Varma kevään merkki

Ei, se ei ole leskenlehdet tienvarrella vaan hololeimat ja ensimmäiset ulkona otetut kuvat!

Kuvasin kynnet ensin lightboxissa kunnes lamppu syttyi myös päässäni ja tajusin siirtyä ulos kevätaurinkoon ja kuvista tuli heti mielenkiintoisempia.

Poetic Huesin hankin vähän viiveellä nude-innostukseni saattelemana, sillä lakka on ilmestynyt jo viime vuoden puolella Harlem Lights-talvikokoelmassa. Lakka on koostumukseltaan Look, Don’t Tuskin kanssa identtinen -eli paksuhko- joten se peitti kahdella kerroksella, mutta levityksen kanssa sai olla aika skarppina.
Kippasin pulloon hieman ohentajaa päästäkseni seuraavalla kerralla helpommalla. Tällä lakkaus- ja shoppailutahdilla se koittanee joskus ensi vuoden syksyllä:)

Ihonväristäni johtuen sävy on minulla hyvin lämmin, jopa hieman persikkainen kerma. Aivan ihana, tykästyin tähän vallan mahdottomasti.

Halo Hues-kokoelman Cherubicia ole käyttänyt leimauksessa ainakin pari kertaa aiemminkin ja myös tähän lakkaan se sopi kuin nakutettu. Laskin omistavani neljä kokoelman lakkaa ja olen hankkinut ne yksinomaan leimailukäyttöön. Ihan varmasti tässä tulevan kevään ja kesän aikana tulen leimailemaan holoilla kyllästymiseen asti.

Käyttämäni laatta sen sijaan tarjoaa jotain uutta.
Olette ehkä huomanneet, että minulla on paitsi teksti- myös koukerolaattafetissi ja tilasin kokeeksi yhden Lily Anna-laatan, koska koukerot. Ja onhan tuossa nyt tosi monta muutakin kivaa kuviota mutta koska kyseinen merkki on itselleni vieras, en arvannut ottaa enempää laattoja.

Laatta on mittojensa puolesta identtinen MoYoun laattojen kanssa, ehkä jotain puolen millin eroja saattaa olla mutta rullamitan kanssa heiluessa en saanut ihan tarkkoja mittoja. Tässä ei ole alla muovilevyä kuten MoYoussa ja laatta toimitetaan ihan sellaisenaan ilman koteloa.

Leimaustulos on oikein hyvä, kuviot nousevat vaivatta ja kynsille ei jää reikiä tms. edes minun leimaustaidoillani. Tästä rohkaistuneena naputtelin jo tulemaan pari muutakin laattaa – huom: ennen tämän postauksen julkaisua koska ostatte kuitenkin kaupan tyhjäksi;D

Sivusto on vähän rasittava ja kuvia on minusta helpompi selailla Lily Annan fb-sivulta.

Semmoinen keväinen pläjäys tällä kertaa. Aurinkoa viikkoonne, muruset:)

32 thoughts on “Varma kevään merkki

 1. Nätit on – kynnet ja kevään valo!

  Täytyypä perehtyä tuohon laattamerkkiin. Toivottavasti niillä eo löydy mitään kivaa…. :)

  1. Valo on ihana <3
   Etenkin pitkäkyntisiä varmasti ilahduttaa kuvien koko ja tosiaan tämän yhden laatan otannalla vaikuttavat hyvälaatuisilta. MoYou vähän jakaa mielipiteitä, monilla on ollut ongelmia niiden kanssa.

  1. Mäkään en näillä kaikkein voimakkaimmilla holoilla yleensä tykkää koko kynnelle lakata mutta leimailussa nämä on vallan mainioita!

 2. Jännä huomata miten paljon ihonsävy vaikuttaa, mulla poetic näytti taas todella kellertävältä :) Ah kevät, ulkona otetut kuvat ja holot, parhautta. Ja ihme kyllä laatoissa oli kyllä ihan kivojan kuvioita, mutta mitään pakko saada napsahdusta ei päässä käynyt :D

  1. Se vaikuttaa todella paljon! Etenkin ehkä juuri näiden nudesävyjen kanssa. Mulla on nyt niin paljon, että voisin karsia pois ne, jotka ei ihan nappiin sovi ja jättää vaan parhaat.
   Mulla jotenkin napsahti kun näin nuo, en vaan voinut itelleni mitään:D

 3. Sinulla on aina niin tyylikkäitä kynsiä!

  Onpas kivan sävyinen tuo nude, yleensä tuommoiset eivät minua niin innosta, mutta tuo näyttää hyvältä!

  1. Kiitos! Tämä lakka oli niin nätti, että olin hetken ihan yksivärisillä ja ihastelin jo niitäkin:) Niinpä tällainen eleetön leimaus sopi kivasti kun se ei peittänyt liikaa.

  1. Mä hakeudun aina tuon saman puun alle kuvaamaan:D Siihen paistaa vissiin aurinko yleensä sopivaan aikaan ja naapuriin ei näy ihan suoraan:D

  1. Kannattaa kyllä hankkia, on nää varsin upeita leimailuissa ja jos tykkää koko kynnelle laittaa niin kuulemma laadullisesti erinomaisia. En ole testannut mutta jo uteliaisuudesta kyllä pitäisi:)

  1. Mun pitäisi kans karsia myyntiin reippaalla kädellä vaikka mitä ennen uusia ostoksia mutta nyt ei ole mitään himoittavaa niin vetoan siihen enkä karsi. Kesäkokoelmia odotellessa….

  1. On ihan omat luonnonkynnet ilman mitään lisukkeita tai edes geelivahvistuksia:) Tämä kulunut talvi on ollut siitä armollinen, että yleensä kynnet on aika kovilla kuivan ilman ja pakkasen takia ja katkeilevat kuivuuttaan. Aloitin jo syksyllä muutamien hoitotuotteiden käytön ja niiden ansiosta olen selvinnyt yhdellä ainoalla kynsitapaturmalla eli tosi vähällä.

   Mavalan Scientifique sekä Trindin Nail Balsam ja Nail Repair ovat osoittautuneet oivallisiksi tuotteiksi. Ehkä jonkun olisi voinut jättää pois, Mavalaa olen käyttänyt vähän satunnaisemmin mutta uskon, että ilman noita Trindin tuotteita kynnet eivät olisi näin vahvat ja pitkät:) Tämä ei ole maksettu mainos, olen ostanut tuotteet ihan itse;)

 4. Kiitos vinkeistä :)
  Olen itse aikamoinen kynsihullu ja kokeilen uusia aluslakkoja. On niitä kotona jo monta…mutta sitä Trindiä en ole testaannut. Päässä on kiinni se, että aluslakka pidäs olla Big 3 free ainakin….Mitä se Trindi sisältää ? Itse olen käyttänyt LCN aluslakkoja, Zoja, Essie, Sally Hansen….Tässä netissä tuntuu OPI Nail Envy olemaan sellainen tosi hyvä tuote, mutta kos katsoin sen lakan sisältön- uhhh hirveää. Sen vuoksi on aika vaikea loydä lakka joka toimii ilman kemian taulukkoa :D. Kyllä se sisältä päin paljon tulee tämä kynsien vahvuus …mutta katson sitä Trindin asiaa, se on viellä testamatta. Chanel protective base coat on myös aika miellytävä lakka mutta hinta on ihan oh-oh…
  Anteeksi, jos kaikki sanat eivät ole oikein :D kyllä se suomen kieli on jo mennyt päästä…

  Tervesia !

 5. Trindissä ja Mavalassa on molemmissa formaldehydiä, eli mitään terveystuotteita ne eivät ole. Taitaa olla vähän kaikissa ihmeitä lupaavissa ja myös toimivissa aluslakoissa jotain myrkkyjä mikä on vähän ikävää tietenkin:/
  Ei-hoitolakoissa löytyy sitten terveellisempiä vaihtoehtoja mutta jos kynnet kaipaavat järeämpää kalustoa niin ne eivät riitä.

  Itsehoitona toki voi kokeilla kosteutusta eli rasvaa, rasvaa ja rasvaa sekä jotain kynsiä vahvistavia lisäravinteita:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *