienet näytepussit jäävät usein käyttämättä/pyörimään nurkkiin tai niistä ei oikein saa käsitystä tuotteen toimivuudesta itselleen (jollei näytepusseja ole useita).

  Hajuvesinäytteistä roskiin lentää samantien ne, missä ei ole suihkesysteemiä :D Tuoksunäytteistä jemmaan/käyttöön pääsee vain ne, jotka kertasuihkauksen perusteella miellyttävät omaa nenua, ja muut taasen heitän pois samantien nurkista pyörimästä :)

  1. Kiitos hoputuksesta, pitää ihan oikeasti käyttää nuokin pois:) Mulla oli samassa purkissa vielä pari-kolme meikkivoidenäytetuubia ja ne siirsin jo työpöydälle odottamaan, että saan aikaiseksi kokeilla niitä.

   Sulla on kyllä hyvä ja ronski ote, mitäpä sitä säästelemään semmoista, jota ei aio kuitenkaan käyttää:)

  1. Useimmitenhan nuo pusseissa olevat repäisynauhat ei toimi tai sitten reiästä tulee liian suuri. Näytekasassa oli jotain Dermosiliakin, täytyypä tutkailla millainen systeemi niissä on:)

 9. Kyllä niitä kertyy ja mieluusti otan, kun ei niitä tällaiselle tallaajalle tule ovista ja ikkunoista. Kiva kokeilla ensin ennen kuin ostaa täysikokoisen.

 10. Mä käyttelen noita pois tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä näytteitä löytyykin jemmoista vain muutama. Näytepusseja on ärsyttävä käyttää, mutta usein sisällöissä on kivoja ylläreitä. Mä en kans raaski heittää pois mitään, mitä voisin käyttää. Väärän väriset meikkivoidenäytteet annan eteenpäin, kaikki muut testaan itse :D

  Ps. peukku loppuneille ja mua kyllä kiinnostais loppuun käytetyt näytteetkin ;)

  1. Juuri viime viikolla löysin yhden helmen näytepusseja käyttelemällä ja nyt käytössä on täysikokoinen tuote:) Ehkä mä saan näytepussitkin loppuneisiin sitten, kun tämä ruuhka vähän helpottaa ja niitä tulee tyhjennettyä muutama kuukaudessa. Nyt, kun käytän näitä maanisesti pois, en vaan kestä säilöä sellaista määrää roskaa:D

 11. Mä olen surkea ihminen näitten näytteitten kanssa. En ikinä tuu käyttäneeksi niitä – paitsi tuoksunäytteitä. Yhteen aikaan keräsin niitä sitä varten, että kosteutusvoiteita ja putsareita olis ollut kätevä ottaa reissulle näytekoossa mukaan, mutta sitten tuumasin, etten halua että just reissun päällä saa jonkun allergisen reaktion uudesta tuotteesta. Heitin viime kevään KonMari-siivouksen yhteydessä kaikki kylmästi pois.

  1. Kuten näet, KonMari on mulla vielä lukematta… :D Mutta joo, totta on tuo, että en minäkään uskalla ottaa riskiä allergisesta reaktiosta jossain, missä ei ehkä ole saatavilla a)allergialääkettä b)sitä tuttua ja turvallista tuotetta, joka sopii itselle. Shampoot jne on aika harmittomia, mutta mulla on vielä tuoreessa muistissa vuodenvaihteessa saatu nokkosrokko apteekkisarjan kosteusvoiteesta. Vietin kolme päivää kirkuvanpunaisella naamalla.

 12. hullu kasa :D mä oon huono käyttämään noita koska inhoan niitä pusseja! ihan hullun vaikee varsinkaan märillä sormilla saada niitä auki…Dermosililla on ainoat järkevät näytepussit!

  1. Mä aion valloittaa tuon kasan, kyllä ne siitä hupenee kun vaan käyttää määrätietoisesti pois:D Märillä sormilla nää ei kyllä aukeakaan, mulla on sakset varuiksi pukuhuoneessa.

  1. Kiitos tiedosta:D Mä tosiaan sain pussin muistaakseni Tallinnan kauneusmessuilta ja merkkikin on ihan outo. Eli lienee kyse jostain lihasjumeihin käytettävästä jutusta?

 13. Siis todella mainio postausaihe! Tää on NIIN totta! Mulla on ollut aikeissa ottaa teemaviikko että saan käyttää vain näytepussukoita. Sitten kun ei enää näytteistä löydy saan palata ”omiin tuotteisiini”. Noita on ihan järjetön määrä ja ei niitä reissussakaan tule korkattua. Jos lähtee yhden yön reissuun niin esim. kasvovoiteen näytteestä käyttää yleensä sen kolme kertaa. Ärsyttää holvata sitä mahdollisesti arvokasta tuotetta sitten decolteelle kun ei roskiinkaan raaski heittää. Shampoonäytteet saattavat usein myös kestää pariinkin pesuun. Kyllä on vaikeeta ihmisen elämä :D

  1. Olispa mielenkiintoista seurata näytepussi-teemaviikkoa, joten toteuta ihmeessä:) Ja siinähän niitä kuluisi samalla. Nämä on tosiaan tällaisia ensimmäisen maailman ongelmia mutta semmoistahan elämä on:D

 14. Näytteet on tosi jees! Useammankin kerran on jo käynyt niin, että oon saanut näytteen tuotteesta, joka mua on valmiiksi kiinnostanut, ja sitten siitä näytteestä olenkin todennut, että esim. voide kirvelee mun naamalla tai tuoksu on kauhea eau de Stockan mummo. Rahaa säästyy!

  Ja sit taas toisaalta olen löytänyt aivan ihania tuotteita näytteiden ansiosta, kuten Lumenen v-shape lifting serum tjsp. Nimihirviö, mutta ihana tuote.

  1. On kyllä kätevää, jos pääsee etukäteen kokeilemaan sopiiko joku omalle iholle ettei tarvi ostaa sikaa säkissä. Toivottavasti kaupat tajuavat olla pihtaamatta niitä koska varmasti suurin osa näytteitä pyytävistä on potentiaalisia ostajia:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *