Varpaat hiekassa ja sormet voileivässä

Ammensin taas pohjattomasta potaskasammiostani otsikon, josta Google-kääntäjä vielä selvinnee mutta tästä lauseesta taatusti ei enää:)

Otsikko on hyvin kuvaava sillä esittelen teille sekä sormen- että varpaankynnet, joista jälkimmäiset sijoitan hienotunteisesti kuvineen taas postauksen loppuun.  
Varpaille lakkavalinta oli helppo. Postikusti polki laatikkooni tänään Ranskan ebaysta tilaamani hiekkaiset P2-ihanuudet, joista muodostui minulle pakkomielle nähtyäni toisen niistä Suvilla. Ihan helpolla lakkoja ei löytynytkään ja kielimuurin vuoksi asioiminen oli haastavahkoa mutta sain kuitenkin sovittua toimituksen Suomeen ja lakat tulivat tosi nopeasti. Toinen on siis tuo Adorable ja toinen Illegal, joka nähdään nyt varpaankynsilläni. Lakkaa kaksi kerrosta, se oli helppo levittää ja on nätti kuin mikäkin.
Kerrottakoon myös,  että poistin samalla edelliset liquid sand -lakat ja vaikka etukäteen vähän arvelutti, miten vaikeasti ne lähtevät niin ainakaan Kikon Sugar Matin kanssa ei ollut mitään ongelmia. Moni tavallinen lakka vaatii paljon enemmän hinkuttamista.
Sen verran hurahtanut olen näihin tekstuureihin, että valkoinen OPI Solitaire on vielä tulossa kokoelmiini. Lakkoja poistui taas iso kasa kirppiksen kautta uusiin koteihin ja parille tarkkaan valitulle uutuudelle on hyvin tilaa:)
Jostakin syystä nyt oli tosi vaikea päättää, mitä laittaa sormille. China Glazen IDK on poltellut näpeissäni jo monta päivää mutta holoja on nähty senkin verran, että jotain muuta piti keksiä. 
Päädyin rakentelemaan voileipää eli glitter sandwichia. 
Kerroksia tuli nimen mukaisesti sen verran runsaasti, että olo on hieman epämukava. En tykkää kovin paksuista lakkamassoista kynsillä mutta näitä nyt pääsi kertymään seuraavasti:
1. aluslakka
2. Orly Lollipop
3. Orly Lollipop
4. ZNM glitterlakka
5. Inm OTD -pikakuivattaja
6. OPI Don’t Touch My Tutu!
7. Essence Better than gel nails top sealer
Onhan niitä siinä, ei ihme että on vähän paksu olo. En varmasti pystyisi olemaan geelikynsissä.
Glitteri on joku kirpputorilakka ja aika paksua tavaraa. Hippusia sai kaivella pullosta ja ne mielellään vaelsivat siveltimen mukana kärkeä kohti. 
Eipä näissä nyt ihmeempää muuta moitittavaa ole, nätit kynnet noin muutoin ainakin minusta. Varpaita tekisi mieli ihastella ja hypistellä jatkuvasti mutta meillä ei tarkene vielä iltaisin ilman villasukkia, harmi.

Orly Lollipop
ZNM glitterlakka
OPI Don’t Touch My Tutu!

On se punainen <3

18 thoughts on “Varpaat hiekassa ja sormet voileivässä

    1. No niinpä, ja nyt mä mietin kuumeisesti tarviko sitä Minni-kokoelman hiekkalakkaa tai ylipäätään koko Minni-kokoelmaa…..vaikeetaaaaaa!

  1. Hauska otsikko ja söpöt kynnet. Tuo Lollipop on tosi nätin sävyinen. Kun itse tein glittervoikkarin, niin mulla tuli vähintäänkin saman verran kerroksia pohjalakan huonon peittävyydn takia.

  2. Tosi kaunis voikkari! Tykkään erityisen paljon näistä hillitymmistä versiosta verrattuna sellaisiin multicolorpläjäyksiin.
    Ja hiekkalakkakin on aika jees. Pikkulinnut lauloi, et minäkin saatan saada pari Kikoa testiin :).

  3. Mulla on yks tollanen ZNM-glitteri, ja se on kyllä törkeen hyvä. Ei tartte kalastella, ja sävykin on niin herkullinen. Ehkei noissa halpiksissa oo niin tarkkaa tasalaatuisuuden kanssa. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *