Vaaleanpunainen viikko: Isolde & K.I.S.S.

Teemaviikon toiset kynnet tein Powder Perfectin Isoldella ja Jindie Nailsin K.I.S.Sillä, joka on odotellut aika pitkään pääsyä lakattavaksi vaikka olin ihan varma, että haluan käyttää sitä heti kun sen saan. Nyt sille löytyi kiva pari ja Bunny Tails pääsi myös osaksi tätä lakkausta.
Isolde oli pitkään himiöintilistallani ennen kuin onnistuin löytämään sen. Luulin, että kyseessä olisi puhdas cremelakka, mutta sepä onkin jonkinlainen wannabe-tekstuuri. Ei ihan hiekkalakka mutta vähän sinnepäin koostumukseltaan. Laitoin kolme kerrosta ja pikakuivattajan jälkeen pinta oli vielä vähän röpelöinen. Yksinään lakka kuivuu semimattaiseksi. 
Toinen kerros päällyslakkaa kyllä tasotti pinnan mutta ellei tämä olisi näin sietämättömän kaunis, antaisin sille lähtöpassit. Kuvat eivät oikein tee oikeutta. Vaaleanpunaisen sävy on sopivan viileä, lakassa erottuu kauniisti kimaltava hienostunut, hopeinen shimmer ja mukana on myös harmaata …jotain… en osaa sanoa mitä hitulaa se oikein on. Varmaan niitä partikkeleita, joista tulee tekstuurimainen tuntu koostumukseen. 

Isolden päälle laitoin muutaman värimaailmaan sopivan siirtokuvan.

Muilla kynsillä on kolme kerrosta K.I.S.Siä, ei erityistä koostumuksesta, ihan kiva lakattava. Ilman marjapuuroefektiä tämä ei jäisi värisävyn puolesta kokoelmaani mutta kyllä jokaisen pitää omistaa yksi vispipuurolakka.

Alkoikin muuten tehdä mieli vispipuuroa…

Puuron päälle piti saada jotakin, sillä kynnet näyttivät keskeneräisiltä. Kun en halunnut perinteisiä niittejä, teippailin kynsivinyyleillä raidan kärkiosaan, tässä käytin ILNP:n Bunny Tailsia.

Otin pullokuvat molemmista lakoista jotta ymmärtäisitte paremmin, mitä tarkoitin Isolden sietämättömällä kauneudella.

Vielä olisi yhdet vaaleanpunaiset jäljellä, joko alkaa tulla hattaraa -tai vispipuuroa- korvista? 

41 thoughts on “Vaaleanpunainen viikko: Isolde & K.I.S.S.

 1. Tuo Isolde ON kyllä sietämättömän upea ja oon yrittänyt metsästää sitä ympäri maita ja mantuja, mutta se on kaikkialta loppu. Nyyhkis. Bunny Tailskin on houkuttelis… Joo ei tuu hattara vielä korvista ulos, kukkaron päälle vaan tahtoo tämä viikko käydä :D Tosi kauniit kynnet oot taiteillut <3

  1. Mullakin kesti tosi pitkään että sain tämän tilattua. Koostumus oli vähän yllätys mutta onneksi lakka on todella kaunis. Bunny Tailsiakin taisi tulla mietittyä jotakuinkin siitä asti, kun se julkaistiin. Saapa nähdä, innostunko joskus tekemään toisen vastaavan viikon kun tämä on ollut niin tykätty:)

 2. Toi marjapuurolakka on kyllä ihan.. marjapuuroinen, ihana!
  Sitä mä aina ihmettelen, että miten saa kynsien kärjistä noin paksun näköiset? Mäkin haluan!

  1. Lakkaatko myös kynsien kärjet lakatessasi? Laitan itse vähintään yhden kerroksen myös kärkiin, vähän lakasta riippuen ettei tule liian paksuakaan. Lakkaus on tällöin siistimpi ja kestävämpi.

 3. Todella ihana tuo vinyyliraitaidea ja -toteutus! Muutenkin äärimmäiset ihkunätit kynnet ja lakat, aijai <3 Antaa tulla vaan lisää hattaroita ja vispipuuroja, vaaleanpunaista ei oo koskaan liikaa!

 4. Ihanat kynnet! Mutta voi tuota Isoldea… :( Se on NIIN nätti, vaan pelkäänpä pahoin että se pinta saa mut ehkä antamaan sille kenkää. Jahka siis sen saan, tilattuhan se jo on :)

 5. Voi rakkaus, miten kauniit <3. Nuo kärjen raidat erityisesti tekee lakkauksesta kiinnostavan. Mahtava idea kukkien kaveriksi. Kyllä sie oot sitten taitava :).

  1. Laitan idean korvan taakse kun tulee taas kuitenkin sellainen tilanne, että mulla on testaamattomia, samantyylisiä tai -värisiä lakkoja viikon tarpeiksi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *