Vaaleanpunainen viikko: Addictive Personality & Elafonisi

Vaaleanpunaisia lakkoja ja kynsiä oli testaamattomissa niin paljon, että päätin lakata ne urakalla pois ja postailla tällä viikolla vain pinkkejä juttuja. Tavoitteena on siis käyttää mahdollisimman montaa testaamatonta vaaleanpunaista lakkaa ja perjantaina kerron, kuinka monta lakkaa sain ”tuhottua” viikon aikana:)
Powder Perfect on melko uusi tuttavuus mutta merkki on jo vienyt sydämeni (ja rahani) eikä paluuta taida olla. Vähän kirpaisi mutta tilasin viisi pp-kaunokaista Polishinail-verkkokaupasta ja paketti tuli Romaniasta n. 1,5 viikossa. Kaikki oli hyvin pakattua ja sujui moitteetta muutoinkin. Kaupasta löytyy muutamia indie-merkkejä sekä Flormaria, Golden Roseta ja muita edullisempiakin lakkoja. Yli 50€ tilaus tulee ilman postikuluja.

Kohtasin suurta valinnanvaikeutta arpoessani, millä lakkaisin ensimmäisenä ja ankaran pullojen palluttelun jälkeen päädyin Addictive Personalityyn. Kaikkien kynsien alle pääsi kuitenkin ihan ensimmäisenä kerros ILNP:n Bunny Tailsia tuomaan peittävyyttä. BT peittäisi ehkä kahdellakin ainakin siinä tapauksessa, jos päälle tulee leimat tms. koristelut. Jos taas lakka jäisi enemmän näkyviin, laittaisin kolme.

Bunny Tailsin päälle tuli siis kaksi Addictive Personality-kerrosta ja kerros pikakuivattajaa. Seuraavaa lakkauskertaa ajatellen laitoin pulloon tilkan ohentajaa, sillä lakka oli vähän paksua ja glittereitä tuli sen vuoksi aika runsaasti kynsille. Mielestäni tällaisen lakan ei tarvitse peittääkään yksinään niin ei haittaa vaikka se vähän ohenisi.

Kahteen kynteen laitoin niin ikään kaksi kerrosta Dance Legendin aivan ihanaa Elafonisi-tekstuurilakkaa, joka oli kuin sulanutta mansikkajätskiä olisi levitellyt kynsilleen. Se myös kuivui vähän hitaasti kuten tällaiset glitteriä sisältämättömät hiekkalakat tuppaavat tekemään ja vähän arvelutti, onko kynsillä aamulla lakanankuvat. Ei onneksi ollut ja seuraavana päivänä sitten leimasin kauniin pinnan piiloon Essencen Pink & Proudilla, jei. Oikeastaan minua viehätti kokeilla, miltä mattainen tekstuuri näyttää metallihohtoisen lakan kanssa…nyt tiedän:)

Addictive Personality ja kaikki muutkin käyttämäni lakat ovat kyllä lempparilakka-matskua ja aiheuttivat kynsien tuijottelua vähän väliä. Kummasti tuo vaaleanpunaisen ja mintun liitto jaksaa kiehtoa allekirjoittanutta:)

18 thoughts on “Vaaleanpunainen viikko: Addictive Personality & Elafonisi

  1. Miksi mulle tuli näistä Emma mieleen?

    Noi leimatut kynnet ei nyt päästä mua otteestaan, todella viehättävät. Ja kylläpä tuo Essence leimasi hyvin!

    1. Me varmaan aletaan muistuttaa jo toisiamme Emman kanssa kuin vanha aviopari:DD Kohta mäkin alan käyttää kukkia kuvissa.
      Essencekin muuten on Emmalta saatu tuliaisina eteläisiltä mailta;)

  2. Tuo vaaleanpunainen tekstuurilakka on aivan upea. Tuijottelin sitä varmaan viisi minuuttia ennen kuin tajusin, että miten päin se leima on. =P Tosi ihanan näköinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *