Vesiputoukset

Olen muutamassa blogissa ihastellut waterfall-kynsiä, viimeksi Papun kauniita vaaleita liloja. Ennen kuin edes kokeilin tekniikkaa itse, olin aika varma että se taatusti on hankalampaa kuin voisi ajatella, koska yleensä simppeliltä näyttävät jutut aina ovat. Niin tälläkin kertaa.

En omista laadukkaita nail art-siveltimiä ja nail art-lakkojakin minulla on pari hassua kehnoa. Päätin näitä faktoja uhmaten lähteä toteuttamaan waterfall-tekniikkaa kun sain testiin Odyssey Nail Systemsiltä muutamia lakkoja. Merkki oli itselleni entuudestaan vieras ja lähdinkin kokeilemaan näitä mielelläni.
Kolmen värilakan lisäksi sain kynsinauhaöljyn, pikakuivattavan päällyslakan ja viilan. 
Viilaa en raaskinut vielä kokeilla koska halusin ottaa siitä ensin kuvat.

Kynsinauhaöljyssä on todella hyvä tuoksu, siitä tulee mieleen lapsena juotu ananaslimu. Kuvassa oikealla on pikakuivattava päällyslakka.

Miksei kaikissa viiloissa voisi olla tällaista kisua? :)

Sitten itse kynsiin. Kaikkien lakkojen koostumus oli ohuehkoa ja pohjaksi lakkaamani Royal Green vaati kolme kerrosta peittävyyteen. Lakka levittyi hyvin eikä edes mainittavasti valunut kynsinauhoille. Värissä on häivähdys pinkkiä duochromea joka tosin kuvissani ei näy vaan vaatisi erilaiset valaistusolosuhteet.

Värilakan päälle laitoin kerroksen pikakuivattajaa jossa oli yllätyksekseni varsin mieto ja ”epä-pikakuivattajamainen”ominaistuoksu. Jokainen varmasti tietää miltä päällyslakat pahimmillaan voivat tuoksahtaa ja niihin verrattuna tätä nuuhki ihan mielikseen:)
Päällyslakka oli ohuempaa kuin esim. Inm OTD tai Seche Vite, kynneltä koholla olevien koristeiden päälle tätä saisi laittaa parikin kerrosta. Ohuemmassa päällyslakassa on kyllä puolensakin, sitä voi laittaa kerrosten väliin ilman että koko lakkauksesta tulee tolkuttoman paksua. Itse käytän vähän sekaisin ohuita ja paksumpia, tätä ennen käytössä on ollut Inm OTD, joka on paksu ja G&G HK Girl, joka on ohutta.

Päällyslakka hoiti kuivatustehtävänsä hyvin ja jätti kauniin kiiltävän pinnan. Tämän jälkeen tartuin vapisevin käsin nail art -siveltimeen ja sudin kynsille liukuvärinomaisesti ensin kerroksen Chamonixia, sen päälle hopeista Silver Staria ja päällimmäiseksi vielä muutamia ohuita viivoja Royal Greeniä. Tai ”ohuita”, koska siveltimeni karvat harottivat tässä vaiheessa kaikkiin ilmansuuntiin. Mistä saisi oikeasti hyvälaatuisia siveltimiä??

Kaikki käyttämäni lakat kuivuivat nopeasti ja käyttäytyivät muutenkin moitteettomasti. Värit ovat jälleen näitä epämukavuusalueen yksilöitä joita BND:ssa on nähty viime aikoina enemmäkin. Itse asiassa Royal Green on kuin A Englandin Saint George ilman holoefektiä ja tykkäsin kyllä siitäkin vaikka vihreät eivät niitä tavallisimmin nähtyjä kynsilläni olekaan.

Paksuilla lakoilla en luultavasti olisi päässyt edes näin hyvään lopputulokseen eli juoksevammat lakat sopinevat waterfall-kynsiin parhaiten. Harmittaa, kun Chamonixin duochrome-efekti ei erotu kuvista vaikka livenä ero hopeaan on paljon selvempi. Laitoin yhden lähikuvan jättipeukalostani jossa värit erottuvat edes jotenkin.

Hopeinen Silver Star toimii myös leimauksessa. Kokeilin Royal Greenin ja Chamonixin kerrostamista mustan päälle jolloin jo yhdellä lakkakerroksella sai aikaan intensiivisen ja syvän sävyn. Lakkojen kumipintaisesta korkista saa hyvän otteen ja itse sivellin on leveä ja jämäkkä.

Tulipa nyt tätäkin tekniikkaa kokeiltua. Jos ette usko, että se on hankalaa niin kokeilkaa toki itse:)

ONS-lakkoja voi hankkia sadassa sävyssä suoraan Odyssey Nail Systems Finlandilta 
ja kauneussalongeista sekä piakkoin, ehkä jo tämän viikon aikana ONS-sivuille avattavasta verkkokaupasta. Tällä hetkellä webshop palvelee vain ammattilaisia. Värilakkojen hinta on 13,40€ (14ml).
Yritys on mukana myös syksyn I Love Me-messuilla.

Tuotteet on saatu testiin blogin kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

17 thoughts on “Vesiputoukset

 1. Itse olen Nailasauruksen THE fani ja ihastelen aina hänen tekemiään waterfall-maneja, mutta en ole (vielä) uskaltautunut itse kokeilemaan. Mulla olisi kaikenlaisia (uusia *hups*) nail art-kyniä, joten voiskohan niillä vaikka pistää kokeillen?

  (tosin voisi ihan perustekniikkaakin hioa kynsien lakkaamisessa, eikä vain aina koittaa uutta)

  1. Luulen, että kynät ehkä toimii, tai se sivellinpää lähinnä, kynäpäällä ehkä ei saa kärkeen kapenevaa viivaa? Käyn kans aina ihailemassa Nailasauruksen manikyyrejä, kunpa osaisi itsekin:)

  1. Kaunis vihreä on, vaikka vihreä on sinisen ohella edelleen minulle(kin) hankala väri. Pitäisi vaan sinnikkästi testailla niitä ei-lempparivärejäkin ja siedättää itseään:)

  1. Siis kyllä! Sinne kannattaa varata paksu lompakko, viime vuonnakin vähän lähti tuo mopo käsistä kun kaikkea ihanaa oli niin tolkuttomasti:))

 2. Tyylikkäät! Oikeastaan ainoa ”puute” mitä keksin on että nuo putouksen värit on ehkä turhan lähellä toisiaan, joten viivat eivät erotu kauhean hyvin. Mutta kauniit nämä ovat silti! Mulla on vain eBay-siveltimiä, joista osa toimii ihan kivasti ja osa on ihan susia… :D

  1. Olis tosiaan pitänyt saada kapeampia viivoja harvempaan mutta tulipa kokeiltua:) Ajattelin kauneusmessuilta katsastaa siveltimiä, syytän niitä siitäkin etten osaa one strokea…. :D

 3. Suutuksää jos mä sanon, et mulle ei tullut mieleen vesiputous vaan revontulet? Hienot revontulet kylläkin ja tykkään väreistä! :D <3
  Odotan messuja kieli pitkällä, viime vuonna tein hyviä löytöjä. Voiskos ajatella messuilla vaikka törmäävänsä?! =)

  1. No mullekin tuli! :D Mut ajattelin, että kun tää on vesiputoustekniikka eikä revontulitekniikka. Mutta voisin tuotekehitellä:)
   Ollaan menossa messulle perjantaina, miten sää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *