Vesivärjäilyä otos 2

Halusin saada kaikki loputkin Aquarelle tintsit koekäyttöön ja kopioin aiemman lakkaukseni, jossa käytin punaisen sävyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa jätin glitterit aksenttikynsiltä pois ja käytin värikkäämpiä niittejä, muutoin resepti on ihan sama kuin viimeksi.

Kynsillä on kaksi kerrosta Glam Polishin Entrancea, joka oli yhtä mutkaton kuin muutkin kokoelman lakat. Olen ihan tykännyt näistä mutta hiljattain joku kyselikin Facebookin Kynsikoristeluryhmässä, vastaavatko sävyt hyvin swatch-kuvia ja vastasin, että ne ovat luonnossa hieman murretumpia kuin esim. GP:n omissa promokuvissa. Kauniita kyllä, ehkä olisin kuitenkin pitänyt enemmän pastellisemmista sävyistä, jos kiteyttäisin tunnelmani lakoista yhteen lauseeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aksenttikynsien pohjana on kaksi kerrosta Ginan valkoista ja leimaus MoYoun laatasta Pro XL-06. Leiman päälle laitoin päällyslakan ennen värittelypuuhia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos China Glazen Electric Nights oli kevään paras peruslakkaostos, El Corazonin Aquarelle tintsit ovat paras ”erikoislakkaostos”. Lakkoja voi hyvin kerrostaa ja niitä on tosi helppo työstää pienellä siveltimellä vaikka ei omaisi laisinkaan taiteellista lahjakkuutta.

glam_polish_entrance_4


glam_polish_entrance_5

Leimojen värittely on vaan mukavaa puuhaa ja tykkäsin kynsistä, jotka herättivät huomiota mm. kaupan kassalla. Se tuntuu aina kivalta:)

42 thoughts on “Vesivärjäilyä otos 2

  1. Aivan ihanat kynnet! :) Mä olen miettinyt joidenkin tuollaisten lakkojen ostamista. Näiden kuvien jälkeen on ainakin vihdoin pakko oikeasti jostain ne hankkia!

    1. Silloin kun piti vielä raapustaa allekirjoitus kassalla tositteeseen, sai paljon useammin kehuja kynsistä. Siltä osin on tullut taantumaa kun käytössä on maksupäätteet:(

  2. Siis aivan ihanat nämä! Oon niin kade noista, että olen melkein vihreä ;) Oon miettinyt pääni puhki, että miten saisin vastaavaa efektiä aikaiseksi ilman noita ”vesiväri”lakkoja…

    1. Netissä on jotain tutoja siitä, kun tavallisia lakkoja on laimennettu kynsilakanpoistoaineella. En tiedä, toimiiko se kun en ole ite kokeillut. Kokeile?

  3. Ihan huikaisevan hienot kynnet! Tuo leimauskuvio sopii leadlightingiin täydellisesti ja kaikki muukin on tässä lakkauksessa niin upeaa että melkein loppuu sanat kesken :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *