Viettelevä Godiva

Paritettuani purkista nämä kaksi testaamatonta tekstuurilakkaa, jäljelle jäi enää kolme o/ mikä on aika mahtavaa, sillä odottelen kuutta :o lisää. Jee!

En ymmärrä, miksi olen pantannut blogimiitin goodie bagista saamaani Zoyan Godivaa koko kesän. Ehkä värisävy ei ole ollut tarpeeksi kesäinen tai jotakin, mutta nyt sen seuraksi pääsi P2 Sand Style Seductive, joka on minulla koska en osaa ranskaa. Asioin tässä taannoin Ranskan ebayssa ja koska se toimii hieman eri tavalla kuin .com-päätteinen, en saanut lakkaa karistettua pois ostoskoristani enkä jaksanut laittaa myyjälle enää ties monetta viestiä joten lakka tuli minulle tahtomattani:)

Koska se nyt on minulla, en raaski siitä enää luopuakaan, vallankin, kun sävyhän on hyvin syksyynkin sopiva ja P2-tekstuurilakat ovat hyvälaatuisia. Ehkä tällä kaikella on jokin tarkoitus?

Laitoin molempia lakkoja kolme vaivatonta kerrosta. Seductive olisi peittänyt kahdellakin mutta tulipa nyt laitettua. Godiva on vaaleana sen verran huonommin peittävä, että se vaati kolme kerrosta. Annoin lakkojen kuivahtaa jonkin aikaa kerrosten välissä. Lopullisen, kauniin tekstuuripinnan muodostuminen kesti näilläkin tovin.
Usein muuten näkee tekstuurilakoista liian hätäisesti napsittuja swatch-kuvia, joissa lakka on selvästi märkää ja näyttää kynsille lätkityltä rappauslaastilta. Maltti olisi valttia näiden lakkojen kanssa.

Koristeiksi laitoin muutaman kullanvärisen niitin nimettömiin, enemmän *jotain* olisi ollut jo turhaa kikkailua.

Kivat ja simppelit kynnet, mutta tämän jälkeen kaipaan kyllä vähän enemmän väriä kynsille, nämä oli jo toisen nude-henkiset peräkkäin:)

P2 Sand Style 030 Seductive & Zoya PixieDust Godiva
Zoya Godiva on saatu Nail Cityn lahjoittamana blogimiitistä. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

48 thoughts on “Viettelevä Godiva

 1. Oih, mä pidän molempien väreistä tositosi paljon <3 Eikä tuo lähikuva ainakaan vähennä näiden värien herkullisuutta yhtään. Nam.

 2. Tuo Zoyan tekstuurilakka on ensimmäinen lajiaan joka minuun on iskenyt, niitä on nyt blogeissa pyörinyt todella paljon. Voisi melkein ostaa, todella kaunis!

 3. Yksi sana: I-H-A-N-A-T!!! No pakko vielä lisätä, että Godiva on ollut himotuslistalla pitkään, mutta jostain syystä en ole saanut vielä tilattua sitä. Asialle tarttis varmaan tehdä jotain :D

  1. Hih, kohta on kiire kun syksyn tekstuureja on jo tuloillaan:) Mutta suosittelen kyllä tämän kotiuttamaan, väri menee niin kesällä kuin talvellakin.

  2. Tilasin sen koko kokoelman hullunrohkeana, toivottavasti en, ettekä te lukijatkaan kyllästy ainakaan ennen kuin saan ne kynsille:D Mutta tää on kyllä semmoinen trendi, että pitkästä aikaa on jotain kiinnostavaa, itse kun en ole lämmennyt noille crackle-, kaviaari-ym. hässäköille ollenkaan.

 4. Oijoijoi! Nämä ovat ihanat! Tuo Godiva on musta niiin kaunis, mutta en ole uskaltanut itselleni hankkia, kun pelkään että se on mun ihonsävyni kanssa liian kalmaväri. Ja tuo tummempi… oi! Olisin tarjoutunut ostamaan sen hetijustnyt ellet ois jo erikseen maininnut ettet aio siitä luopuakaan :D

  1. Mulla oli tämä P2 ja GR:n 58 vierekkäin, laitoin jälkimmäisen kiertoon vaikka sekin oli kaunis…mutta aika lähellä tätä kuitenkin ja kaikkea ei voi pitää:)

 5. Kauniita lakkoja molemmat :) Pitäisköhän sitä itsekin lähteä tuonne Ranskan ebayhyn seikkailemaan, sen verran hyvältä näyttää tuo P2..

 6. Onpa tosiaan ihania värejä, niin kuin monet ovatkin täällä kommentoineet. Itse katson usein myös sitä miten mikäkin väri sopii erilaisiin ihonväreihin/sävyihin ja nämä sopivat kyllä sinulle kuin nakutettu! :)

  1. Totta muuten, nyt kun itsekin katson sillä silmällä niin kyllä, olet oikeassa. Pinkkien kanssa olen usein ongelmissa ja moni lakka on saanut uuden kodin koska ne eivät vaan ole sopineet minulle mutta nudejen kanssa harvemmin on yhteensopivuusongelmia:)

 7. Tykkään tuosta sun uudesta profiilikuvastasi, tosi onnistunut ja kiva otos!

  Eikä nää lakatkaan oo mitenkään pahannäköisiä. :)

 8. En ole kovin innostunut noista tekstuurilakoista, mutta nyt tuli se minun mieleinen sävy. Siis tuo vaalea.. Pakko etsiä töitten jälkeen löytyiskö sitä ja vieläpä budjettiin sopivalla hinnalla :)

 9. Osaatko sanoa toimittaako NailCity suoraan kuluttajalle kuinka? Tuo vaalea lakka on aivan ihana, mutta huomasin ettei Vaasassa ole jälleenmyyjää.. :/ Sjoelta tietty voisi käydä kysymässä jos sinne päin olisi asiaa. Tuo on nimittäin aivan ihana lakka! :)

  1. Toimittavat myös suoraan kuluttajille, lakkojen hinta on yleensä n. 15,50 ja postikulut tulee päälle. Kannattaa soittaa tai laittaa sinne sähköpostia, saat varmasti ystävällistä palvelua:)

 10. Hiplasin eilen sitä viimeistä polka.comia meidän Emotionissa.. Pakko on käydä hakemassa se huomenna, koska tuo lakka kolkuttelee mieleni sopukoita, eikä siihen taida auttaa mikään muu kuin ostaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *