Viimeinen oljenkorsi

Hups, hieman on tullut postaustaukoa kesäkiireiden vuoksi, enkä kyllä ole tehnyt kynsiäkään ennen kuin eilen illalla ryhdyin toimeen.

Säästän teidät itkunsekaiselta valitusvirreltä ja kerron vain lyhyesti, että olin istuskellut työpisteessäni ehkä nelisen tuntia, poistanut kai neljät tavalla tai toisella epäonnistuneet lakkaukset ja tartuin Iris My Caseen kuin hukkuva viimeiseen oljenkorteen.

Olin hautonut lakkaa luvattoman kauan Helmerin syövereissä ajatellen, että lakkaan sitten sillä kun en keksi mitään ja/tai on kiire. Tällaiseen ”mä en halua enää nähdäkään yhtään lakkaa” -tilanteeseen se sopi loistavasti, koska ei kaipaa mitään koristeluja ylleen. Valintaa helpotti sekin, että halusin lakan pois syntipurkistani tulevien KBShimmereiden alta;)

Iris My Case peitti kolmella kerroksella ja on kyllä todella viehättävä tapaus. On aika vähän lakkoja, joiden päälle ei tee mieli laittaa minkäänlaisia koristeluja ja tämä on ehdottomasti yksi sellainen.

Nättimyslakka, ehdottomasti turvalakka-ainesta <3 I rest my case:)

KBShimmer Iris My Case

Kuvat näyttävät varmasti erilaisilta kuin edellisessä postauksessa. Läppärini meni vaihtoon ja en ole saanut uuden koneen näyttöä kalibroitua mieleisekseni ja värit ovat vähän poskellaan.

Näin muuten yhtenä yönä unta uima-altaasta. Se oli täynnä isoja reikiä ja yritin epätoivon vimmalla painella niitä sormillani tukkoon. Heräsin hiestä märkänä omaan huutooni.

Huomenna on toivottavasti hauskaa tiedossa, ainakin odotukset ovat päivän suhteen korkealla. Menen näet saippuanvalmistuskurssille:) Jos aihe kiinnostaa teitä lukijoita, voisin tehdä siitä postauksen?

22 thoughts on “Viimeinen oljenkorsi

 1. Iris on todella ihana. Itse laitoin alle kerroksen violetin cremen, pääsi jotenkin helpommalla peittävään lopputulokseen eikä poistamisessakaan palanut hermo :)

 2. Oih, onpas nätti lakka :)

  Ja painajaiset on välillä aika…. mielenkiintoisia. Kaikkea ne aivot unessa kehittääkin! Ja miksei se saippuakin kiinnostaisi!

 3. Saippuapostaus, oi, kyllä! Mäkin olin alkuvuodesta kotitekoisen saippuan ja kosmetiikan valmistuskurssilla, oli mahtavaa. Harmikseni en oo kyllä saanu vielä aikaseks tehtyä kotona yhtään mitään oppimaani… Mutta valmiudet ois :D

 4. Ihana hattarahöttö tuo lakka! Tee saippua samalla mallilla? Joo ihan mahtavaa, glittersaippuaa! (..ehkä käsisaippuaksi vain..eh? ;P)

 5. Joojoojoo, saippuapostausta !!! =)
  Näin jotain ihme unta taas toissayönä, ja nyt oon miettiny sitä kaksi päivää.
  Ärsyä, ku unet jää vaivaamaan. =(

  Toi lakka on kyllä herkku !!! =D

 6. Oooooi, mä ainakin haluan nähdä sua häärämässä saippuan kanssa!
  (Tajusin juuri tuon lauseen olevan huomattavasti pervompi, kuin mitä sen on tarkoitus olla!!! Älä laita mua mustalle listalle…!)

  Oikein hyvä turvalakka! Mulle on jäänyt merkki kokonaan kokeilematta, missä hintaluokassa pyörii?

  1. Nää on siinä 7€ tietämissä ilman postikuluja. Kimppatilaukset kannattaa sillä yli 50$ ostoksista tulee ilmaiset postarit!

   Ps. et joutunut bannilistalle:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *