Voihan Bloglovin

Seuraa blogiani Bloglovinin kautta

Tämä muutos aiheuttaa jotenkin ihan suunnatonta ahdistusta. Miksi aina pitää sörkkiä jotain, joka toimii ihan hyvin?? No, rekisteröidyin nyt tuonne etten ainakaan hukkaa mitään.

Lisäinformaatiota asiasta odotellessa:P

Tein tuonne sivupalkkiin painikkeet facebookiin ja blogloviniin ja kun oikein vauhtiin pääsin, tuli uusi bannerikin tekaistua. En ole koskaan oikein tykännyt vanhan bannerin fontin leikkauksesta joten muutin niitäkin samalla. Myös väri muuttui pirteämmäksi ja muutenkin ulkoasu tulee muuttumaan myöhemmin.

6 thoughts on “Voihan Bloglovin

  1. Mäkin haluan tehdä painikkeet :D Kerran jo tein, mutta en vaan saanut sitten niitä blogiin, kun blogger pienensi ne ihan minimaalisiksi :O Plus, että en ole ihan varma millainen koodi sinne pitäisi laittaa, kun en tiedä viekö noi painikkeet suoraa liittymään vai mitä ne tekee…

    1. Mä vaan tein kuvat ja niihin linkit, kokoa piti vähän hieroa että sain ne sopiviksi tuonne sivupalkkiin. Siellä on täppä missä luki jotain ”pienennä x -kokoon” niin se on voinut aiheuttaa tuon kutistumisen?

    2. Joo, mulla se on 240 pikseliä mihin pitäis pienentää, mutta pienensi kyllä reippaasti enemmän, eli se raksittuna tai ei :D Bloggerista kun vaan ei ota selvää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *