Valoa silmien alle!

Postaus sisältää tähdellä(*) merkittyjä mainoslinkkejä
sekä ilmaisnäytteinä (pr-sample) saatuja tuotteita

Mulle yksi suurimmista haasteista kaamosajan ihonhoidossa on ihon sameus ja elottomuus. Kuivuus toki hätyyttelee jaettua kärkisijaa, mutta tänään esittelen pari hiljattain käyttöön ottamaani tuotetta, joilla saa tuotua hetkessä valoa silmien alle.


*Ole Henriksenin Truth Banana Bright Eye Creme (pr-näyte) sisältää mm. kollageenia sekä ihoa kirkastavaa  C-vitamiinia. Väriltään voide on vaaleankeltaista ja sen valoa heijastavat pigmentit tuovat iholle välittömästi heleyttä.
Koostumus on melko täyteläinen, mutta voide imeytyy hyvin ja on luonnollisesti parhaimmillaan päiväkäytössä meikin alla käytettynä.  Tummuutta häivyttävä vaikutus näkyy saman tien.

Oikeastaan ainoa miinus, jonka tuotteesta keksin on sen pakkausmuoto. Tuubi tai pumppupullo olisi hygieenisempi ja myös helppokäyttöisempi, sillä mun tulee herkästi kaapaistua purkista liikaa tuotetta.


*Laura Mercier Secret Brightening Loose Powder oli mun ostoslistalla meidän Tukholmanreissulla, mutta se oli tuolloin loppu, joten tilasin puuterin itselleni verkkokaupasta.  Merkin Loose Setting Powder on mulla käytössä tälläkin hetkellä ja kirjoitin siitä taannoin oman postauksen. Kerroin jo postauksessa, että haluaisin testata myös tätä kirkastavaa versiota, mutta näin kauan vei ennen kuin sain sen hankittua.


Secret Brightening Powder on väriltään valkoista ja sen koostumus on hyvin hienojakoista. Puuteri on tarkoitettu vain silmien alle, ei siis koko kasvoille.


Irrotan aina puutereista kannen annosteluaukkojen suojana olevat tarrat kokonaan, vaikka oikeaoppisesti ne pitäisi irrottaa vain osittain, tai mieluiten tehdä neulalla reikiä aukkojen kohdalle. Älkää siis tehkö kuten minä teen, vaan kuten neuvon tekemään:) Mulla leviää näin ollen puuterit aina vähän ympäriinsä, mutta pystyn elämään sen kanssa. Kätevintä on kopauttaa hitusen puuteria kannen sisäpuolelle ja ottaa sitä siitä pienellä siveltimellä.

Olen huomannut, että vähemmän on tässä tuotteessa enemmän. Yliannostellessa puuteri saattaa kasautua juonteisiin, mutta maltillisesti käytettynä se blurraa kivasti ihoa. Käytän tällä hetkellä peitevoiteena *it Cosmeticsin Bye Bye Under Eye Concealeria sävyssä Light Medium, joka on aivan superhyvä ja puuteri asettuu sen päälle mukisematta.
Under Eye Concealer on näköjään uudistunut ainakin pakkauksen osalta ja ilmeisesti sävynumerotkin ovat muuttuneet.

Oli hieman haastavaa saada puhtaalle iholle näkyviin puuterin kirkastavaa efektiä, vaikka annostelin sitä avokätisesti. Meikkikuvien ottaminen taas tuntuu ylivoimaiselta ponnistukselta, koska mulla ei mukamas ole ikinä aikaa meikata niin huolella, että kehtaisin esitellä naamaani täällä blogissa. Eli teidän täytyy nyt vaan uskoa mua, kun kerron että tää toimii oikeasti:)

Mitäs teille kuuluu? Toivottavasti ette ole lannistuneet marraskuun harmauden alla. Ainakin täällä eteläisessä Suomessa päivät ovat olleet todella ankeita ja vesisadettakin on saatu lähes joka päivä. En ole talvi-ihminen, mutta kieltämättä pieni lumipeite olisi ihan tervetullut. Parin viikon kuluttua saa alkaa availla jo joulukalenterin luukkuja!

6 thoughts on “Valoa silmien alle!

 1. Nämä kuulostaa molemmat tosi mielenkiintoisilta! Hitto, tuota puuteria on kokeiltava vielä jossain vaiheessa :)

  1. Mä olen käyttänyt sitä ihan joka päivä, koska jos en käyttäisi niin sitten se jäisi kokonaan käyttämättä:D En koe, että kahden eri puuterin käyttö olisi jotenkin vaivalloista ja näinä aikoina totisesti tarvitaan kaikki saatavilla oleva valo.

 2. Koitan parhaani, etten lannistu, mutta tiukkaa tekee. Olisi edes niitä kuulaita pakkaspäiviä ja vähän lunta, mutta ei… :/ Onneksi töissä on kirkkaat lamput, niin on sentään jossain hetken hereillä. LOL

  1. Nyt onneksi on ollut pari sellaista päivää ja some tuntuu menneen ihan sekaisin niistä:D Jos koko talvi olisi tällaista, niin eihän tässä olisi hätäpäivää, mutta jatkuva, loputon sade ja pimeys ovat todella lamauttavia.

 3. Istun koko päivän töissä kirkasvalolamppu kiinni naamassa, mutta ei auta :D
  Haluaisin kokeilla näitä molempia tuotteita, mutta veikkaan että arkiaamujen hässäkässä en tulisi käyttäneeksi erillistä silmänaluspuuteria kumminkaan. Ja se että heräisin aikaisemmin ei tunnu todennäköiseltä skenaariolta :D Banana brightista vakuutuin jo pr-tilaisuudessa, ihan huippu.

  1. Mä kävin just tänään ostamassa kirkasvalolampun, kun en keksinyt enää mitään muuta ja nyt olen paistatellut sen valossa varmaan pari tuntia:D Aattele, jos säkin olisit vielä paljon väsyneempi ilman sitä lamppua…en kuitenkaan suosittele kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *