Vaihtoehto leimailulle

Ajattelin yllättää teidät siirtokuvilla:D Olen siis pitkästä aikaa tehnyt jotakin muuta kuin leimannut ja kynsistä tuli niin kivat, että näistä en olisi millään malttanut luopua. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ella + Mila on uusimpia indie-tuttavuuksiani ja toistaiseksi olen ollut merkin lakkoihin tyytyväinen. Lakkasin kolmelle kynnelle Beach Resort Bluen, joka peitti kahdella kerroksella ja oli ohuesta sudista huolimatta helppo lakattava. Sävy on tosi kiva, ei ihan se perinteinen minttu jota puskee joka merkiltä vaan hieman murrettu ja siniharmaaseen taittava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sen kaveriksi sopi mitä parhaiten OPIn I Cannoli Wear OPI. Lakka vaaleanharmaa, ei epävalkoinen -ja kerrankin oikeasti VAALEA harmaa, joka ei muutu kynsillä tummemmaksi. Myös laatu oli positiivinen yllätys, selvisin tämänkin kanssa kahdella kerroksella. Ensimmäinen kerros raidoittui hieman, mutta toinen tasotti eikä kolmatta enää tarvittu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koristeluja miettiessäni ehdin jo kaivella leimausvehkeet esiin, mutta päätin kuitenkin selata siirtokuvakansion läpi ja löysinkin sieltä ikivanhat pitsidecalit, jotka sopivat lakkaukseen kuin nenä päähän. Peukalon kohdalla piti vähän soveltaa, sillä arkista ei löytynyt tarpeeksi leveää kuvaa. Kiersin ongelman laittamalla pienet decalit kynnen kärkeen ja tyveen.

ellamila_beach_resort_blue_1
Aika harvoin tykästyn kynsiin niin, että harmittaisi poistaa mutta näissä olisin viihtynyt pitempäänkin, vaikka taisin pitää näitä viisi päivää ja poistovaiheessa lakkaus oli yhä lähes moitteeton. Olen ilmeisesti leimaillut niin paljon, että decalein koristellut kynnet ovat tervetullutta vaihtelua:)

26 thoughts on “Vaihtoehto leimailulle

    1. Norsulakka on kyllä ihana, pullo kieltämättä oli se liikkeellepaneva voima kun näitä aloin tilaamaan (no okei, luin myös käyttökokemuksia netistä)

  1. Iiiihanat kynnet, oon ihan silmät sydäminä täällä! <3 Mä aattelin, että mulla olisi harmaita lakkoja jo tarpeeksi, mutta mitä vielä, kyllähän tuo OPI kai on hankittava…

    1. Sullakaan ei ehkä ole mitään näin vaaleaa koska mullakaan ei ole, tähän asti se täydellinen on ollut Kikon 329 mutta sekin on kyllä tummempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *