Vähemmistön edustaja

Orly on merkkinä jäänyt vähän paitsioon kokoelmassani. En oikein edes tiedä, mikä siinä tökkii, ehkä osassa lakoista on ollut laadun puolesta toivomisen varaa ja susiruma pullo ei ainakaan paranna sen asemaa. Osa kokoelmista on ollut outoja ja aika paljon on glittereitä, joista en innostu. 
Noo, tämän pohjustuksen myötä on hyvä kääntää takkia ainakin kahden lakan verran, jotka hankin kesän Baked-kokoelmasta. Toinen on tämä Hot Tropics, joka on ihan helekkarin hieno ja toinen Ablaze, joka suorastaan huutaa päästä vähän ruskettuneille kesävarpaille. Sen tilalta sai väistyä lähes identtinen KBShimmerin 24 Carrot Bold joka on himpun vaaleampi.

Lakkaaminen oli vaivaton kokemus, kaksi kerrosta peitti juuri ja juuri ja riittää lyhyemmille kynsille varmasti erinomaisesti. Kultainen shimmer on vahva ja tekee lakasta ainakin minun kokoelmassani ainutlaatuisen. On se kuulkaas ihana!

Kuvittelin ensin leimaavani päälle jotakin Picture Polishin Pirouettella…tai siis leimasinkin, mutta se ei peittänyt ollenkaan. Leimojen hinkuttaminen pois on yleensä huono juttu joten lakkasin leimaamani kynnet kokonaan Pirouettella (1 kerros) ja leimasin uudelleen Essien Licoricella. Johan näkyy.

Myönnän hankkineeni tämän MoYoun laatan oikeastaan noiden ristikkokuvioiden ja nyt käyttämäni kuvion vuoksi. En oikein osaa käyttää alarivin kuvioita ja ne pitäisi sitä paitsi kohdistaa, enkä hallitse sitä. Mutta jos puolet kuvista on kivoja, niin sehän on ihan hyvä syy hankkia laatta, vai mitä?

Kynsien alkuperäinen idea ei nyt toteutunut mutta ei se haittaa, ihan käyttikset näistä tuli kuitenkin. Ja Hot Tropics on ehdottomasti tuijottelulakka-ainesta:)

28 thoughts on “Vähemmistön edustaja

 1. Ihanat!! =) Mulle Orly on ollut rakkautta pullossa. Tykkään pullon mallista, tykkään pullon koosta ja väreissä on paljon ainutlaatuisia rakkauslakkoja, suurimpana rakkautena Fanta sea <3 :D Näitä bakedeja mulla ei vielä ole, mutta kohta kyllä! :D

  1. Kiva että tälläkin merkillä on kannattajakuntansa:) Bonustahan on pullon koko, siitä riittää kyllä moneen lakkauskertaan. Erittäin positiivisesti kyllä ”yllätyin” tästä lakasta, laatu oli ihan erinomainen.

 2. Hyvin korjattu, ihana lopputulos! :D
  Mäkin himoitsin paria lakkaa tuosta kokoelmasta, mutta jätin kuitenkin vielä toistaiseksi ostamatta. Ruokaakin kun pitäisi saada ostettua. :) Orlyt on itselläkin jääneet vain muutamaan pulloon, tiedä sitten miksi. Mua ei ärsytä pullon ulkonäkö, mutta sieltä on tullut välillä niin ihmeellisiä lakkoja että ei oikein innosta.

  1. Se tunne, kun menee pieleen eikä olisi aikaa tehdä uusia….:D Onneksi sain ihan kivasti fiksattua.
   Orlyn kokoelmat on kyllä osa aika outoja, siellä on sekaisin glitteriä ja holoa ja cremeä ja tikkujakin:o

 3. Upeat kynnet! Itselläni on vähän samaa ”traumaa” Orlyn lakkoihin. Ostin muutama vuosi sitten laivalta kolme sävyä ja kyllä harmitti, kun eivät pysyneet kynsissäni päivää lohkeilematta. En ole tuon jälkeen sitten enää uskaltanut ostaa, mutta voi olla, että koostumukset olisi vuosien saatossa muuttunut ja kestävyys parempaa. :)

  1. Mulla on ihan muutama hassu Orly ja testaamattomissa on vielä kaksi. Hyvin tuo Hot Tropics ainakin kesti, luulenpa, että koostumukset tosiaan ovat parantuneet:)

 4. Ihana tuo Orly, iskee violetti/lila fanille :D
  Orlyn uudehkossa (vai onko se uusin) kokoelmassa on se limenvihreä lakka, mutta ne pirulaiset on iskeneet siihen tikkuglitteriä! MIKSI?? Se olisi voinut olla samanlainen kuin tuo, mutta eiiii..

 5. Oikein nätit kynnet! Mä just hankein muutaman MoYou’n laatan, kun jokaisessa oli yksi tai kaksi kivaa kuviota :D Oon vähän ranttu kuvioiden suhteen, joten en olis ostanut ikinä yhtäkään laattaa, jos kaikista pitäis tykätä ;)

  1. Mun kriteereillä puolet ainakin pitäisi olla käyttiksiä mutta ei siihen kyllä oikein välttämättä pääse aina. Lily Annan laatoissa on ollut ehkä paras hyötysuhde tähän mennessä:)

 6. Kyllä puolet on ihan tarpeeksi. Eihän sitä koskaan täydellistä laattaa voi löytää. :D
  Onpas muuten harvinaisen kaunis lakka. Jopa vähän karkkimainen sanoisinko. :) Shimmeriä on juuri sopiva määrä ja muutenkin kiehtovan näköinen lopputulos. Leimatkin sopivat yhteen hyvin.
  En ole aina pystynyt kommentoimaan tänne. :/ Puhelin on valittanut jostain virheestä ja poistanut kirjoitetun kommentin ennen kuin päässyt tänne asti. Tietokoneella tuntuu toimivan, jos tämä nyt tulee näkyviin..

  1. Lakka on ihan mahdottoman upea<3 Toivottavasti kommentointi toimisi, puhelimella/padilla mäkään en pääse vastailemaan näihin joten syytän Bloggeria:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *