Vaaleanpunaisen pantterin jäljillä

Kävin eilen Cesarsshopin avoimilla ovilla tarjouksia bongailemassa. Pääsin mukavan halvalla koska rahaa ei mennyt kuin kympin verran:D Näiden nyt nähtävien kotiutettujen lakkojen lisäksi mukaan lähti normikokoinen Color Club Ultra Violet ja Cesarsin vaniljantuoksuinen kynsinauhaöljy.

Terkkuja muuten sille lukijalle joka tunnisti ja tuli juttelemaan:)

Kävin myös Lushissa mutta harmikseni Lemony Flutter oli loppu ja lisää tulee vasta parin viikon kuluttua. Se on lähes loppu minultakin ja harkitsin jopa briteistä tilaamista mutta postikulut on vähän turhan kovat mokomalle purtilolle. Koetan nyt pärjätä pari viikkoa olemassa olevilla rasvoilla. Onneksi minulla on Burt’s Beesin kynsinauhavoide joka on ihan hyvää kamaa myös.

Puuhasin näitä kynsiä koko päivän. Se oli vähän huono idea, koska lakat kärsivät hiukan enkä saanut oikein mieleistäni lopputulosta. Lakkasin ensin kaksi kerrosta värilakkaa, sen jälkeen kävin kaupassa, postissa, pyykkäsin, laitoin ruokaa ja pesin vessan. Kun kynsillä ei ollut päällyslakkaa, ne ottivat pariin kohtaan osumaa ja koetin paikkailla vaurioita kolmannella lakkakerroksella. Se olisi ollut muutenkin tarpeen sillä tuo Vintage Couture oli vähän raidoittuvaa ja huonosti peittävää. Tarkalla katsomisella näkee kolmannenkin kerroksen läpi kuultavia kohtia kynsissä. En myöskään oikein innostunut minipullojen minisudista, se tuntuu reilun kokoiseen hanskaani vähän pieneltä.

Näiden vaiheiden jälkeen olisikin ollut ihme, jos kuvat olisivat onnistuneet mutta kamerani ei ollut suopealla tuulella tänään ja kuvat ovat nyt vähän tällaisia.

Ihan veikeät kynnethän näistä tuli. Aksenttikynneksi pääsi keskisormen kynsi kun mallailin, ettei tuo pantterinkuva mahdu nimettömään.

Green Is The New Pink & Vintage Couture

Tänään tupsahti postissa Beautycosmeticsin tilaukseni, seuraavaksi kynsille päätynee jotain sieltä. Varmaankin jotain lilaa:)

44 thoughts on “Vaaleanpunaisen pantterin jäljillä

  1. Yleensä mä _koetan_ rauhoittaa lakkailutilanteen mutta ei se aina onnistu. No tällä kertaa ajattelin, että jos nää menee ihan reisille niin teen sitte jotain muuta kun on tätä aaaaaikaaa…. :D

  1. Menin ja tilasin panttereita ja mustia kissoja. Tässä koetellaan sekä kynsimuotoilijan fuskauskynnystä, että yksityishenkilön aikuisuusidentiteettiä.

  1. Ne on kovin erilaiset tuotteet. Burtsissa on kivempi tuoksu, siis sitruunainen sekin mutta raikkaampi. Se on jäykempää ja voidemaisempaa kuin LL ja siten siistimpää käyttää, LL tuppaa mulla leviämään vähän joka puolelle, yleensä hieronkin ylimääräiset käsiin. Burt’s Bees on kivempi käsilaukussa koska purkki on pieni. Melkein haluaisin, että mulla olisi molempia, LL on ehkä kuitenkin kosteuttavampi kuin BB.

 1. Yli ihanat, vaikka en henk.koht. oo pinkin ylin ystävä :).
  Voih, kunpa pääsis itekkin joskus penkomaan tuonne avoimiin oviin , monet eurot varmaan säästyisi alennusten myötä … kun vielä saisi kynnet kasvuun .. mä oon lähinnä tällä hetkellä vaan hamstrannut kauniita lakkoja siinä toivossa, että saan niitä kynsillekkin joskus .. jokaisella on omat pienet heikkoutensa ;)!

  1. Loppujen lopuksi siellä ei ole kovin ihmeellisiä tarjouksia mutta on kiva hypistellä tuotteita paikan päällä ja säästää tietenkin postikulut.
   Oletko miettinyt rakennekynsien laittamista, sillä ratkeaisi ongelma ja pääsisit lakkailemaan? :)

 2. Vaaleanpunaista! ♥ Ja voi että miten siistit kynnet oot hilpassu tehdä. Arvostan. :) Oot nähny vaivaa ja sulla on aina yhtä upeita kuvia, ihan ihmeissäni jään toljottomaan aina tuota ihanaa laatua ja tarkkuutta. :D
  xoxo Mella

  1. Voi kiitos Mella. Kuvien laadulla olisi kyllä parannettavaa mutta lupasin lopettaa valittamisen siitä kun hommasin lightboxin:D Aina välillä tosin vähän lipsahtaa…

  1. Kiitos:)
   Noilla pinkeillä oli tosi iso laatuero, toinen toimi mainiosti. Kyllä kolmella kerroksella pitäisi jo melkein millä tahansa lakalla saada peittävää, pl. topperit, glitterit ym. Mulla on kyllä sen verran uria ja muuta kynsillä, että vaikka niitä tasoittelenkin välillä niin jos lakka on yhtään raidoittuakseen, se kyllä sen tekee.

  2. Joo samaa mieltä, että lakan pitäisi peittää 3 kerroksella, mieluiten tietysti kahdella tai yhdellä kerroksella :) Mulla on myös paljon uria kynsillä ja sen todellakin huomaa, jos lakka on raidoittuvaa tai muuten ohuen sorttista. Tietty sivellin vaikuttaa myös paljon eli noilla minilakoilla saa huonompaa jälkeä kuin isoilla sudeilla. Miksei minilakoissa ole isompaa sivellintä, en tajua :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *