Vähän jo syksyisempiä sävyjä

Mä olen taivaassa: mulla on niin paljon uusia, ihania leimauslaattoja, etten oikein edes osaa päättää, millä niistä leimaisi. Uusia, ihania lakkojakin on niin monta, että melkein hengästyttää. Otetaan tähän nyt kuitenkin vähän vanhempaa Picture Polishia, jolla mä sain lakattua ekaa kertaa vasta nyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Merge on harmaanruskean sävy, joka ei mielestäni sovi kesään ja koska kesä on pian menneen talven lumia (hahah), saatoin viimein lakata tällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkasin hyvin perinteisen skitletten pitkästä aikaa. Nimettömässä on kaksi kerrosta Zoya Leviä, joka kuuluu uusimpaan Pixie Dust-tekstuurilakkoja tarjoavaan Seashells-kokoelmaan. Tekstuurilakkojen päälle ei tavallisesti laiteta päällyslakkaa, mutta olen testannut Leviä myöskin päällyslakalla. Siitä tarkemmin joskus toiste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mergeä on niin ikään kaksi kerrosta ja lakka on kaikin tavoin moitteeton yksilö, eli helppo lakata, kuivuu nopeasti, ei valu eikä harmita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etusormen kynnessä on koristeina pari niittiä ja keskisormeen leimasin uusilla Creative Shopin leimauslaatoilla ensin ruskealla lehtikuvion laatasta 24 ja sen päälle kullanvärisen tekstin laatasta 27. Lehtikuvio ei oikein näyttänyt enää lehtikuviolta kun teksti oli sen päällä, mutta enihau ihan kiva leimaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyllä mä kovin näistä tykkäsin. Skittlettejä ei juurikaan ole tullut lakkailtua ja lakkaus oli tervetullutta vaihtelua. JA sain leimailla, edes yhteen kynteen, jee!


Creative Shopin leimauslaatat saatu blogiyhteistyön kautta. 

36 thoughts on “Vähän jo syksyisempiä sävyjä

 1. Tosi kivat ja varsinkin kun pyörittelin Mergeä Cesarsilla käydessä mutta ei lähtenyt mukaan. Mulla on Creativen laatta ja sain eilen miltei kilarit koska en löydä sitä mistään! Se on todistettavasti kuvattu tässä huushollissa mutta sen jälkeen kaikki on yhtä mysteeriä. Hyvää syssyn alkua, tulispa kesä :D

  1. Kauhea tilanne! Toivottavasti oot löytänyt laatan jo. Nuo on kyllä niin kivoja laattoja, että mulle on kertynyt niitä jo pieni kasa:)

 2. Kauniit on :) Onko noi mergen hippuset kultasia vai hopeisia vai jotain siltä väliltä? Olettaisin että kultaisia, mut joissain kuvissa ne vaikuttaa hopeisilta, joo ja oon laiska enkä oo jaksanu googlettaa kumpia ne on :D

  1. Musta ne on ehkä jotain siltä väliltä, koska ne ei ole oikein kumpaakaan. Valitsin kaveriksi kultaisen lakan, mutta voisin kuvitella, että ne sopisi myös hopeisen kanssa. Toisaalta taas Merge itsessään sopii paremmin kultaisen kanssa. Eli tästä vastauksesta ei varmaan ollut mitään apua:D

 3. Ihanat syyskynnet! ❤ Mergeä itse myös hiplailin Cesarsilla, miten tuo lakka on mennyt ihan ohi koska sehän on upea! Tikkuprojektin ollessa käynnissä huomasin että mulla on selkeä fiksaatio ton värisiin/nudelakkoihin.. Ja voin samaistua tuohon laatta-hommaan, liikaa uusia ihanuuksia ja eilen saapui MoYoulta alennuksesta tilatut, niin suuri valinnanvaikeus että hengästyttää! :D

  1. Mun piti taas ottaa paperipussi, kun sain eilen Hypnotic Polishilta muutamat tilaamani laatat:D Sitä edeltävänä päivänä olin hommannut myös Creativen laattoja joten en pysty leimaamaan millään kun en osaa päättää:DD

  1. Isommilla kynsillä toi mun idea olis tullut selkeämmin esiin, se näytti näet tikulla paljon kivemmalta:) Mutta ihan jees noinkin!

  1. Kiitos paljon! Nämä toimisi kyllä kivasti erikseenkin ja itse asiassa olen lakannut tuolla Zoyalla yksinään, en vaan ole ehtinyt julkaista niitä vielä:)

  1. Ne pitää kyllä pintansa vuodesta toiseen. Kiva, koska mä en ainakaan ole kyllästynyt tekstuureihin ollenkaan:)

  1. Se julkaistiin ehkä vähän huonoon aikaan, se olisi saanut selvästi enemmän nostetta nyt syksyllä. Mutta nätti se on!

 4. Niin on taas kauniit että itkettää! Millä erinomaisella kultalakalla sä olet tehnyt ton leimauksen? Olen etsinyt ja etsinyt hyvää kultalakkaa leimauksiin, mutta tuppaavat olevan jotenkin liian haaleita. Vai leimaajassako vika?

  1. No mullahan on China Glazen 2030, jota varjelen kuin kansallisaarretta. Sitä ei saa enää mistään:/ Essien Good As Gold on ehkä lähinnä paras vaihtoehto, tai Barry M:n kultainen lakka. Niissä on pigmenttiä vaikka koko kylän tarpeisiin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *