Viisi päivää

Mainostin tuolla edellisessä postauksessa OPIn Panda-monium Pinkin kestoa kynsillä ja sen innoittamana päätin tehdä pienen tilannekatsauksen.

Lakkasin kynnet sunnuntaina, nyt on myöhäinen torstai-ilta. Olen näin ollen ollut näillä kynsillä neljä päivää töissä ja tehnyt kaikki normaalit kotityöt siihen päälle. Mainittakoon nyt, että työni ei ole erityisen kuluttavaa kynsille mutta kyllä lakat kuluvat kärjistä kun paukuttaa näppistä kaiket päivät:)

Tältä näyttää nyt, kuvat ovat oikeasta kädestä jota tietenkin myös käytän enemmän.

Kärjissä on hieman kulumaa, tyvessä vähän rispaantumista ja muutama pitkittäinen murtuma lakassa mutta varsin edustuskelpoisethan nämä ovat vielä, vai mitä? En ole lisännyt viikon aikana päällyslakkaa joten värilakan päällä on vain kerros pikakuivattajaa (Inm OTD) ja siirtokuvien päällä vielä ohut kerros väritöntä kynsilakkaa.
Olisi kiva lakata useamminkin mutta koska aika ei riitä, on ihan kiva että kynnet pysyvät siisteinä monta päivää.
Viikonloppuna taas kynsipostaus, siihen saakka moi:)

8 thoughts on “Viisi päivää

  1. Hyvin on lakkaus kestänyt. :) Kauniit kynnet muutenkin. Itsekin suosin nyt lakkauksia ja lakkoja, jotka kestävät tyyliin 4-8 päivää, sillä en millään ehdi tai jaksa lakkailla usein. Lisäksi parturi-kampaaja opiskelijana joudun paljon tekemisiin veden kanssa. Luonnonkynsillä lakat ei vaan kestä yhtä hyvin, kuin mitä ne kesti geelien päällä. :(

    1. Mun on myös pakko suosia näitä kestävämpiä vaihtoehtoja koska en millään ehdi yleensä lakata kuin viikonloppuisin:P Työssä ei sentään kynnet ole sen kummemmin kovilla.

      Mulla ei ole geelejä (tai rakennekynsiä) koskaan ollut joten ei ole vertailupohjaa. Kiinnostaisi kyllä opetella sekin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *