Viimeinen Brownie uunista ulos

Omituisten lakkasattumien päivä. Ensin löysin kampaajareissullani pitkään himoitsemani China Glazen 2030:n (8€) ja kotiin tultuani postilaatikossa odotti Essencen Caramel Brownie, jonka puutetta olin itkenyt useampaan otteeseen vähän joka paikassa. Jälkimmäisestä on kiittäminen ystävällistä kanssalakkaajaa <3

Oli aika ilmeinen päätös yhdistää nämä samaan lakkaukseen ja lisäsin kaveriksi vielä Cirquen Ica Valleyn (yksi reilu kerros 2030:n päällä)

Ihana Caramel Brownie oli kiva lakata ja peitti kahdella kerroksella. Lakka on juuri niin kaunis kuin arvelinkin ja olen tosi onnellinen, että se on nyt minun.
Lakasta on jonkinlainen lähikuva fb-sivullani.

Kun tuo ystävänpäiväkin on kohtsilleen käsillä, valitsin leimat teeman hengessä MoYoun ystislaatasta. Laatta on kyllä ihan käyttis muulloinkin, kuvat ovat aika yleispäteviä paria vd-tekstin sisältävää kuviota lukuun ottamatta.

2030 leimasi (tietenkin) hyvin ja on Täydellinen Kultainen Leimauslakka. Passion on paljon keltaisempi, vertailua näiden kahden välillä voi kurkata vaikkapa täältä. Kyllä voi ihminen tullakin pienistä asioista onnelliseksi:) Onneani ei varjosta edes tietoisuus siitä, että kun lakka jonakin päivänä loppuu (tai mikä pahinta, kaatuu pöydälle tms) en tule ikinä enää löytämään tilalle uutta.

Tänä vuonna täällä ei siis nähty pinkkejä ystävänpäiväkynsiä. Kun BND seuraavan kerran, eli ensi maanantaina päivittyy, se tapahtuu uudessa Purkkimafia-blogiyhteisössä. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä Purkkikseen ja pääsee samalla seuraamaan muitakin mukana olevia upeita kauneusblogeja. Päivitän blogin uuden osoitteen eri seurantakanaviin kunhan sivusto avautuu. Nähdään siellä!

EDIT: kommenttien vastaukset on näköjään jääneet Bloggeriin joten kiittelen tässä yhteisesti kaikkia postaukseen kommentoineita:D Vastasin niihin kyllä mutta ne eivät ole siirtyneet uudelle alustalle.

11 thoughts on “Viimeinen Brownie uunista ulos

  1. APUVA, miten mie jaksan maanantaina yhdeksään asti odotella :D ihan oikea asenne tuo, että 2030:lla leimaat silläkin uhalla että joskus loppuu! Lakkaus on tosi kaunis, tuo Cirque omaan silmäänhuomattavasti kauniimpi kuin se kaikkialla hehkutettu Mirror mirror.

    Nähdään maanantaina uusilla huudeilla! :)

  2. Upean väriset ystiskynnet! Mullakin on joku himotus lakata ruskealla. Tai sitten mun vaan tekee mieli mokkapaloja. Joo, näin sen täytyy olla :). Caramel Brownie on parhautta <3. Nähdään maanantaina uusilla apajilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *