Varman päälle

Näitä kynsiä edelsi epäonninen water decal-yritelmä. Olin lakannut kolme kerrosta siististi tuolla Snowcrystalin lakalla (jota muuten epäsuosittelen, muistin taas miksi se on jäänyt itseltäni laatikkoon pölyttymään) ja sen jälkeen ruttasin kynsille arkillisen water dacaleja. Argh, poistoon lähtivät kaikki ja kohtuullinen tanko otsassa ryhdyin uudelleen lakkauspuuhiin vaikka siinä mielentilassa teki lähinnä mieli paiskoa kirotut putelit ja tarrat pitkin seiniä.

Jaa miksikö en tykkää Snowcrystalista? Levittyy huonosti, jättää heti kaljuja kohtia jos sivellin osuu kaksi kertaa samaan kohtaan. Sävy on kyllä hyvin kaunis mutta parempia kauniita lakkoja löytyy muilta merkeiltä.

Kerrottakoon nyt, että olen ollut ”hieman” kireänä viikon verran, aihetta siihen ovat antaneet mm. lopputyö joka ei etene, bf joka taitaa olla enää fb, temppuileva auto ja mitähän vielä…no onhan tuossakin normisetin lisäksi, jos joku haluaa näistä jotain niin ilmoittautukoon oitis.

Toiselle kierrokselle lähdettiin siis kohtuullisen ärhäköissä tunnelmissa. Laitoin kuitenkin samaista Snowcrystalia kun olin jääräpäisesti päättänyt käyttää sitä. Tästä päästääkin otsikkoon: varman päälle tarkoittaa minun kohdallani glitterikärkiä, niissä ei voi epäonnistua ja siihen ei nyt ollut varaa. Meinasin laittaa ensin sydänstrasseja mutta en tiedä mikä niitäkin vaivasi kun kynsille ei päätynyt yhtään vaan ne lentelivät mieluumin hallitsemattomasti huoneen halki. Kukat tuntuivat pysyvän paremmin hyppysissä joten niitä sitten.

Kukkia kiinnittäessäni kaadoin abt kolmasosapullollisen kirkasta kynsilakkaa pöydälle:D
Onneksi sentään alustalle.

Lähes samanlaiset kynnet olen tehnyt aiemminkin mutta annettakoon se nyt minulle anteeksi.
Pidemmittä puheitta (heh) kuvat (hieman pehmeitä, selitystä alempana) ja loppulörinät, olkaapa hyvät.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Clear -aluslakka
-Snowcrystal (lakan numero on kadonnut pullosta)
-Mavala Sparkling Silver
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Lumene Natural Code strassien kiinnittämiseen
-kukkastrasseja
Kuvien otossa tuli tosiaan ongelmia tuolla ulkona. Päivä on ollut tosi kylmä (+8C) ja sateinen enkä viitsinyt alkaa kameran asetuksista taistelemaan salaman kanssa. Pokkarikameroissa jotkut toiminnot ovat käsittämättömän monen mutkan takana. Pääsääntöisesti otan kuvat tänne blogiin Olympuksen SP-550UZ -kameralla jolla alkaa olla jo ikää mutta se on järjestelmäkameraa kätevämpi näissä touhuissa ja kuvan laatu on ihan riittävä. 
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

24 thoughts on “Varman päälle

  1. hei, löysin sinun blogisi vahingossa… ihanaa että joku muukin yli nelikymppinen on innostunut kynsien lakkailusta. YLEENSÄ kynsi blogien pitäjät on pari kymppisiä.. Jään ilman muuta seuraamaan blogiasi.Ihanat kyunnet muuten ;)

    1. Kiitos:) Mulla on takana ”pitkä lakkaushistoria” mutta tässä mittakaavassa (koristeluita ym) aika lyhyt, samoin tämä blogi-idea on tuore. Seurailin kyllä näitä kauan mutta innostus omaan syntyi vasta loppuvuodesta kun se ei enää riittänyt, että jaoin kuvia feissarissa kavereille:)

  2. Nätit kynnet :)
    Mistähä se johtuu, että ku joku alakaa vastustaa, nii se vastustaa sitte heti kunnolla? Lakkaukset epäonnistuu ja kataa just jonku kynsilakan ja sitte vielä ruttaa uuet lakkaukset, kuvaaminen ei onnistu jne jne D: Miksi kaikki mikä on mahollista epäonnistua, epäonnistuu kaikki kerralla :D

    1. No just noin, sitten kun menee pieleen niin oma mielentila ei ole todellakaan otollinen uusintaan. Parempi oliskin unohtaa koko juttu mutta usein on ns. pakko tehdä jotkut kynnet kun ilmankaan ei osaa olla.

  3. Onpas epäonnista sulla :/ Mutta nämä varman päälle -kynnet on nätit! Niitä kannattaa tehdä aina silloin tällöin, varsinkin huonoina (kynsi)päivinä :) Voimia!

  4. No lopputulos on todella kaunis, vaikka vähän vastoinkäymisiä olikin matkalla! Aivan ihanat kynnet ja voisin hyvin nämä matkia itsellenikin joskus. :) Glitterkärjet kyllä toimii aina! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *