Väriä elämään

Tämä manikyyri oli pyörinyt mielessä jonkin aikaa ja päätin toteuttaa sen tänään. Sunnuntaina teen joka tapauksessa uudet kynnet enkä välttämättä haluaisikaan olla montaa päivää näissä joten ajankohta oli oikein hyvä. Paitsi kuvien ottamisen kannalta, illalla 22 jälkeen ulkona on aika niukasti valoa:)

Glittersandwich-skittle, olkaapa hyvät:

Huono kuva mutta tästä paljastuu jutun clue:

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka
-Inm OTD -pikakuivattaja
-sandwich-lakkana Nfu Oh 014
-glitterlakkana H&M Confetti
Värilakkoina Models OWNin sävyt (vasemmalta oikealle, pikkurillistä peukaloon)
-Lemon Meringue
-Pastel Pink
-Lilac Dream
-Beth’s Blue
-Jade Stone

Osassa MO:n lakoista on erilaiset siveltimet, Lilac Dreamin on selvästi kapeampi kuin muut. Aika viheliäisiä levittää myöskin oikeastaan kaikki, kahta kertaa ei passannut samasta kohtaa sutia tai jäi kaljuja länttejä. Onneksi kuivuivat nopsaan mutta heikohkon levittyvyyden vuoksi oli pakko laittaa kaksi värilakkakerrosta vaikka peittävyyden puolesta sinänsä olisi riittänyt yksikin jos sen olisi saanut tasaisesti.

Confetti on ehdottomasti suosikkini sänkkärilakkauksissa, siinä on jotenkin kivoimmat värit jotka toistuvat nätisti päällimmäisen lakkakerroksen alta. Olen kokeillut muutamaa muutakin samantapaista eikä esim. lähes identtinen WnW Party of Five Glitters ole yhtä kiva.

Kuvassa näkyvä Inm -puteli alkaa vedellä viimeisiään. Ongelmana ei niinkään ole jankkiintuminen, sen puolesta sitä voisi vielä käyttää mutta tavaraa ei meinaa saada pullosta ulos!
Teen varmaankin niin, että kun tämän seuraajassa on tilaa, kippaan pullonlopun sinne.

Palaan vielä muutamalla sanalla edellisessä postauksessa testaamaani Cesars Rapid Dry -pikakuivattajaan. Se kutisti lakkoja jonkun verran lähinnä sivuilta. Lakat olivat kynsillä kai 4 päivää mutta kärkikulumaa ei tullut kuten Seche Vitellä. Plussat siitä, ehkäpä RD:lläkin on vielä toivoa:)

Tänne tupsahtelee säännöllisesti uusia lukijoita, toivotan tässä kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi:)

Voisin nyt alustavasti lupailla jonkinlaista arvontaa kun 300 lukijan raja menee rikki, siihen taitaa vielä mennä hiukan aikaa mutta suunnitelmat ovat jo mietintämyssyssä.

Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille, huomenna voi jo todeta että TGIF!

Ps. huomenna on muutenkin minulle merkittävä päivä, silloin tulee kuluneeksi 1,5v tupakoinnin lopettamisesta. Olen joskus maininnutkin täällä, että siitä hyvästä palkitsen itseäni näillä kynsijutuilla. Ei huono tapa, vai mitä? ;)

12 thoughts on “Väriä elämään

  1. Voi kiitos Tuittu <3 Mä olen aika konservatiivinen eli kynsien pitäisi aina olla saman väriset:) joten on pikkuisen outo olo näissä.
   Laskin muuten pikaisesti, että jos poltin askin päivässä ja se maksoi vitosen, savuna ilmaan meni 150€/kk, ihan järkyttävää. En ikinä saa kynsijuttuihin menemään yhtä paljon mutta teen sen ilman omantunnonpistoksia:)

  1. Jotkut on, toiset ei…laatu tuntuu vaihtelevan aika tavalla. Tietty eihän noi nyt ole mitään kovin kalliitakaan ja tosiaan kahdella kerroksella peitti ihan hyvin mutta silti….osa oli aika rasittavia levittää.

 1. Tosi ihanat kynnet! Erityisesti toi vaaleankeltainen miellyttää omaa silmää.

  Sitten osallistun taas keskusteluun noista Models Owneista, koska itse tosiaan omistan vain kaksi ja nyt kun luin tän sun postauksen, niin päätin että myös siihen kahteen jää. Noi kaksi on meinaan maailman huonoimmat levittää, vaikka jostain kumman syystä niitä jotkut kehuu. Näköjään sulla on saman suuntaisia kokemuksia kuin mulla.

  Ja sitten vielä tosta cesarsistakin. Mä taisin sillon kommentoida tosta kutistumisesta, kun hankit ton. Sanoin, että on lakasta ja tuurista kiinni kutistaako vai ei, ja tosiaan vaikuttaa olevan. Yhdellä niin halpislakalla kuin vaan mahdollista ei kutistanut yhtään, ja nyt taas paremmalla merkkilakalla kutisti. Ja mä en ole muuten huomannut mitään kutistumista sivusta :D

  Kauhee romaani eikä varmaan mitään pointtia, mutta joka tapauksessa, hienot kynnet :)

  1. Osa noista levittyykin tosi hyvin ja osa taas ei. Sitä ei kai tiedä kuin kokeilemalla. Esim. ihana Orangeade on kuin hilloa purkissa, sitä pitää lähes nostella kynsille:P Cremet on aika haastavia, esim. China Glazen on usein niin liruja että karkaavat kynsiltä pitkin levitettäessä, ei kivaa sekään.
   Keltainen on muuten oma suosikkini myös:)

   Jotkut on moittineet Cesarsin kuivattajan hajuakin, mun mielestä se ei haise mitenkään erityisen pahalle, joltain kemikaalilta lähinnä:D
   Vaan tehokkaasti se kyllä kuivattaa, siinä mielessä toimisi oikein loistavasti. Pitää jatkaa testailua:))

   Kiitos vuodatuksesta ja kommenteista, Lunalii:)

 2. Onnea 1½ vuoden saavuttamisesta! Nämä on kyl aika herkut ja todella kauniit nuo Mo:n värit. Täällä kuitenkin toinen joka ei kestä tuollaisia cremelakkoja, joten tänne talouteen ei tuollaisia ole tulossa (mistä vetoa, et nyt kun sanoin näin niin kohta löytyy? :D)

  Aurinkoista viikonloppua!

  1. Heh, mä niin tykkään cremeistä vaikka monien kanssa meneekin hermot:D Ja kiitos samoin sinne mukavaa viikonloppua -tosin täällä sataa taas kerran vettä, ei suoda aurinkoa työläiselle ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *