Viime aikoina puhuttaneita kosmetiikkatuotteita

Postaus sisältää tähdellä (*) merkittyjä mainoslinkkejä 

Mähän olen sellainen kauneustrendilammas, että jos joku hehkuttaa jotain tuotetta somessa ja arvelen sen sopivan mulle, niin tuote on saatava asap jostain ja päästävä itse testaamaan. Tuskin kukaan muukaan on voinut välttyä ainakaan kahdelta näistä nyt nähtävistä tuotteista.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High-ripsiväri myytiin sekunnissa loppuun lähes kaikkialta ja sen jälkeenkin tuotteella on ollut saatavuusongelmia. Ennätin mukaan ensimmäiseen aaltoon ja bongasin City Centerin Kicksin hyllystä viimeisen kappaleen tätä nyt jo lähes kulttimaineeseen noussutta mascaraa. Ihan kaikki eivät ole tähän varauksetta rakastuneet, ripset kun ovat jokaisella erilaiset, mutta mulle tää sopii äärimmäisen hyvin. Parilla kerroksella mascaraa saan juuri sopivasti tuuheutta ja volyymia, ripset eivät ala hapsottaa ja vaikka tää on periaatteessa vesiliukoinen, taivutukset pysyvät paremmin kuin millään muulla testaamallani ei-vedenkestävällä ripsarilla. Nythän tästä on tullut vedenkestäväkin versio, mutta sitä en lähde tavoittelemaan, sillä tääkin on jo aivan tarpeeksi kenkku poistettava:D Mascara tosiaan vaatii vähän tavallista enemmän vaivannäköä poistettaessa, mikä on oikeastaan sen ainoa huono puoli. Joka tapauksessa plussat ja miinukset ynnäämällä tästä on tullut mun uusi lemppari. Siinä missä yleensä käytän kahta eri ripsiväriä saadakseni mieluisan lopputuloksen, tällä pärjään yksistään.

NYX Professional The Marsh Mellow Primeria odotin Suomeen saapuvaksi innolla, sillä kukapa meikinpohjustajia rakastava ei haluaisi testata vaahtokarkilta tuoksuvaa primeria:) Sarjaan kuuluu myös meikkisieni, joka luonnollisesti on vaahtokarkin muotoinen ja pinkki, sitä ei ikävä kyllä ole vielä kaupoissa näkynyt.
Primerin koostumus on vaahtomaista ja tasoittaa hyvin ihoa. Olen testaillut tätä muutaman eri meikkivoiteen kanssa eikä mitään rullaantumisia tai muita harmeja ole tullut eteen. Karkkimainen tuoksu on tosi herkullinen, mutta saattaa ehkä herkemmille olla liikaa. Tätä löytyy tällä hetkellä *Cocopandan valikoimista.

Brow Soapit ovat tulleet viime aikoina haastamaan kulmageelejä. Mä olen testannut sekä ensimmäisenä markkinoille tullutta G Beauty Labin Brow Soapia että nyt tätä Anastasian haastajaa. G Beauty Labista on sanottava sen verran, että linkin takana olleen postauksen julkaisun jälkeen tuote on kokenut pakkausuudistuksen ja mun mielestä myös koostumus on muuttunut. Uudessa versiossa massa on jotenkin kosteampaa ja pidin ekasta versiosta enemmän. Siksi olen viime aikoina tarttunut mieluummin tähän Anastasia Brow Freeze Brow Styling Waxiin ja melko varmasti ostan tätä myös jatkossa. Brow Freezestä ei jää kulmiin niin paljon tuotetuntua ja myös pitoa tuntuu olevan paremmin. Huomasin juuri nimeä tarkistaessani, että pakkaus lupaa säilyvyysajaksi vain 6kk, mikä tuntuu tosi lyhyeltä ajalta. Purkissa on massaa 8 grammaa, eli tää on paljon kalliimpi G Beauty Labin tuotteeseen verrattuna. Tuote on kuitenkin tuoksuton, toisin kuin G Beauty Lab, mikä saattaa olla jollekin ostopäätökseen vaikuttava seikka. Mä tosin tykkään G Beauty Labin tuoksusta, se on mieto ja miellyttävä.

Mun kulmat on aika olemattomat ja niistä puuttuu kokonaan häntä, joten saadakseni edes jonkinlaiset aikaiseksi, tuotteilla on iso merkitys. Käytössä on brow soapien lisäksi kulmakynä, kulmatussi ja lisäksi vielä väritön kulmageeli, jolla harjaan kulmat muotoonsa ennen muita tuotteita. Anastasian Brow Freezea on jälleen saatavissa *Kicksistä!

Sitten tähän paljon puhuttaneeseen hiustuotteeseen. Teksti on lainattu Framedan sivuilta, koska en ymmärrä kemiasta niin paljon, että edes yrittäisin itse selittää tuotteen vaikutustapaa.

K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on patentoidun K18Peptide-peptidin sisältävä hiuksiin jätettävä hoitotuote, joka korjaa hiuksen rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset. Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen. Vaikutusaika 4 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.

• Tekee hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset
• Korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn, lämpö- ja mekaanisen käsittelyn aiheuttamat vauriot
• Tekee hiuksista vahvat, pehmeät, sileät ja kimmoisat
• Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista
• Optimaalinen pH 5.0 – 6.0
• Koostumukseltaan kevyt ja jättää hiukset ilmaviksi
• Sopii kaikille hiustyypeille

Käyttö:
Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Aloita yhdellä painalluksella K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen, yksi painallus kerrallaan. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Muotoile tavalliseen tapaan.

Aluksi mun on mainittava tuotteesta hinta. 50 ml puteli maksaa 79 €, eli aivan helvetisti. Silti kiinnostuin tästä, sillä blondattu hius on aina enemmän tai vähemmän kuiva ja kaipaa erityishuomioita. Mun hiuskuulumisia muuten voi lukea tästä postauksesta. Tuon viimeisimmän käynnin jälkeen en olekaan käynyt kampaajalla ja latva kaipaisi kyllä kipeästi ihan saksia.
Arvelin hyötyväni uutuustuotteesta ja myönnän, että tää on tehnyt mun hiuksille hyvää. Käytin tuotetta ensin viiden pesukerran yhteydessä ja sen jälkeen pari kertaa viikossa. Pesen hiukset miltei päivittäin. Olen edelleen käyttänyt  myös Olaplexin No 3 -kotihoitotuotetta kerran viikossa, koska nämä tuotteet eivät ole aivan vastaavat.

Mun hiuksiin riittää 1-2 pumppausta eli 1-2 ml. Olen joskus laittanut vaikutusajan jälkeen vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja kerran tai pari viikossa myös laittanut jonkun hoitonaamion. Nyt huomasin, että hius on sen verran paremmassa kunnossa, että naamiot saattavat tehdä hiukset jopa vähän lähmäisiksi, eli jotain on kyllä tapahtunut.


Kuvassa hiukset yhden käsittelyn jälkeen.

Aluksi tuntui tosi kummalliselta jättää hoitoaine pois. Onneksi hiukset ovat säännöllisellä hoitamisella pysyneet siinä määrin kunnossa, että ne on mahdollista kammata suoraksi pelkän shampoopesun jälkeen. Ekalla kerralla laitoin tuotteen liian märkään tukkaan ja myös annostelin sitä liikaa. Hiukset kannattaa kuivata ihan huolella pyyhekuiviksi ja aloittaa todella pienellä määrällä latvoista lähtien. Tyveen en laita tuotetta oikeastaan ollenkaan. Hiuksiin ei saa laittaa muita tuotteita ennen kuin 4 minuutin vaikutusaika on kulunut. En tiedä, mihin tää perustuu, mutta tottelen kiltisti ohjetta.

En taas osannut suunnitella tätäkään postausta pitkäjänteisesti, sillä olisi ollut kiva laittaa tähän ennen- ja jälkeen-kuvat. Merkittävin ero kuitenkin on siinä, miltä hiukset tuntuvat: jäntevämmiltä ja ihan kuin tukkaa olisi enemmän. Vaikka tuote on kallis, haluan hoitaa hiuksiani mahdollisimman hyvin, koska muuten kalliissa kampaajankäynneissäkään ei olisi mitään järkeä. Tätä samaa hoitoa saa jo useilta kampaajilta sekä kotiin ostettavana että kampaamossa tehtävänä hoitona.
K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask sopii myös hiustenpidennyksille.

Oletteko testailleet jotakin näistä tuotteista?

16 thoughts on “Viime aikoina puhuttaneita kosmetiikkatuotteita

 1. En ole kokeillut näistä mitään, kuullut ja nähnyt kyllä olen. En tiedä, mikä muhun on tullut, mutta mitä hehkutetumpi tuote, niin sen kauemmin nykyisin odotan. Haen tuotteesta lisää tietoa ja katson, kannattaa sitä ostaa. Odotan tavallaan, että meneekö hype ohi ja jatkuuko tuotteen suosio. Varsinkin TikTok tuo sellaista kertakäyttöhöttöä hyvin pikaisella informaatiolla, joka ei minuun iske. :D Ehkä olen vaan jo liian vanha tai jotain… :D

  1. Et sä ole liian vanha vaan järkevä:) Onhan se ihan fakta, ettei jokaiseen hypeen kannata sortua ja itsekin skippaan ihan suosiolla tuotteet, joista jo lähtökohtaisesti tiedän ettei ne sovi mulle. Esim. nyt vaikka paljon kohkattu Lorkun meikkipuuteri ei taatusti sovi ikääntyneelle, muutenkin kuivuuteen taipuvalle iholle. Ja muutenkin meikkipuuteri jo ajatuksenakin kiristää kasvoja, joten ei kiitos:D En seuraa Tiktokia, mutta nämä puhutuimmat tuotteet näyttävät rantautuvan sieltä instaankin, tosin pienellä viiveellä.

 2. Täällä toinen vanhus…se hyvä puoli on että täällä ei ole mitään kauppoja niin ei tarvii haikailla ostavansa uutuuksia. Tuo ripsari näytti kyllä olevan Tokmannilta loppu että ei me nyt ihan niin perähikiällä olla ettei trendejä seurattaisi. Kampaajani kauhistui hiusteni kunnosta ( :D ) ja rupesi tuputtamaan tuota latvahoitoa että kävisin siinä. En nyt innostunut enkä kyllä taida ostaa tuon hintaista tuotetta. Menee vaan yli kipurajan tuo hinta. En nyt muista olenko mistään trendistä enempää innostunut, olen ehkä kans sellainen että makustelen ensin ja sitten saatan innostua :)

  1. Mulla on kaikki kaupat ärsyttävän lähellä ja tottahan se lisää heräte- ja impulssiostojen määrää. Tietty nettikaupoista saa kaikkea vielä enemmän, mutta mä ainakin harkitsen netistä tilaamista paljon tarkemmin kuin kivijalkamyymälästä ostamista. Nyt tosin sellainen ajankuluksi tehtävä kaupoissa luuhaaminen on jäänyt koronan myötä, mutta jos mulla on asiaa muutenkin kaupungille, niin helppohan siinä on pikaisesti käydä jossain Kicksissä tai Sokoksen kosmetiikkaosastolla.
   Nettikaupoissa käy tosi usein niin, että lastaan kaikkea ostoskoriin ja sitten vaan suljen sivun todeten, että en mä nyt oikeasti taida näitä tarvia. Ja postikulut vaikuttaa tietenkin myös, niistä kertyy pitkä penni jos tilaa useista paikoista.

   Mun hiuksille K18 on tehnyt tosi hyvää ja käytän sitä säästeliäästi, niin riittänee pitkään. Viikon päästä ois kampaaja, että sittenhän sen todellisen tuomion hiusten kunnosta saa. Haluaisin vielä pikkuisen vaaleampaa kuin nykyinen sävy mikä tarkoittaa, että pitäisi vaalentaa vähän taas enemmän ja kyllä siinä hius aina väistämättä kärsii. Mitä tuo hoito muuten maksaa kampaajalla tehtynä?

   1. En ole nyt varma näinkö oikein mutta 20 e kampaajalla tehtynä.
    Mä harkitsen kyllä myös netistä ostamista, etenkin vaatteita ja tosi usein mulla on ostoskoreja täynnä mutta harkitsen vähän ja yleensä jätän ostamatta. Että vaikka ostan paljon niin paljon jätän myös ostamatta!
    Silloin kun asuin kaupungissa niin pyörin paljon eläintarvikeliikkeissä ja sanotaanko näin että nuilta meidän elukoilta ei varmasti mitään puutu ;D toinen oli kans ruokakaupat jotka ovat superhypermarketteja joissa koko ajan uutuuksia ja oikeesti sain kauppareissuun aina jonkun 70 e menemään. Nykyään selvii parilla kympillä kun S-Market on isoin kauppa :D

    1. Arvelinkin, että tuo hoito lienee samoissa hinnoissa kuin Olaplex-hoito.

     Marketit on muuten nykyään mielenkiintoisia paikkoja, koska kosmetiikkatarjonta niissä on laajentunut ja monipuolistunut niin paljon. Se on toki myös kiva, koska tuotteet saa hankittua helposti, mutta samalla niistä on tullut vähän petollisia ainakin, jos koettaa pitää kukkaronnyörejä tiukalla:D

     Vaatteet on mulle helppoja, ostan niitä aika vähän enkä tilaa netistä oikeastaan koskaan. Mun pitää päästä sovittamaan ja hiplaamaan materiaalia. Toki netistä tilatessa voi palauttaa, mutta mä ainakin koen sen työläänä. Samoin valikoiman runsaus tuntuu vähän lannistavalta, mä en ainakaan jaksa selata jotain 400 mekkoa etsiessäni mieleistä. Suurin osa mun vaatteista taitaa olla hankittu niin, että ohikulkiessani näen jotain kivaa ja omannäköistä. Eli tavallaan heräteostoksina, mutta sitä ei kovin usein tapahdu.

 3. Mä tilasin tuota K18 pienen näytetuubin, maksoi 12 e. En uskaltanut heti panostaa tuota isoa summaa. Haen tänään paketin postista, jänskää!

  1. Oletko ehtinyt testaamaan ja mitä tykkäsit? Lyhellä tukalla pikkutuubistakin saa pari-kolme käyttökertaa ja kyllä siinä jo jonkinlaista vaikutusta pitäisi alkaa näkymään:)

 4. Mä oon ihan samanlainen :D Kun iskee se, että nyt jokin on saatava niin se on saatava heti :D Niinku toi ripsari. Se on muuten uskomattoman työläs poistaa. Ei lähe edes kaksoispuhdistuksella. Hyvä se silti on, mutta nyt oon jo katse uusissa tuulissa :D K18 mähän tilasin sen 5ml ja se riitti 3 kertaan. Harkitsen sitä isompaa ja kalliimpaa. Se on kyl hiton kallis. Mut omassa blondissa toimi kyllä, joten ehkä mä raaskin jossakin vaiheessa.

  1. Onneksi K18 on tosi riittoisaa, niin hinta ei ehkä tunnu aivan kohtuuttomalta. Vaikka on se kyllä kallis kerralla hankkia. Jo lähtökohtaisesti, jos miettii, että 50ml on tosi pieni pakkaus ja se maksaa 79€ niin se tuntuu ihan älyttömältä. Mutta kyllä se on hiusten kuntoa parantanut, joten tunnen saavani rahalle vastinetta.
   Ripsari on kyllä kettumainen poistaa. Mulla on nyt useampia putsareita testissä ja kaikilla sama homma, saa kyllä hinkuttaa ja silmät ärtyy. Toki arvostan myös sitä, että se pysyy ripsillä siistinä maskinkin kanssa. Miksei voi saada vaan kaikkea, sekä pysyvyyttä että helppoa poistamista:D

 5. Ripsiväriä ja Brow Freezeä päädyin itsekin testaamaan kovan hehkutuksen vuoksi :D Ja molemmista olen kyllä tykännytkin todella paljon. Tuo Anastasian kulmatuote on vaan niin jämäkkää, että mun on ollut vaikea hahmottaa sitä oikeaa määrää ja olen muutamankin kerran laittanut sitä aivan liikaa, jolloin lopputulos on ollut aivan kamala. Mutta oikealla määrällä aivan loistava tuote :)

  1. Totta muuten, että pieni määrä riittää ja liikaa laittamalla ei saavuteta yhtään enempää pitoa. Mulla on käytössä sellainen lyhytharjaksinen kulmaharja, koska tavallinen ”pulleampi” tuntuu nappaavan ihan liikaa tuotetta.
   Kaipa useimmilla meistä bloggajista on jotenkin sisäänrakennettu tarve testailla uusia tuotteita ja trendejä sen sijaan, että vaan käyttäisimme vuodesta toiseen niitä samoja suosikkeja. Toki niitäkin on, mutta on silti kiva kokeilla kaikkea uutta:)

 6. Hello Sissi,

  May I ask where you buy the K18 treatment? I live in Helsinki and found it on a couple of sites but I am not sure if they are trustworthy. Thanks and Merry Christmas!

  Theodora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *