Vaahteranlehtiä

Olen tehnyt lähiaikoina useammatkin syksyiset kynnet ja postausta suunnitellessani huomasin, että lähes kaikki mediakirjastossa odottavat kynsikuvat edustivat punaisen eri sävyjä. Aletaan sitten purkamaan näitä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ensimmäisenä julkaisuun pääsee upea Essien syyskokoelman With The Band. Sävy on mehevä tomaatinpunainen ja lakan laatu moitteetonta Essietä. Kaksi kerrosta, ei ongelmia. Erinomainen valinta aurinkoiseen syyspäivään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testasin ensimmäistä kertaa kunnolla kynsille MILV-siirtokuvia. Sittemmin olen käyttänyt näitä enemmänkin ja todennut, että vaikka kuvien käyttö vaatii hiukkasen askartelua, lopputulos on sen väärti. Valikoima on valtava ja aiheista löytyy varmasti jokaiselle jotain.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Myös nämä vaahteranlehtidecalit pitää leikata arkista sopivaan muotoon. Yli menevät on kuitenkin varsin helppo siistiä koska materiaali on ohutta ja sulaa asetoniin kastetun siveltimen alla. Kärkien kanssa joutuu tekemään eniten työtä jos kuvan haluaa ulottuvan sinne saakka. Tällä kertaa pääsin helpolla, leikkasin vain sopivat kaistaleet ja siistin reunat.
MILVit eivät kupruile, rypisty tai kettuile muutenkaan. Useimpiin sopii alle valkoinen lakka ja sitäkin riittää yksi kerros jos kuva tulee peittämään koko kynnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Myös käyttökokemukset ovat olleet hyviä, kuvat eivät ala repsottaa useammankaan päivän aikana. Toki olen lätrännyt päälle kunnon kerroksen päällyslakkaa mutta niin teen kaikkien koristeluiden kanssa -ja myös ilman koristeluja värilakan pintaa säästääkseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaikkeen sitä blogihommissa joutuu. Huomasin näet prässääväni kuvausrekvisiittana käyttämäni vaahteranlehdet mahdollista myöhempää käyttöä varten. Jo vain näyttää lakkapullo kivemmalta elävää taustaa vasten, vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille. Omastani tulee hyvä, toivottavasti teidänkin:)

Lakka ja siirtokuvat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

29 thoughts on “Vaahteranlehtiä

 1. Oijoijoi! Tykkään syksystä ja tykkään näistä kynsistä ihan huisin paljon! :)
  Mulla on ollut joku sininen kausi, koska kuva-albumit tursuavat sinisävyisiä kuvia odottelemassa. Tuo tomaattilakka on kivan neutraali – passaa näin syksyllä ja sopis ehkä jouluunkin?
  Kävin muuten eilen etsimässä Sunnuntailiitettä :D

  1. Lakkasin nyt niin monet punaiset, että seuraavat taitaa olla mullakin siniset:)
   En uskalla luvata, milloin seuraava liite ilmestyy, taitaa tulla messuhulinoiden jälkeen vasta:/ Aikaa oikeastaan olisi ollut mutta aihe puuttuu.

 2. Ihanan syksyistä <3 Oliko siirtokuvien asettelu kynnelle helppoa? Pystyikö niitä siirtelemään vielä kynnellä vai jämähtikö heti siihen kohtaan mihin ne laittoi?

  1. Kyllä näitä vähän pystyy kynnellä liikuttamaan, etenkin, jos kastelee kynnen kunnolla, mutta esim. Bluesean decaleiden kanssa on kyllä enemmän peliaikaa.

   1. Niin ja muuten kyllä mun mielestä näiden kanssa toimiminen on helppoa kun kuviot ovat aika ”anteeksiantavia” eikä niiden paikka ole niin millilleen tarkkaa:)

 3. Voih kuinka kauniit kynnet <3 Kiitos myös tuosta MILV-infosta, mietinkin hieman, että mitenhän tuo leikkaa-liimaa -homma oikein toimii :)

 4. Nämä on kauniit! En yleensä pidä tuollaisesta lämpimään muuretuista punaisista, mutta tämä näyttää kyllä hankkimisen arvoiselta! Mun Cesars-ostoslista vain pitenee!

 5. Haha, mä en onneksi vielä ole mitään pulloa kummempaa ottanut mukaan kuvausrekvisiitaksi. :D Kauniit on kynnet ja valkoiset aksentit on tosiaan aina kivat. :)

  1. Mä haluaisin, että mulla olisi aina kimppu tuoreita kukkia kuvauskäyttöön mutta etenkin nyt talvea kohden mennessä se on ehkä hieman epärealistinen ajatus:D

 6. Aivan upeat kynnet! Taisi mennä tuo essie ostoslistalle, samoin kuin nuo siirtokuvat… :D Mulle syksy on aina ollut vuoden mieluisinta aikaa kun on synttärit ja ruska, joten kynsillekin tuntuu päätyvän ruskan värejä kuin itsestään :)

  1. Kiitos kommentista Roosa, mukava, että tykkäsit:) En ole erityisen syksymyönteinen, koska se tietää aina pitkää ja pimeää talvea mutta syksyn lakkakokoelmat ovat yleensä niitä vuoden mielenkiintoisimpia sävyjensä puolesta. Niin on ollut tänä syksynäkin, toinen toistaan upeampia rakkauksia on saanut sutia kynsille:)

 7. Herranen aika miten kauniit!! Mä olen kans nyt tykästynyt ihan hirmuisesti MILV-kuviin, aiheet on superkivoja ja kesto ihan eri luokkaa ku vaikka Fingr’s-decaleilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *