Vähäeleistä

Jokunen viikko takaperin olin penkomassa Emman lakkavarastoa ja karsimme sieltä lakkoja myyntiin. Yleensä näistä peijaisista lähtee aina muutama yksilö matkaan ja niin tietysti kävi tälläkin kertaa. Glam Polishin harvemmin nähty It’s A Good Hare Day pääsi aika nopeasti kynsille mutta sen ilmestymistä blogiin piti odotella hyvä tovi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Söppänä lakka on valkoinen crelly, jossa on vaaleanliloja eri kokoisia glittereitä. Alla on kerros Ginan White ja päällä kaksi ohutta kerrosta nimilappunsakin kadottanutta ressukkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällaiset lakat tuppaavat olemaan vähän ongelmallisia koristeltavia. Edelliset kynteni olivat neonpinkit ja hain nyt vähän hillitympää kuosia johon sopi mukavasti leimaus Essien kevätkokoelman Petal Pushersilla. Se on yksinään hyvin peittävä mutta jättää leimatessa utuista jälkeä ja sopi näin ollen erittäin hyvin tarkoitukseen.

Luulen, että lakka saa lähteä minultakin eteenpäin, harvemmin näillä marginaaliyksilöillä tulee kuitenkaan toista kertaa lakattua joten niiden säilöminen ei ole kovin järkevää. Kukahan ottaisi vetovastuun kirppismiitistä Helsinkiin kun minulla ei tunnu paukut riittävän?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimakuvio on taas kerran UC:n laatasta, niistä on noussut melkeinpä ykkössuosikkini leimauksessa -ja hyvä niin, sillä olisi aika hanurista jos pahuksen kalliit hankinnat lepäisivät käyttämättöminä Alexin uumenissa:D

Muutamia uusia laattoja on matkalla luokseni, yksi ihan entuudestaan vieraalta merkiltä ja MoYoulta pari laattaa uusista julkaisuista.

glam_polish_its_a_good_hare_day_4
Huomasitteko uuden, kesäisen värikkään bannerini? ;) Kaipasin vähän pelkistetympää ulkoasua vaihteeksi. Ensin olin aikeissa laittaa pelkän tekstin mutta löysinkin itseni sotkemasta lakkojen kanssa kuvauspöydällä ja minusta tuo on nyt ihan kiva.

Ylihuomisessa sunnuntailiitteessä on luvassa kierrätysjuttuja. Mukavaa viikkistä kaikille:)

Essien lakka on saatu maahantuojalta miittikassista.

28 thoughts on “Vähäeleistä

 1. Katselin jo eilen että nyt on kyllä onnistunut banneri, on sitä joskus kaipaamaani kynsiteemaakin ;)

  Lakkaus on hieno! En ole tajunnut että pp:llä voisi leimatakin :D

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Pp ei mikään hurjan peittävä ole näin käytettynä, mutta sillä tuli aika kiva ja hillitty leimaus:)
   Ulkona on ihan mahtava ilma, ei voi tulla huono päivä kun luvassa on vähän kosmehömppäilyä iltapäivästä <3

 2. Tää oli mun eka Glam, koska pupujahan on pakko saada :). En ole vielä testannut koska en keksinyt koristuksia, mutta tässähän tämä idea nyt tuli. On se ihana lakka. Vielä kun löytäisi jostain kokoelman pastellipyöryläglitterin niin olisin onnellinen. Todella tyylikäs banneri btw :D.

  1. Tiedän, kenelle tarjoan pyöryläglitteriä jos joskus siitä päätän luopua:) Se on kyllä varsin ihana mutta voihan sitä joskus mieli muuttua:)

   1. Mä pidän täällä sormia ristissä, että alat inhota ko. lakkaa aivan suunnattomasti ja aivan yhtäkkiä :).

 3. Ihanat söppänät ❤️. Minuun niin vetoaa nää ylihempeät lakkaukset. Kaiketi vastapainoa överiräikeälle tukalle ?.

  1. Sulla on kyl universumin hienoin tukka <3 Mä kans päivitin vähän kesäisemmän kuontalon tuossa viime viikolla, kyllä piristi mieltä:)

 4. Uusi banneri rokkaa kuin hirvi, joten sopii mainiosti!
  Nää utukynnet on – no, jälleen I H A N A T.
  Pahoittelut, etten ole käynyt lukemassa kaikkia postauksia viime aikoina blogissasi asti, Insta on ollut nopea pika-apu kynsi-infoon kun kaikki muu tuntuu hukkuvan tällä hetkellä hektiseen vaiheeseen…

  -kata-

  1. Insta on kyllä kätevä:) Kesällä blogeissa aina hiljeneekin ihan selvästi, ihmisillä on muuta tekemistä ja hyvä niin. Mutta kiva kun tulit nyt käymään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *