Vihdoinkin minun!

Mä vihjaisin toukokuun ostospostauksen yhteydessä eräästä meikkihankinnasta, jota olin tekemässä ja josta lupasin postata myöhemmin. Nyt en kyllä mitenkään malttanut odotella kesäkuun ostosyhteenvetoon, vaan mun on pakko saada kertoa tästä heti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tarten Tartelette. Ah, se on MINUN. Vihdoinkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HC-harrastajat, joihin en lukeudu, ovat keksineet aikoja sitten keinot saada käsiinsä mitä tahansa maailmalla myytävää. Mä olen halunnut tätä palettia puoli ikuisuutta, mutta tyytynyt vain haaveilemaan, sillä näitä on ollut aika hankalaa ja/tai kallista tilata Suomeen. Nyt tilaisuuteni koitti ikään kuin keittiönoven kautta, sillä Emman IT-tuki oli työmatkalla Amerikkalassa, ja sain sitä kautta vinguttua paletin itselleni. Nöyrin kiitokseni vielä tästä ystävällisestä eleestä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pähkäilin tosi pitkään perus-Tarteletten ja Tartelette in Bloomin välillä ja päädyin sitten tähän ekaan palettiin. Jos kukkaronnyörit olisivat antaneet myöten, olisin ostanut molemmat.
Hintaluokaltaan Tarten paletit asettuvat esim. UD:n Naked-palettien kanssa samaan haarukkaan.

Paletissa on 12 mattasävyä, joilla syntyy etenkin helppo ja nopea arkimeikki vaivatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ylärivi: Free spirit, Force of nature, Dreamer, Multi-tasker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keskirivi: Caregiver, Natural beauty, Best friend, Bombshell

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alarivi: Super mom, Wanderer, Power player, Fashionista

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sävymaailma on turvallinen, ruskeaa, nudea, kanervaa. Värit ovat sopivan pigmenttisiä, mikä on kiva, koska en ole niin hyvä meikkaamaan, että pärjäisin hurjan vahvaa jälkeä jättävien värien kanssa. Koostumus on pehmeän samettinen, kuten tämän hintaluokan paletissa kuuluukin.

Tyylikäs rasia on tukevan ja laadukkaan tuntuinen ja kannessa on iso peili. Sivellintä ei pakettiin kuulu, mikä säästää tilaa ja tekee paletista kompaktin kokoisen.

Nyt on kyllä pakko todeta, että #materialismionni :)

16 thoughts on “Vihdoinkin minun!

    1. Nykyään Tartea saa sentään jotain kautta tilattua Suomeen, mutta ehkä kohina on jäänyt vähän vähäiseksi juurikin hankalan saatavuuden vuoksi.

  1. Mä sain kanssa tänä vuonna ekan kerran ikinä Jenkeistä tuotatettua kosmetiikkaa ja silloin pohdin, että laitanko tämän Tarten listalle, mutta Kat von D:n Shade & Light -silmämeikkipaletti voitti :D Mutta uskon, että tästä paletista saa paljon iloa, on nimittäin todella pätevät sävyt! :) <3

  2. Se on niin ihanaa saada jotain, mitä on kauan toivonut! Tässä paletissa näyttää olevan ihanan neutraalit värit! Sitäpaitsi mä ainakin tykkään mattaväreistä =)

    1. Mattasävyt on kyllä mun kaiken meikkaamisen kulmakivi, ja monta vuotta käytin lähes yksinomaan niitä. Nyt olen opetellut ottamaan mukaan vähän muutakin, mutta edelleen tartun näihin arjessa ja etenkin kiireessä:)

  3. Oisko mun nyt sit KUITENKIN pitänyt pyytää tuliaisiksi myös tämä….:D noei, In Bloom on oikeastikin kyllä mulle sopivampi. Mutta ihana paletti tää on :)

  4. Jukrat, miten on herkku! Upouusissa luomiväreissä on aina se kauhea kutkutus, että kun se on niin täydellinen koskemattomana, mutta sitten on niin himputin ihanaa vetäistä se ensimmäinen siveltimenveto niistä neitseellisistä värinapeista! :-D Ihan hullua tää kosmetikkahimotus, viimeksi lätisin täällä janosta kun katselin niitä tuoksukuviasi…

    1. No just tuo. Se on vaan niin juhlava tunne, melkein harras:D Koin samaa hykerryttävää fiilistä eilen, kun otin ensimmäiset suihkaukset uudesta tuoksusta. Olisinpa nähnyt ilmeeni:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *