Vanha Paris

Lakkamaailmassa aika menee niin nopeasti, ettei meinaa perässä pysyä. Ehdin vasta nyt lakata syksyllä julkaistulla Picture Polishin Parisilla ja siitä on jo ilmestynyt reborn-versio:o

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Parisin suunnitellut QuicheGirl eli Clementine avaa syitä tarkemmin tässä postauksessa, mutta lyhyesti uudessa lakassa ei ole neonpigmenttiä jonka vuoksi alkuperäinen versio kuivuu semimattaiseksi. Uuden lakan sävy eroaa nyt hieman edeltäjästään ja siitä päästäänkin sujuvasti omiin Paris-kokemuksiini.

En oikeastaan pitänyt lakasta. Sen punaisen sävy on hieman hailakka ja jotenkin epämääräinen vaikka se sinänsä onkin ihan kaunis mutta olin vältellyt sillä lakkaamista em. syistä. Aivan kuin ajatukseni olisi nyt uudelleenjulkaisussa luettu, sillä saadakseni Parisin käyttöön, lakkasin sen alle kerroksen Coral Reefiä tuomaan värisävyyn lämpöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Coral Reefin päällä on kaksi Paris-kerrosta ja tämä kombinaatio miellytti silmääni. Laadullisesti en löytänyt tästä moitittavaa, minun kriteereilläni Paris on peittävä kolmella helpolla kerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkurilliin laitoin kaksi kerrosta Pretty Seriousin Surfing Alien-tekstuurilakkaa, joka on dupe OPIn It’s Frosty Outsidelle.

Nimettömässä ja keskisormessa on kaksi kerrosta Ginan Whitea ja päällä mustat, simppelit siirtokuvat (joita olen vähän hamstrannut, koska pidän noista koukeroista). Nimettömään laitoin vielä yhden kirkkaan Swarovskin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sievää perus-skittletteä jaksoi katsella kynsillä useamman päivän ongelmitta. Parisin kohtalo on vielä avoin, pp:lta on tulossa niin houkuttelevia uutuuksia että saatanpa tehdä tämän pullon verran tilaa uutuuksille:)

18 thoughts on “Vanha Paris

 1. Eka varaus (?) Parisiin jos siitä päätät luopua! Mä hinnasin ostopäätöstä niin kauan että vanha versio ehti loppua ja se olisi juuri se versio joka mua miellyttää enemmän >.<

 2. Paris on onneksi mun mieleen, joten siitä ei tarvitse luopua. :) Mutta tuo on kyllä totta, että PP:ltä on tulossa aivan ihania uutuuksia. Ihastuin ainakin Cherishiin älyttömästi. Harmi vain kun edellistä himotuslistaa ei ole saanut edes lyhennettyä… :D

  1. Sepä se mullakin eniten kuumottaa ja nyt kun oikein rupesin kriittiseksi, niin päätin olla hankkimatta muita. Karma on kaunis mutta arvelen, että se on kohtuullisen lähellä Zoya Paytonia ja joka tapauksessa kevättä kohden ei tee mieli ostaa tummia lakkoja. Mun pp-himotuslista on siis maltillinen mutta näkisitpä Glam Polish-listani:D Yritän nyt ottaa järjen käteen ja ostaa mahd. vähän mitään.

 3. Onpas ihan älyttömän kiva lakkaus, kun lakkojen värit on jaoteltu vähän eri tavalla kuin yleensä! Täytynee apinoida :) Mun ihonsävyyn tuo hailakka punainen passasi tosi hyvin ja tykkään ihan sikana Parisista. Pitääpä kurkata toi reborn myös!

  1. Minäki tykkäsin kovasti tästä lakkauksesta juuri vaihtelun vuoksi:) Saatanpa tehdä vaihtarit eli vanha Paris ulos ja uusi sisään.

 4. Ihan hirmu kivat ja mieleiset lakkaukset! Hurjaa kynsilakkaelämää tämä kun uutuuttaa purusaa joka kulmasta ja kukkaro kiittää. Onneks ihan kaikkee ei kuitenkaan tarvii saada, ai ei! :D

  1. jajajajaja….. :D Oon kyllä manannut niitä kahta tyttöä jotka kyseisen merkin perusti, PP on ehdottomasti lemppari-indie ja vyörynyt kyllä suomalaistenkin lakkaajien tietoisuuteen höyryjyrän lailla. Heippa rahat!

 5. Kauniin tyylikkäät lakkaukset :) Decalit on tosi nätit kuten Paris lakkakin mutta epäilen tuollaisen värin sopivuutta itselle. Jäinkin nyt itse asiassa miettimään, että minulla ei taida olla _yhtään_ koralliin vivahtavaa lakkaa :D Ehkä pitäisi joskus edes kokeilla josko yllättyisinkin positiivisesti :D

  1. Mulla oli ennen tuo sama kunnes viime kesänä lyhensin kynsiä reippahasti ja sen myötä hurahdin korallilakkoihin. Essien Sunday Funday taisi olla se ensimmäinen ja on yhä yksi kauneimmista ellei kaunein. Se vaan ei yhtään sopinut pitemmille kynsille tai kynsien malliin, en mä oikein tiedä mikä siinä oli. Ihon väri on kuitenkin ihan sama kuin ennen joten sen on johduttava kynsien mallista:D Lainaa joskus jotain joku koralli ja kokeile? :)

   1. Täytyis varmaan käydä kavereiden lakkalaareja tutkailemassa, josko löytyisi joku korallilakka kokeiluun :) Tai sitten ostaa suosiolla testiin tuo Sunday Funday, sitä on kyllä niin moni muukin kehunut että ei kai se sitten niin paha voi olla =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *