Uusia juttuja ja vähän vanhojakin

Uusia lukijoita ja uusi ulkoasu. Kiva, että olette löytäneet tienne tänne:)
Sain tänään tehtyä tuon bannerin ja otan mielelläni vastaan mielipiteitä tästä uudesta tyylistä.

Huomenna on vuorossa kynnet. Olen viihtynyt näissä pinkeissä ja tarratkin ovat kestäneet tosi hyvin mukana, muutamasta kukasta on irronnut terälehtiä. Päällä olikin kyllä kaksi kerrosta päällyslakkaa.

Jos muuten joku ei vielä tiedä, CesarsShopissa on avoimet ovet to-pe 12-13.1. Itse yritän olla menemättä koska viimeksi kun tällainen tilaisuus (joulukuussa) oli, se kävi kukkaron päälle. Varsinkaan nyt joulun jälkeen ei olisi yhtään varaa ostella mitään vaikka kaikkea mieli tekisikin.

Tällainen läjä tavaraa lähti silloin matkaan. Ihan parasta oli tuotteiden hypisteleminen paikan päällä ja toki hyviä tarjouksiakin oli tärppinä. Varmasti kannattaa käydä tutustumassa!

3 thoughts on “Uusia juttuja ja vähän vanhojakin

  1. oisin kyllä halunnut käydä tuolla cesarsissa, mutta just maanantaina lupasin poikaystävälle että en osta lakkoja tai mitään kynsiin liittyvää ennen maaliskuuta… Olisin kyllä muuten mennyt aivan varmasti tuonne cesarsshoppii! :)

  2. Mä olen niin ylpeä itsestäni! En mennyt:))) Netistä tilatessa vielä pystyy jotenkin kontrolloimaan ostoksiaan mutta tuolla kyllä lähtee mopo käsistä. Silloin joulukuussa kuulin huhuntapaisen, että helmikuussa olisi myös joku tapahtumapäivä, mutta en tiedä siitä enempää. Tosin silloin ei ollut mitään puhetta tästä tammikuisesta, että nähtäväksi jää onko sitä. Siinä vaiheessa saattaisi jo itsekin uskaltautua paikalle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *