Vaaleanpunainen viikko: Dollhouse & Satin Pastel Pink

Viimeinen pari uunista ulos eli vaaleanpunaisen viikon viimeiset kynnet ja loppulörinät eli yhteenveto. Cadillacquerin Dollhouse on vähän siinä ja siinä voiko sen luokitella vaaleanpunaiseksi mutta on siinä ainakin vaaleanpunaista glitteriä joten se saa nyt esiintyä tässä joukossa.

Kumpikin käyttämistäni lakoista oli yksinään huonosti peittäviä ja aloitin lakkauspuuhat levittämällä kaikille kynsille kerroksen OPIn Don’t Bossa Nova Me Aroundia. Sekin on roosaan taittava ja läpäisee ainakin perjantaifiiliksessä seulan ja hyväksytään porukkaan.
Kolmella kynnellä on Dollhousea kaksi kerrosta kussakin ja kahdella kynnellä Kikon 216:tta, joka myös Satin Pastel Pinkinä tunnetaan. Kummassakaan lakassa ei muuta vikaa ollut kuin kehno peittävyys, mutta näin kerrostettuna ne toimivat mainiosti.

Herkän teeman mukaisesti yksinkertaiset pitsidecalit Kikon päälle ja siinäpä se sitten. Seuraavaksi jotain muuta väriä kynsille, kiitos:)

Sain käytettyä viikon aikana kolmeen saman tyyppiseen lakkaukseen kahdeksaa entuudestaan kokeilematonta lakkaa, mikä on sangen hieno saavutus. Testaamattomat eivät toki kesken loppuneet tälläkään tahdilla, mutta ainakin yhden värin osalta tapahtui merkittävää hupenemista. Saisin pidettyä ainakin punaisen viikon samassa hengessä mutta ehkä nyt ei kuitenkaan…ainakaan heti tähän perään.

Kovin indievoittoista joukkoa mutta näitä nyt vaan tuppaa kertymään.
Mitä mieltä lukijaraati on tällaisesta viikosta? Pidetäänkö toistekin vai ei ikinä enää? 

40 thoughts on “Vaaleanpunainen viikko: Dollhouse & Satin Pastel Pink

 1. Mä tykkään teemaviikoista, joten anna mennä vaan! :)
  Olen suunnitellut leimausteemaviikkoa ja nyt on uusia laattoja. Yksi laatta ja stamperi puuttui paketista, ja niitä nyt odotan, joten se laski motivaatiota…
  Hyvää viikonloppua! :)

  1. Oi, leimausteemaviikko olisi kova sana tällaiselle, jonka into leimata on suurempi kuin taidot ja mielelläni aina ihastelen muiden onnistuneita leimailuja:D Kivaa viikkistä sinnekin!

 2. Ehdottomasti lisää tällaisia viikkoja! Helppo vertailla ns. Saman perheen lakkoja ja ne erotkin tulee hyvin esiin tuossa viimeisessä kuvassa.

  Pakkohan tuo addictive personality oli sitten tilata, yllättäen näytti olevan low in stock.. :D

 3. Ehottomasti toisteki tällaisia! Minusta oli niin kiva nähä erilaisia lakkoja samasta värimaailmasta. Kiitos hulluna tästä viikosta! <3 Millon seuraava? :D

  1. Sitten kun mulla on testaamattomia saman tyylisiä/värisiä lakkoja tarpeeksi:) Menee varmasti aikaa, jos löydän kadonneen itsekurini niin sellaista tilannetta ei pitäisi tulla mutta itseni tuntien tulee taatusti joskus:)

 4. Ihan kiva teemaviikko! Tuollaiset skittlettelakkaukset on itsessään jo semmoisia miniteemoja, kun niissä on toisiinsa sopivia lakkoja. Ehkä voisi tehdä jonkin tietyn koristelutyylin teemaviikon, jos ei ole samoja värisävyjä tarjolla =)

  1. Kikosta oli vähän nihkeät odotukset kun kuulin, että se peittää huonosti mutta sen voi kerrostaa ja kun ei mulla ole oikein mitään vastaavaakaan niin… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *