Vain päivän myöhässä

Blogosfääreissä esiteltiin eilen uudenvuodenkynsiä mutta itse en ehtinyt sellaisia tekemään kuin vasta tänään. Eilen nähdyt kynnet lähtivät vaihtoon tosi nopsaan päällyslakan tehtyä ikävän tempun. Laitan kuvan tuonne loppuun, muuten se näkyy harmittavasti pikkukuvana tässä postauksessa.

Golden Rosen lakka halkeili. Vaikka pinta oli ihan sileä ja tasainen, siihen tuli pitkittäisiä ”viiltoja”  vähän samaan tapaan kuin paksulle jäälle voi käydä. Tai kuten fb:ssa mainittiin, halpisastioiden lasitus näyttää samalta parin vuoden käytön jälkeen. Ikävä tuote, ei tarvi toiste ostaa.

Vaan tässäpä nämä. Color Club Sparkle And Soar, mix-glitteriä ja kynsitarrat (jotka halusivat koko ajan  nousta pystyyn törröttämään päällyslakan toimesta). Sparkle And Soar toimii kuin junan vessa ja kaksi kerrosta riitti näille kynsille kun kuorrutin kärjen irtoglitterillä.

Kamera ei tätä kimaltelevaa ihanuutta rakastanut ja kaikki kuvat ovat hieman erilaisia. Totuus taitaa olla jotain näiden väliltä:) Irtoglitterikin on kuparin väristä vaikka ei ihan äkkiä uskoisi.

Color Club Sparkle And Soar

Lopuksi kuva siitä halkeilevasta päällyslakasta:

Kunpa arvontapalkinto saapuisi pian, odotan innolla että pääsen järjestämään sen teille:)

18 thoughts on “Vain päivän myöhässä

 1. Varmaan aika yleinen ongelma tuo blingin tallentaminen kameralle. Itelläkin monesti vaikeuksia sen kanssa varsinkin nyt talvella kun ei aurinko paista. Mullakin on Sparkle And Soar ja omalla kohdalla tuntui, että lakka ei kyllä meinaa peittää kunnolla edes neljännellä kerroksella.

  1. Kahdella kerroksella kärjet kuulsi läpi mutta koska ne jäi glitterin alle, niin se ei haitannut. Täydelliseen peittävyyteen varmaan vaaditaan se neljä kerrosta. Onneksi kuivuu nopsaan!

 2. Onneksi itse omistan myös tuon kyseisen Color Clubin, joten tiedän kuinka ihana se on! :)
  Jännä kyllä tuo Golden Rose. En oo kyllä enemmin törmännyt vastaavaan. :O

  1. Se o n ihana:) Kaikenmaailman kemikaaleista tietävä henkilö kertoi mulle, että lakka on liian kovaa ja siksi käyttäytyy noin. Päällyslakan pitäisi joustaa ettei se halkeile. Rakennekynsissä tuo toiminee ku ne eivät taivu.

 3. Mielettömän namin näköiset kynnet! Tekis mieli melkeen maistaa :D
  Katselinkin naamakirjassa jo, miten kurjasti toi lakka halkeili :( Typerää. Mullakin on ollut kauhee pettymys, kun kokeilin UV-päällyslakkaa ja alkuperäinen idea oli, että pitäisi sitä viikon vähintään. No, en usko että ees viikko onnistuu :D Päällyslakka-asiat on niin tärkeitä, niiden kestävyys kun kuitenkin tärkeämpää kuin värilakkojen.

  1. Muakin on kiinnostanut tuo uv-päällyslakka ja kaikki kokemukset ovat tervetulleita. Joskaan sitä uuniakaan mulla ei vielä ole…
   Totta muuten, että värilakoissa toimii halpiksetkin, mutta päällyslakoissa pitää satsata laatuun. Halpaa ja hyvää ei saa samassa pullossa.

 4. Mulla on Mavalan Top Coat tai Minute Quick Finish (jompikumpi, en muista… ja meniköhän nimet oikein?) tehnyt tuota samaa halkeilua joskus taannoin ennen bloggaamista. Käyttö loppui siihen >:/.
  Kiehtova väri tuo Sparkle and Soar. Tulee kuuma kesä mieleen, keskellä talvea <3.

  1. Oiskohan se sitten se Top Coat koska moni suosii Minute Quick Finishiä? Mä haluaisin vielä Daisy Does It:in tästä kokoelmasta, tykkään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *