Vesimarmorointia pitkästä aikaa

Edellisestä vesimarmorointikerrasta on kuukausia ja hetki meni muistellessa, että mitenkäs tämä nyt tapahtuikaan. Olin pitemmän aikaa halunnut testata näitä lakkoja tähän tarkoitukseen ja viimein sain aikaiseksi.

Pohjalle lakkasin pari kerrosta valkoista lakkaa, sen jälkeen tein marmoroinnit Sationin lakoilla ja yön yli nukuttuani laitoin vielä kukkien keskelle vähän Mavalan glitterlakkaa. Pullokuvassa Mavala esiintyy valeasuisena vanhaan Inm-pulloon pukeutuneena, koska minulla meni hermot jumittelevaan Mavalan korkkiin.
Sationin lakat toimivat mainiosti, joskaan Just Lilac Thatin hienoinen shimmer ei juuri kuvissa eikä oikein kynsilläkään näy.

Tänään ei oikein runosuoni pulputa joten enemmittä löpinöittä kuviin joita on vähän usempi tällä kertaa.

Kivat kynnet, mii laiks:)

Blankot

Käytetyt lakat vasemmalta oikealle ylärivistä alkaen:
-Mavala Sparkling Silver
-Sation Just Lilac That
-Sation Love At First Lavender
-Essie Blanc
-Seche Clear -aluslakka
-Rimmel Pro Super Wear -päällyslakka
Inm OTD -pikakuivattaja

50 thoughts on “Vesimarmorointia pitkästä aikaa

 1. Nää on i-h-a-n-a-t!! Sun vesimarmoroinnit inspaa mua aina kokeilemaan tota marmorointia. En ymmärrä miten osaat aina valita oikeat värit, ja saada nuo kuviot noin hyvin onnistumaan! :)

  1. Kiitos Inkku! Kyllä mä nytkin otin parit-kolmet lakat ylös vedestä kun kuvio ei mun mielestä ollut oikein onnistunut, ei ne aina vaan osu kohdalleen eli kynsille pääsee vain ne joihin olen suunnilleen tyytyväinen. On nää pitkästä aikaa tosi kivat taas kun ei ole tullut marmoroitua:)

  1. Kiitos! Voi kun olisin reippaampi, tekisin tästä tuton vaikka niitä netissä onkin pilvin pimein mutta silti….ei niissäkään kaikkea aina kerrota.

  1. Youtubesta löytyy hyviä tutoja tekniikasta. Kunhan vesi on sopivan lämmintä ja seissyttä ja lakat sopivat hommaan niin niillä ohjeilla pitäisi onnistua. Lakkoja kannattaa testata etukäteen, kaikki eivät sovellu. Mäkin kokeilen tippien kanssa vaikka toisista lakoista näkee jo veteen tiputettuaan, että ne ei toimi.

 2. Onpa kauniit!! Ihanat värit ja glitter sopii täydellisesti tuohon lookiin :) Mä en ole koskaan kokeillut vesimarmorointia. Pelkään epäonnistumista ja totaalista hermojen menettämistä ;)

  1. Joo, aikaa siihen kyllä palaa aika reippaasti. Teen tosin samalla aina jotain muuta joten ei se ihan kaikki mene kynsien kanssa nysväämiseen. Mutta menee pohjien lakkailuihin, kuivatteluun, sormien teippaamiseen, itse marmorointiin, kuivatteluun ja loppusiivoukseen. Ja tämä kahteen kertaan, marmoroin aina käsi kerrallaan ja annan kuivua ennen kuin ryhdyn työstämään toista.

  1. Kiitos. Ehkä tässä alkaa päästä eroon ajattelusta, että kesällä vaaleita ja hempeitä sävyjä, talvella synkkiä ja dramaattisia:)

 3. Todella kauniit ja harmoniset kynnet! Vesimarmoroinnit on usein aika räväkän ja helposti levottomankin näköisiä, mutta nämä on jotenkin tosi levolliset ja ihanat ♥

  1. Se on paras valkoinen lakka mitä olen käyttänyt mutta eihän valkoiset mitkään oikein huippuja ole. Siis sanotaan, että varsinkin leveällä siveltimellä siedettävä käyttää:D Paljon parempi kuin esim. OPI Alpine Snow.
   Näissä on kaksi kerrosta, jos päälle ei olisi tullut näin peittävää koristelua niin olisi tarvittu kolmas, pariin kynteen jäi vähän läpikuultavaa kohtaa.

  1. Kiitos kaunis:) Harjoittelemalla oppii. Mä aina jankuan tätä samaa mutta mun ekat oli ihan suttua ja meinasin luovuttaa heti alkuunsa:D Netistä kannattaa katsoa tutovideoita, niistä saa hyvin vinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *