Valoa kasvoille Lumenelta

Olette melko varmasti huomanneet, että Lumenen tuotteet ovat uudistuneet niin ihonhoidon- kuin kasvomeikkienkin osalta.
Mulla on uutuuksissa kaksi suosikkia, jotka ovat olleet päivittäisessä käytössä siitä saakka, kun ne sain käsiini. Katsotaanpa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi oli rakkautta ensisipaisulla. Sävyseerumi ei ole pelkästään meikkituote, vaan sisältää ihoa kirkastavia ja kosteuttavia ainesosia kuten lakkaa ja lähdevettä. Siinä on mukana myös valoa heijastavia sävypigmenttejä, joiden ansiosta meikkipohjasta tulee kuulas ja hehkuva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sävyseerumin koostumus on ohut eikä se ole kovin peittävä, mutta sitä voi joko kerrostaa, tai käyttää sellaisenaan jos tykkää ohuesta ja luonnollisesta meikkipohjasta, kuten minä tai siihen voi sekoittaa valopisaroita. Päälle voi myös lisätä jonkin toisen meikkivoiteen.

Instant Glow Sävyseerumi on pakattu 30ml lasipulloon, joka pitää muistaa ravistaa ennen käyttöä. Pullosta kannattaa ottaa tukeva ote, ettei käy vahinkoa. Annostelu käy kätevästi pipetillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Moni on kokenut myynnissä olevan ainoan sävyn liian tummaksi, mutta itselleni se on juuri sopiva.
Olen tosin boostannut sitä toisella tuotteella, joka on Nordic Light valopisarat sävyssä Rosy Dawn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valopisaroita Lumenella on kahdessa sävyssä: luonnollisemman, roosaan taittavan Rosy Dawnin lisäksi myynnissä on helmenvalkoinen Shimmering Dusk. Hohtavat pisarat on pakattu 15ml lasipulloon, joka on myös ravistettava ennen käyttöä ja annostelu tapahtuu pipetillä. Valopisaroita voi käyttää sellaisenaan highlighterin tavoin esim. poskipäille tai amorinkaarelle tai sitten lisätä Sävyseerumin joukkoon antamaan iholle vielä lisää kuulautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Itse laitan pari pientä pisaraa Sävyseerumin joukkoon ja sekoitan seoksen tasaiseksi spaattelilla ennen levitystä. Myös valopisarat sisältävät ihoa hellivää lähdevettä ja lakkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Molemmissa tuotteissa on kosmeettinen, miellyttävä tuoksu ja kauniissa pakkauksissa on ripaus ylellisyyden tuntua.
Hinnaltaan nämä asettuvat Lumenen totuttua hintatasoa korkeammalle n. 30€ paikkeille, mikä on herättänyt aika paljon keskustelua. Itsekin pidän sitä melko suurena harppauksena tuttuun tasoon nähden, vaikka vastaavia tuotteita ei aiemmin ole ollutkaan myynnissä. Uudistuksella Lumene erottuu kilpailevista brändeistä markettien hyllyissä ja toisaalta kirii eroa selektiivisiin tai semi-selektiivisiin merkkeihin kiinni.

Maailmalla Lumenea pidetään suuremmassa arvossa, kun täällä meillä se taas on tuttu ja vähän arkinenkin. Ehkäpä uudistus nostaa merkin arvostuksen kotimaassakin uudelle tasolle. Ulkoasusta tai tuotteiden ominaisuuksista se ei ainakaan ole kiinni, mutta mielikuvat muuttuvat hitaasti. Aika näyttää:)


Tuotteet saatu pr-näytteinä

20 thoughts on “Valoa kasvoille Lumenelta

 1. Mä ihastuin näihin heti kun testailin kaupassa, tosin en raaskinut vielä kopata niitä ostoskoriin mutta sehän on enää ajan kysymys :)

 2. Itse tykkään tosi paljon sävyseerumista, taas tuo rosy dawn ei ole oikein mun juttu, ei istu mun keltaiseen ihon sävyyn yhtään, mutta sitä valkoista rakastan!

  1. Mun ihonsävy on muuttunut vuosien saatossa jotenkin tummempaan suuntaan, koska varmasti joskus nuorempana se olisi ollut mullekin liian tumma. Silloin valkkasin huoletta aina vaaleimman vaihtoehdon meikkipohjista ja ne oli sopivia, nyt auttamatta liian vaaleita. Kaikkea se ikä teettää:)

 3. Musta nämä uudet tuotteet on todella ihania, mutta siltikään en ole vielä ostanut itselleni niitä, sillä en tiedä osaanko sitten kuitenkaan käyttää. :D

  1. Varmasti osaat:) Jos tykkää kevyestä meikkipohjasta, hoitavasta meikkipohjasta niin suosittelen lämpimästi!

  1. Kaikille ei vaan kaikki sovi, vaikka kuinka olisi pinnalla oleva trendi. Tosi paljon näitä valojuttuja nyt markkinoidaan mutta onneksi löytyy ilman sitäkin olevia tuotteita:)

 4. Mä luulen, että tykkäisin enemmän noista valopisaroista, se sävyseerumi oli aluksi ihana, mutta kuherruskuukauden jälkeen jalat laskeutuivat maahan :D Täytyy kokeilla vielä sitä johonkin toiseen tuotteeseen sekoitettuna ^_^ Mutta idea on ihana ja tykkään Lumenen uudesta ulkoasusta tosi paljon!

  1. Mulla on vajunut pullo n. kolmanneksen, eli käytän tän varmaan yhtä soittoa loppuun asti. Tykkään myös ideasta ja tietenkin kaikki uudenlaiset ratkaisut kosmetiikassa on aina mielenkiintoisia:) Ulkoasu on kyllä todella hieno!

 5. Mä muistan joskus kun olin nuori likka vielä, että Lumene oli edullinen markettimerkki. Sittemmin profiili ja hinta ovat muuttuneet ja nyt taas ilmeisesti uudistuksen aika menossa :) Lumene ei sinänsä ole ollut itselleni houkutteleva tai erikoinen merkki, jonka vuoksi ehkä maksan saman hinnan sitten jostain ”eksoottisemmasta” tuotteesta tai vaihdan edullisempaan merkkiin. Sinänsä harmi, sillä kotimaisuusuutta tulisi suosia, mutta kosmen osalta monesti joku muu merkki samaan hintaan houkuttaa enemmän :/

  1. Kilpailijoita tulee ihan eri mittakaavassa kun tuotteet ovat nyt hankintahinnoiltaan tyyriimpiä. Mulla meni monta vuotta niin, että käytin aika paljon selektiivistä kosmetiikkaa ja Lumene ei ollut kiinnostava, mutta olen nyt taas löytänyt sen uudelleen. Hintaero on kyllä kaventunut ns. marketti ja selekosmetiikan välillä muillakin merkeillä ja sitten taas on tullut uusia, edullisempia sarjoja kuten vaikka joku Essence. Tässä olis kyllä ihan postaukseksi asti pohdittavaa, jos oikein innostuisi joskus kirjoittamaan:)

  1. Kiitos Nella:) Eiköhän näitä jossain vaiheessa ala tulla joihinkin -40% kaikista Lumenen tuotteista-tyylisiin tarjouksiin, jolloin hinta on kukkaroystävällisempi. Se on minustakin nyt varsin korkea.

 6. Tykkään hulluna uudesta pakkausdesignista, itse tuotteita en oo kokeillut ollenkaan. Beauty Serum kiinnostais, mutta voipi olla että sävy olis mulle ihan toivottoman tumma…valopisarat saatan kyllä joutua ostamaan :)

  1. Oon myös varma, että on sulle liian tumma, vaikka tuo sulautuukin aika kivasti oman ihon sävyyn. Mutta valopisarat sopii kaikille:)

 7. Mä jo hiplasin näitä kaupassa viimeksi, kun olin siellä päin, mutta en sitten ostanut. Mietin siitä vaaleita valopisaroita tai sitten tuota vaaleanpunaista! Kesäksi voisi menetällä tuo sävyseerumi. Hinta vaan vähän hirvitti, joten jätin purtilot hyllyyn. Ehkä sittenkin pitäisi kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *