Vesimarmorointia metallilakoilla

Aluksi kerron, että olen ropannut ulkoasua ja se on oikeastaan kesken mutta kyllästyin ja jatkan jossain vaiheessa. Jos tulee mieleen toiveita tai parannusehdotuksia niin niitä voi esittää, otan mielelläni vinkkejä vastaan. Otsikon väri on ainakin turhan huonosti erottuva mutta en osannut käyttää PhotoShopia ja poltin päreeni sen kanssa;D

Kuten aiemmin lupailin, tein tänään vesimarmoroinnit vähän syksyisemmillä väreillä. Jopas tulikin sotkua tuon mustan lakan kanssa. Kuvista näkee epätoivoiset siivousyritykseni ja siitä huolimatta kynsinauhat ja kynnen sivustat ovat aika masentavan näköiset. Onneksi tuo kuluu aika nopeasti pois.

Vaihdoin toisiin lakkoihin viime hetkellä ja niinpä pohja oli oikeastaan väärällä värillä lakattu ja hopeinen lakka pilkistää ikävästi muutamasta kohtaa siistimisen jäljiltä.
Oikea käsi onnistui kivemmin kuin vasen. Onnistuin muuten eilen katkomaan vasurin keskisormenkynnen ihan nysäksi ja se on sekä ruma että kipeä:/
China Glazen Romantique-kokoelman lakat sopivat hyvin vesimarmorointiin, kuten monessakin blogissa on todettu. Otin mukaan lisäksi yhden Accessories -metallilakan ja hyvin toimi sekin.
Vasen

Oikea

Jotenkin tuo sininen taas pomppaa näissä kuvissa esille, livenä se on pajon huomaamattompi. Olen kyllä pannut merkille, että tämä kameran toistaa värit paljon sinertävämpinä kuin Canon.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Clear -aluslakka (puuttuu kuvasta)
-Accessories Crystal pohjalakkana (2 kerrosta)
Vesimarmoroinnissa:
-China Glaze Admire, Harmony ja Liquid Leather sekä Accessorize Sapphire
-Inm Out The Door -pikakuivattaja
-pilkut Liquid Leatherilla & dotting toolilla
Nyt ruoanlaittoon vaikka tällä kertaa muita suita ei olekaan ruokittavana kuin omani:)

43 thoughts on “Vesimarmorointia metallilakoilla

 1. ihanat kynnet !:)

  mutta tämä ulkoasu on mun makuun liian tumma ja aika tuman värinen… Toki kaikilla on omat mielipiteensä ;)

 2. En kestä, kun te muut aina onnistutte näissä vesimarmoroinneissa! Ite saan vaan noloa sotkua aikaan. Tai onnistun 3 kynnessä ja loput on sotkua. Pitäs kai uskaltautua harjoittelemaan taas joskus.

  1. Vaihtu jo:D Melekein itteäki hirvittää:D Mut se oli aika pitkään ollut ja meinasin, että jotain syksyisempää mutta ei sittenkään. Pinkkiä välillä:)

 3. Auts tota sun kynttä! Onneksi ne kasvaa, mulla vain tuskaisen hitaasti, joten korjaan aina geelillä, ja se geelin poiskasvattaminen aina tuskaa onkin… :)

  Kukaan ei taaskaan varmaan olisi huomannut noissa kynsissä mitään vikaa jos et itse olisi maininnut! Mulle ne näyttää taas ihanilta! :)

  1. Senpä takia mäkin haluaisin opetella tekemään geelikynnet ettei tarvis kitua noiden nysien kanssä:P
   Mä itse asiassa koristelin vähän lisää vielä tässä illalla, laitoin pilkkuja Admirella ja nyt olen tyytyväinen itsekin:)

 4. Ihanat, mutta sulla on aina kun marmoroit! Näyttää jälki ainakin siltä, että oot harjotellut muutamia miljoonia kertoja :D *kadekadekade*
  Ja sun uusi tausta on hieno! Harmittaa kun kaikki vaihtaa hienot taustat, kun itekin tekis mieli mutta sit en löydä mieleistä :D Ehkä etin väärästä paikasta :D

  1. Onhan noita tullut muutama tehtyä ja hyviksi havaittuja niksejä opittua:) Voisin kyllä joskus tehdä tutoriaalin aiheesta kun vaan sais aikaiseksi.
   Mulla ei ole enää näköjään auki sitä sivua mistä tämän taustan pöllin mutta se oli joku freevectors.com tai vastaava mistä yleensä olen nyysinyt vektorigrafiikoita. Ajattelin tätäkin taustaa vähän muokata mutta enpä nyt tiiä tarviiko, ihan hyvähän tää on näinkin:D

 5. Eikä, siis sä olet Sissi aivan mielettömän taitava noiden vesimarmorointien kanssa! Upeat kynnet kertakaikkiaan, jälleen kerran :)

 6. Luoja, että on taas kaunista jälkeä! Miten ihmeessä sinä onnistut joka kerta?? Minä olen muutaman kerran kokeillut, ja jokainen ne kuva nähnyt voi kyllä todeta, että minulta ei vain vesimarmorointi onnistu! Äh! Tällaiset kuvat tavallaan masentaa, mutta toisalta sitten taas inspiroivat, että ”kyllä minäkin vielä”… Voi toki olla, etten vain vielä ole löytänyt niitä oikeita lakkoja. Puna-keltaiset haluaisin, mutta tuo punainen on niin dominoiva, että koko kynsi on sitten punainen. No, kyllä minä vielä… :D

  1. Ai niin, tuosta kuvien sinisyydestä piti sanoa (mun näytöllä eivät kyllä sinisiä ole), että olet varmaan säätänyt kamerasta valkotasapainon? Sitä voi säätää jälkikäteenkin jos on jonkinlainen kuvankäsittelyohjelma. Paraskin neuvomaan, omissakin kuvissa on valkotasapainot joskus miten sattuu, enkä juurikan käsittele kuvia, vaikka Photari onkin :) (Enhän minä kehity kuvaajana jos aina luotan siihen, että voihan niitä aina Photarilla korjata *sanottu erittäin ylevästi* :D )

  2. Punakeltainen voi ollakin hankala, tulee helposti oranssia:P

   Mulla taitaa olla tossa kamerassa automaattinen valkotasapainon säätö, siinä ei ole oikein mitään manuaalisäätömahdollisuuksia:/ Mä olen myös tosi laiska korjailemaan kuvia jälkikäteen, en edes juuri koskaan viitsi avata niitä Photarissa:D Rajaukset ja pienet säädöt teen iPhotossa:)

  3. Huomasin juuri, että mullakaan ei pokkarissa saa säädettyä itse. Järkkärin automaatti ei toimi haluamallani tavalla, niin siitä säädän itse. Haaveisssa on sellainen pokkari, jossa on kaikki mahdolliset manuaalisäädöt. Järkkäriin kun en ole ostanut vielä kunnollista makro-objektiivia ja pokkarissa on paremmat makro-ominaisuudet valmiina. Ja pokkari on helpompi kuljettaa töissäkin mukana. Nykyisessä pokkarissa ei oikeasti ole muuta hyvää kuin se makro…

  4. Mä haluaisin kans kunnollisen pokkarin, tai jonkun ”välimallin” kameran. 60mm makro mulla olis kyllä mutta en vaan tykkää ottaa isolla kameralla kynsikuvia, sen pitäis olla pieni ja näppärä. Tai edes näppärä. Valoteltan ajattelin hommata nyt kun ulkona ei pian enää voi kuvailla, josko sais sitten sisälläkin tolkun kuvia:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *