Viidakkokuoseja

Grrrrau! Leopardipilkkuja ja tiikeriraitoja, nam!

Näistä kynsistä tykkään tosi paljon tekovaiheessa ilmenneistä pikku ongelmista huolimatta.
Tiedoksi: Inm Out The Door ei ole ihmeidentekijä. Seche Vite kuivattaa paljon paremmin ja luotettuani liikaa OTD:hen, ruttasin lakat vasemmasta peukalosta.

Käyttämäni water dacalit oli tosi kökköjä, niitä piti liotella puoli ikuisuutta ennen kuin ne irtosivat taustapaperista ja sen jälkeen kuivuminen kynnelle kesti k a u a n. En osannut varoa ja kun peukalosta lähti tarra liikkeelle, koetin palauttaa sitä paikalleen ja kas, pohjalakka olikin märkää.
En myöskään saanut tarraa takaisin alkuperäiselle paikalleen joten se pönöttää nyt hooposti keskellä kynttä. Voi voi.

Mutta silti, näistä tuli ihanat. Holoefekti ei ole mikään kovin ihmeellinen mutta kaunis lakka kuitenkin eikä tästä ole muutenkaan mitään pahaa sanottavaa. Ehkä kaksi kerrosta olisi riittänyt mutta halusin intensiivisemmän värin ja laitoin kolme. Levittyi hyvin, ei raidoittunut eikä temppuillut muutenkaan. Ostin näitä joskus muutamassa eri sävyssä Tarjoustalosta mutta teki mieli odottaa aurinkoisempia ilmoja ennen testausta.

Olen muuten viime aikoina ottanut kynsikuvat oikeasta kädestä vasenta etusormea kohdanneen onnettomuuden vuoksi. Onneksi se on kasvanut jo pari milliä mutta en uskalla olla ilman liimapaikkaa koska repeämä oli syvä ja ihan kynnen juuressa.

Laitoin lopuksi vielä tarrojen päälle kerroksen Seche Viteä jolle ei siis ole vastusta Inm OTD:sta. Kuivatusteho ei ikävä kyllä ole samaa luokkaa, tosin tuo ei kutista lakkauksia mutta pinta oli vielä pitkän ajan kuluttua upottavan ja pehmeän tuntuinen. Harmillista! Charming Nails tätä kehui kovin ja itse joudun nyt antamaan tylymmän tuomion. Voihan olla, että ohuemmalla pohjalakkakerroksella tai laadukkaammalla, paremmin kuivuvalla lakalla tulos onkin parempi. 
Käytetyt lakat ja tarvikkeet
-Seche Base -aluslakka
-Eveline Holographic Shine 408
-Inm Out The Door -pikakuivattaja
-Seche Vite -pikakuivattaja
-water decaleja

Uskomattoman kaunis auringonpaiste mutta todella kylmä tuuli ainakin täällä meillä. Tietenkin, ettei nyt vaan millään pääsisi kehumaan säätä!
Boyfriendiä se ei pidellyt, heti aamupalan jälkeen takavalot vaan vilahti kun se suuntasi tallille hakemaan moottoripyörää ja lienee nyt jo ties kuinka pitkällä. Pojat on poikia iästä riippumatta, näköjään:)

23 thoughts on “Viidakkokuoseja

 1. Mulla on kanssa kokemuksia tuosta INM:stä ja mun mielestä se kuivattaa ainakin omien kokemusten mukaan yhtä hyvin kuin Seche. INM ei sovi leimauksille koska levittää ne tosi helposti, Seche sopii koska ei levitä. INM ei kutista lakkauksia, Seche kutistaa. Paras on omien kokemusteni mukaan Cesarsin pikakuivattava, joka varovasti levitettynä ei levitä leimauksia, ei kutista ja kuivaa yhtä nopsaan kuin kaksi edellä mainittua. Hintakin on alhaisempi (olisko 6 euron päälle, 14 tai 15 ml). Suosittelen kokeilemaan! :) Kaikki eivät tykkää Cesarsin kuivattajan voimakkaasta hajusta, minua se ei haittaa kun se kestää vaan sen märkänäolo hetken (joka on siis todella pieni aika). ;D Cesarsin oman kanssa saa olla myös oikeasti nopea, koska se muuttuu hyvin helposti liisteriksi jos rupeaa heilumaan avonaisen pullon kanssa kovin paljon.

  1. Kiitos Sonne! Mua ei haittaa mitkään hajut, tässä on muutenkin niin huuruissa koko ajan ettei tunnu missään:D Muu perhe voi tietenkin olla eri mieltä…. Mut toi Cesars on sitten seuraavana listalla, vaikka ensin täytyy käyttää pois noita jo hankittuja vaikka väkisin.

   Oletko muuten koskaan kokeillut Seche Restorea? http://seche.com/products/product-83000.html
   Käpistelin sitä eilen Kicksissä ja mietin, toimisiko muidenkin lakkojen ohentajana? Tai sit ihan ton Seche Viten kanssa koska edellisestäkin pullosta jäi puolet käyttämättä. Ja tietty Cesarsin omankin kanssa jos siinä on samaa problematiikkaa. Hinta oli kympin pintaan Kicksissä.

  2. En oo kokeillu, jotenkin oon saanu kuvan että ei toimisi kuin Sechen kanssa koska siinä Restoressa on jotain tiettyä ainetta jonka se nimenomaan Sechen paksuuntuneisiin pulloihin palauttaa sitten ja näin niistä tulis taas juoksevampia.. o.O Voin olla väärässäkin, korjatkoon joku viisaampi jos tietää. ;D

  3. Okei. Vähän hassua että myydään tuotetta jonka ongelma on niin merkittävä, että sille pitää myydä erikseen korjaussarjaa:D Luulenpa olevani sen verran utelias, että ostan joskus pullon kokeeksi.

  4. Täällä on ollut Seche Vite käytössä joulukuusta, enkä ole kuin kerran ohentanut lähinnä testimielessä lakkaa tuolla Restorella. Ensimmäinen ainesosa on Butyl Acetate, joka on tietääkseni myös Cesarsin pikakuivattajan pääainesosa.

   Eli tällä perusteella voisi käyttää Cesars Rapid Drynkin ohentamiseen. Ja mitä olen eri pikakuivattajien ainesosia vertaillut, niin pääainesosat on aina lähes identtiset. Toki sekoitussuhteet voivat vaihdella, ja loppupään ainesosat sitten vaihtelevat yleensä.

   Cesarsin kuivattajan kanssa oli minullakin ongelmia liisteröitymisen kanssa pari vuotta sitten, mutta Sechen kanssa ei kyllä ole ollut vastaavaa, ainakaan yhtä nopeasti tapahtuvaa koostumuksen muutosta.

   Kynnet on muuten aivan ihanat, olen kateudesta myrkynvihreä, kun omat kynnet on hirveät jyrsityt töpöt :P

  5. Olen joskus miettinyt, että onkohan noissa Sechen pulloissa jotain laatuepätasaisuuksia (sanahirvitys) vai mistä se johtuu, että joillakin lakat ei kutistu eikä SV itsessään jankkiinnu. Mutta ei nyt kovin todenäköiseltä tunnu kun voi vaan kuvitella, millä volyymillä tuotetta valmistetaan ja myydään.

   Kyllä mä luulen, että hankin tuon restoren. Voihan sitä testailla sitten paksuuntuneisiin kuivattajiin, tuskin ne enempää pilalle ainakaan menevät. Varmasti raportoin kokemuksiani:)

   Rva Melli, voin täällä vaivihkaa paljastaa, että pureskelin kynsiäni parikymppiseksi asti ja silloin poikaystävä, nykyinen ex-mies vierotti tuosta tavasta. Siis mulla ei ollut kynsiä juuri ollenkaan. Ja vielä nykyäänkin jos kynnet on ilman lakkaa tekisi mieli vähän maistella mutta pidättäydyn:D Ja käytän aina lakkaa riskin minimoimiseksi;)
   Kiitos kivasta kommentista!

 2. Tosi siistin näköistä jälkeä!
  Hyvä kuulla muidenkin mielipiteitä näistä pikakuivattavista kun itseäkin ärsyttää Sechen kutistava vaikutus. Ehkäpä munkin pitää sitten tuota Cesarssin tuotetta kokeilla ennen INM:ää. :)

  1. Kiitos. Mua huvitti kun katselin etukäteen epäillen noita water decaleja että onpas tylsiä mutta oikeanlaisen lakan kanssa ne olikin tosi kivat:)

 3. Tosi hienot kynnet olet saanut aikaan, vaikka vähän on ollut ongelmia toteutuksessa. Värimaailma on tosi kiva ja hienoilta nuo water decalsit näyttää. Mä tykkään itekin noista Evelinen holoista, vaikka eivät mitään super holoja olekaan. Mutta sillä hinnalla olisin voinut ottaa useamankin. Omistan siis yhden.

  1. Kiitos kommentista. Nää on muuten kestäneet yllättävän hyvin, ei juurikaan kulumaa vaikka eilenkin paukutin näppistä 13 tuntia putkeen:’D
   Pullossa kaikki Evelinen holot näytti aika samanlaisilta mutta kiekolla huomasi eroja. Kynsille asti ei vielä ole päässyt kuin tämä yksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *