Verkostoituneita pilkkuja

Tilasimme jo tovi sitten kimpassa Pahlishin lakkoja suoraan heidän omasta nettikaupastaan. Toimitus kesti ihan hullun kauan ja kun lakat viimein saapuivat, kaikissa pulloissa värit olivat todella selkeästi erottuneet. Kynsille ne ihme kyllä levittyivät tasaisesti mutta bonuksena ainakin tässä Will-o-the-wispissä oli ilmeisesti korkin kierteistä irronnutta mustaa mujua mukana. Vähän nihkeä kokemus ei houkuttele kovin pian tilaamaan uudelleen mutta plussaa sentään siitä, että lakat eivät ole kalliita ja postikulut olivat edulliset.

Lakan koostumus oli neonlakoille tyypillinen semimattaiseksi ääntä nopeammin kuivuva. Työstäminen oli siksi aavistuksen haastavaa mutta kolme kerrosta ja päällyslakka toivat nätin tasaisen pinnan. Lakassa on hitunen shimmeriä ja harmaata pientä hippusta mutta koska niitä ei enää erotu koristelujen alta, niin swatch-kuvan voi kurkata vaikkapa täältä.

Leimasin päälle verkkokuvion MoYoun Pro Collection XL 02-laatasta ja lisäsin vielä lopuksi valkoiset pilkut ”risteyskohtiin”. Leimauslakkana käytin Essencen Ka-ka-karnivalia, joka ei ollut kovin peittävä joten leimauksesta jäi vesivärimäisen hailakka. En tiedä oliko idea kauhean hyvä koska ainakin kuvissa leimaus näyttää jotenkin suttuiselta, livenä se oli kyllä kivempi.

Pitkästä aikaa kaikki kynnet ovat samanlaisia. 
Vähän outoa skittletteihin tottuneelle mutta vaihteeksi näinkin:)

16 thoughts on “Verkostoituneita pilkkuja

  1. Onpas nätit kynnet! Tuo leima näyttää paikoitellen siltä, että kuvio olisi käsinmaalattu, mikä tuo ihan omaa fiilistänsä näihin kynsiin! :)

  2. Äkkiä arvaisin, että tuo leimojen suttuisuus johtuu laatasta. Eli ei johdu leimauslakasta. Omatkin MoYou-laatat tekevät juuri tuota samaa näillä vähänkään leveämmillä kuvioilla. Laattaa ei jotenkin mitenkään saa pyyhittyä kunnolla, vaan siihen jää noita varjostuksia. Pyh, noissa olisi oikeasti tosi kivoja kuvioita mutta kun eivät toimi niin…..

    1. Mun täytyy kokeilla jollain toisella lakalla tuota kuvioita, nimittäin käyttämäni Essence oli hyvin läpikuultava ja jellymäinen niin ajattelin, että se johtuu lakasta. Ilmeisesti MoYoulla on ollut varsinkin alkuaikoina vähän epätasaista laatua mutta nykyiset ainakin toimivat moitteettomasti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *