v10.6 ”Snow Leopard”

Otsikkoa ihmetteleville lisävalaisua Wikipediassa :)

Lumileopardikynnet. Värilakkana MNYn valkoinen lakka joka levittyy kohtuullisen hyvin, kahdella kerroksella sai tähän tarkoitukseen tarpeeksi peittävän tuloksen. Sivellin on onneton, siitä harottaa karvoja minne sattuu vaikka lakka oli ensimmäistä kertaa käytössä.

Leimat todennäköisesti kuuluisimmalta Konad-laatalta m57 mustalla lakalla. Kuvio ei ole helpoimmasta päästä ja on aika turha yrittää kovin pitkiin tai kaareviin kynsiin siististi. Ensinnäkin se on melko pieni ja kapea ja itse leimaankin peukalot siten, että laitan kuvion kahdella leimalla poikittain. Toisekseen jostain kumman syystä tahtoo käydä niin, että siinä vaiheessa kun kuvion ottaa laatalta stamperille, se tavallaan kiertyy.

Jos jostain jää puuttumaan kuviota, sitä on sentään aika helppo korjailla lisäämällä dotting toolilla jotain pilkkuja sinne tänne. Jos ei omista tuota ihmetyökalua, ohutpäinen virkkuukoukku ajaa saman asian.

Otin iloksenne lähikuvat peukaloista. Vasen (olen siis oikeakätinen)
Oikea. Tämä onnistui paremmin, ihme kyllä.

Maltti on tässä valttia. Hosumalla ei tule hyvää vaan leima kannattaa laittaa mahdollisimman hitaasti kynnelle. Stamperia ei saa pyörittää tai hieroa. Ja sotkuhan tässä on melkoinen kun mustan lakan kanssa pelataan. Terveeltä, hyvin hoidetulta iholta lakan saa poistettua helposti mutta jos sormenpäät ovat kuivat (saati on paha tapa pureskella niitä kuten allekirjoittaneella), ohi mennyt lakka jämähtää tehokkaasti kiinni. Hyvänä esimerkkinä tästä tuo oikea peukaloni…

Lopuksi lisäsin täpliin hopeanväristä glitterlakkaa dotting toolilla. Kuvat muuten on otettu ennen päällyslakan laittamista (Konad Top coat). Päällyslakka ei suttaa kuvioita kun sen levittää tarpeeksi nopeasti eikä jää hieromaan samaa kohtaa.

Otin vielä erikseen kuvat kummastakin kädestä. Oikean käden kuvaaminen on hankalaa mutta nyt ei ollut ketään auttamassa.
Vasen:

Oikea:
Omasta mielestäni näistä tuli aika hienot:)

Käytetyt lakat ja välineet:
-Seche Base -aluslakka
-MNY 501A
-Depend 223
-musta Konad-erikoislakka
-Konad Top coat
-Konad-laatta m57
-dotting tool
-n. 3kg vanulappuja ja -puikkoja
Tänään on perjantai 13. päivä mutta ainakaan vielä ei ole tapahtunut mitään katastrofia. Olen itse menestyksekkäästi pysytellyt sisätiloissa kun ei ole ollut pakko lähteä mihinkään. Ulkona on niin liukasta että melko suurella todennäköisyydellä karauttaisin ojaan tai jotain, meidän tie on näet aivan peilijäässä.
Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

11 thoughts on “v10.6 ”Snow Leopard”

  1. Judi, enkä edes paljoa liioittele;) Oikeasti, niitä kului ihan tolkuton määrä lähinnä tuossa leimailuvaiheessa kun musta lakka sotkee niin älyttömästi.

  2. hei, näin tuossa oikealla ”ostoslistasi” ja sinulta näköjään puuttuu hyvä musta nail art-lakka. Itse omistan Golden Rosen mustan nail art-lakan, jonka ostin Seppälästä alle neljällä eurolla :) Ja se on ihan tosiparas! Ohut sivellin ja lakka peittää hyvin – eli hyvä hintalaatusuhde.

  3. Nails1820, kiitos vinkistä. Mä hypistelin sitä joskus mutta kun en tiennyt millaisia ne on niin en arvannut ostaa. Täytyypä seuraavalla kerralla napata mukaan! Ja tervetuloa muuten lukijaksi tänne:)

  4. ^Kiitos palautteesta:) Yllättävän hyvä on ollut tuo lakka vaikka se oli vähän semmoista lirua mutta peitti kuitenkin varsin hyvin PLUS että se on myös kestänyt lohkeilematta eikä ole juuri kulunut kärjistäkään kahdessa päivässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *