Vanhoja konsteja ja pussillinen uusia lakkoja

Pitkästä aikaa vesimarmorointia:) Edellisestä on niin kauan, että epäilin jo osaanko enää mutta ihan hyvin meni.
Toteutin marmoroinnin Sally Hansenin uusilla Satin Glam-lakoilla. Lakkoja kuuluu kokoelmaan kaikkiaan 8 sävyä mutta Suomessa ilmeisesti ei myydä niistä kuin kuutta, oranssi Sun Sheen ja hopeinen Metal Iced puuttuvat. Harmi, koska Sun Sheenin haluaisin ehdottomasti itselleni kesäksi. Metal Icel lienee melko lähellä suuresti rakastamaani OPIn This Gown Needs A Crownia. 
Neljäs saamani lakka, Silk Onyx, on taas  melko lähellä OPIn 4 In The Morningia mutta siinä on enemmän shimmeriä.  
Lakat kuivuvat nimensä mukaisesti satiinipintaisiksi ilman päällyslakkaa. Itse tykkään näidenkin kohdalla laittaa päällyslakan, koska sillä saa esiin kauniin kimalluksen ja kiillon ja lakkaus kestää siistinä pitempään.
Peittävyyden varmistaakseni laitoin alle kerroksen Ginan Whitea.

Lakkoja sai hieman auttaa vedessä, ne eivät levinneet niin hyvin kuin cremelakat mutta toimivat muuten marmoroinnissa oivallisesti, pintaan ei jäänyt kuplia tai koloja.

Halusin vaihteeksi marmoroida sattumanvaraisia kuvioita enkä edes yrittänyt saada aikaan keskenään identtisiä kynsiä ja tosiaankaan näissä ei kahta samanlaista ole. Eniten tykkään silti vasemman käden peukalosta.
Crystaline

Chic Pink

Teal Tulle

Aika kuvarikas postaus mutta tykkään, että kaikki kynnet on nähtävissä.

Luulenpa, että joudun ostamaan itselleni vielä kokoelman lilan yksilön, Taffetan, sillä tykästyin näiden laatuun ja väri on tosi nätti. Itse asiassa pyörittelin sitä jo kerran käsissäni Anttilassa mutta saituudenpuuskassa jätin ostamassa.

Lakat ovat jo kaupoissa ja hinnat vaihtelevat 9-10€ paikkeilla. Mielestäni tämä on pitkään aikaan ensimmäinen oikeasti kiinnostava lakkakokoelma Sally Hansenilta niin sävyjen kuin satin-koostumuksen puolesta. Yksistään kynsille lakattuna lakat peittävät sävystä riippuen 2-3 kerroksella.

Mainiota, lisää tätä:)

Sally Hansenin lakat on saatu testattavaksi Berner Oy:lta blogiyhteistyön kautta. 

36 thoughts on “Vanhoja konsteja ja pussillinen uusia lakkoja

 1. Mielttömän kauniit! Tuo shimmerisyys tuo oman pienen lisänsä ja tekee näistä vieläkin persoonallisemmat… :) pitiköhän tänään kaivaa marmorointitarvikkeet naftaliinista itsekkin… :D

  1. Kaiva ihmeessä, se oli kivaa puuhaa vaihteeksi:) Minustakin näytti kuin kynsillä olisi ollut joku topperi mutta se onkin vain lakkojen oma shimmer:)

  1. Kiitos:) Ei se nyt lopulta kovin hankalaa ole mutta kieltämättä moni asia vaikuttaa onnistuneeseen lopputulokseen. Youtubesta löytyy hyviä, seikkaperäisiä videoita kyllä aiheesta, kannattaa katsoa jos kiinnostaa:)

  1. Kiitos kiitos:) Mun ehkä kuuluisi pahoitella kukkaron keventymistä mutta oon itekin niin monta kertaa sortunut ostostelemaan jotain blogien ansioista että enpä taidakaan:D

  1. Voi kiitos kaunis:) Itekin kyllä tykkäsin ja melkein harmitti ottaa ihan moitteettomat marmoroinnit kynsiltä pois mutta blogi ei päivity muuten:)

 2. Ihanat värit! Sulla on ollu kuu ja tähdet oikees asennos marmoroidessa ;) Mä en oo piiiiitkään aikaan edes viitsinyt kokeilla, kun niin monta kertaa meni pieleen. Lisää tallaisia, tuli jo vähän kevättäkin rintaan noista kuvista :)

  1. Joo, tää ei kyllä onnistu ellei planeettojen radat ole suotuisat:D Oli kiva pitkästä aikaa saada vähän pirteämpiä sävyjä kynsille kun tuntuu, että monta viikkoa on mennyt maanläheisissä ja murretuissa väreissä:)

  1. Kiitti:) Musta nää on sentään kivempia pulloja kuin ne kulmikkaat joita Sallylla on perusvalikoimassa. Ja suti oli kans ihan ok, siitä myös pisteet:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *