Vahva, naisellinen ja kaunis Clean Blossom

”Blossom-tuoksu pohjautuu appelsiininkukkaan (neroli), joka on yksi lempikukistani. Sen tunnusomainen tuoksu täyttää ilman lapsuuden maisemissani Etelä-Ranskassa, Ranskan Rivieralla ja Italian rannikolla, sekä nykyisessä kotipaikassani Arizonassa. Nimi ’neroli’ on kunnianosoitus prinsessa Nerolalle, joka teki tämän kukan uutteen tunnetuksi käyttäessään sitä parfyymina 1600-luvun lopulla”

Näin Claude Dir, Clean Blossom-tuoksun luoja kuvailee tuoksua. Minulla oli ilo saada tämä lempimerkkini uusin tulokas ihasteltavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tunnistan tuoksusta samoja elementtejä, joihin tykästyin myös Cashmeressa.  Blossom on selvästi kukkaisempi ja sopii mitä parhaiten alkavaan vuodenaikaan. Pullo on Cleanille tunnusomainen, konstailematon ja ajaton. Väri on hento lohenpunainen ja pullon kääntöpuolella on uutena yksityiskohtana kaunis kukkakuviointi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alkutuoksu: Tunisian neroli, syreenin terälehdet, keltainen freesia
Sydäntuoksu: appelsiininkukka, heinälilja, kuningasmagnolia, sininen neilikka
Pohjatuoksu: ihon tuoksua mukaileva myski, puuvillainen puu, sensuelli santelipuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Parfyymi on aina yksilöllinen ja henkilökohtainen kokemus. Tuoksut käyttäytyvät ihmisillä eri tavoin ja huomaan, että omalla ihollani sekä Blossomissa että Cashmeressa korostuvat hieman maskuliinisemmat myski ja santelipuu, joista pidän erittäin paljon. Maskuliinisuudella en tarkoita varsinaisesti miehekästä, sillä Blossom on ehdottomasti ja vahvasti naisellinen tuoksu.

Myös Blossomia leimaa merkille ominainen puhtaus ja raikkaus, jota rakastan aivan erityisesti kaikissa Clean-tuoksuissa. Tuoksu myös säilyy iholla useita tunteja. Blossom on rakkautta pullossa <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Blossom on jo saatavilla mm. Sokokselta, Stockmannilta, Kicksistä ja Emotion-myymälöistä. 30ml EdP ovh. 49€.
Nyt ei puutu enää kuin kevät. Voisitko tulla jo?


Tuoksu pr-näyte

12 thoughts on “Vahva, naisellinen ja kaunis Clean Blossom

  1. Onpa kaunis pullo ja tuoksukuvaus on sen verran mielenkiintoinen myös, että tää pitäisi käydä nuuhkimassa :) Cleanin tuoksut ovat melkein kaikki sopineet omaan tuoksumakuuni, enkä usko, että tämäkään poikkeusta tekee, mutta eri asia rakastuisinko tähän :D Se selviiä vain nuuhkuttelemalla :)

    1. Se tosiaan selviää vain nuuhkimalla. Mäkin tykkään abt kaikista, mutta ihan kaikkiin en ole niin palavasti rakastunut, että olisin halunnut hankkia niitä itselleni. Multa tosin puuttuu edelleen esim. Air jostain kumman syystä:o

  2. Kauniit kuvat ja sama homma täällä, tuoksukuvaus kiinnosti niin paljon että varmasti tuoksutan seuraavalla Sokos reissulla. Tosin tähän asti mikään Clean tuoksu ei ole ollut,ua varten :/ Tuntuu jotenkin että tuoksu ei ole kovinkaan ”clean” omalla iholla. Postaus tosin oikein huokuu raikkautta ja kevättä <3

    1. Totta, tuoksu on aina niin yksilöllinen juttu. Eilen just vertailtiin Emman kanssa erästä tuoksua, joka meillä molemmilla on, ja ihmeteltiin miten erilaiselta sama tuoksu voi tuoksua. Siksi kannattaa kokeilla vielä iholle jos tykästyy tuoksuun testeriliuskalla:)

  3. Puhtaasti kukkaiset tuoksut on yleensä mun mielestä vähän liian makeita tai muuten työläitä, mutta tämä on kyllä ihastuttanut kovasti! Ehdottomasti mun seuraava tuoksuhankinta :)

  4. No voi nyt yhden kerran. Taas syntyi yksi tarve lisää. Clean-tuoksut on TOSI hyviä, pelkästään jo perusclean saa mut aivan hykerryksiin. Emmää tämmösestäkä ennen tiänny! Minkäs teit, Sissi, minkäs teit…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *