Uusia Colour Alike-sävyjä

Lakkahaukankatseeni spottasi uusia Colour Alike-sävyjä Naiskauneus-verkkokaupassa ja pyysin muutamia lakkoja testattavaksi. Aiempien kokemusteni perusteella ryhdyin jälleen korkein odotuksin lakkauspuuhiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
[line]

Vadelmanpunainen 572 oli ennakkosuosikkini. Sävy onkin kerrassaan ihana, hienostuneella holoefektillä ryyditetty ja taatusti lunastaa punaisten ystävän odotukset. Koostumus oli hieman ohuempi kuin muissa merkin holoissa mutta kaksi kerrosta riitti peittämään kynteni. Kesäsävyjen kiistatonta parhaimmistoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[line]

Seuraavana hieman erikoisempi sävy. 574 näytti pullokuvissa vaaleanlilalta, mutta siinä onkin mukana häivähdys siniseen taittavaa duochromea. Kaksi kerrosta ei aivan riittänyt ja lisäsin vielä kolmannen ohuemman. Lakan koostumus on mukavan jämäkkä ja helposti levittyvä. Ikäväkseni joudun antamaan tälle aika pitkän miinuksen kynsien värjäytymisestä kahdesta aluslakkakerroksesta huolimatta. Kerroin tästä myyjälle joka lupasi toimittaa lakan valmistajalle tutkittavaksi, siinä voi olla jokin valmistusvirhe tai erä voi olla viallinen tms. Se selvinnee joskus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[line]

Hiekanvärinen 575 pääsi vähän yllättämään. Tästä en nimittäin löytänyt oikeastaan mitään eroa 108:n kanssa joten olisikohan merkillä käynnissä sävyjen uudelleennumerointi? Laatu on hyvää, kaksi helppoa kerrosta, nopea kuivuminen, ei valumista, vaivaton siistiä kynsinauhoilta. Sanomattakin selvää, että tykkäsin tästä, nudesävyiset hololakat saavat sydämeni pompahtelemaan vuodesta toiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[line]

Lakoista kaksi ehdin myös koristella. 575 sai ylleen leimat Pueenin Encore-setin laatasta SE02A ja leimauslakkana käytin Dashican ruskeaa, joka oli vähän lirua ja teki leimausjäljestä paikoitellen suttuista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

574:n leimasin BPS:n suorakaidelaatasta BPL-024. Yllättävää kyllä, laatta toimi erittäin hyvin, toisin kuin aiemmat merkin suorakaidelaatat. Lakkana Dashican musta. Arvatkaapa, kaivanko vesivärilakat esille kun huomasin, miten mainiosti siihen sopiva tämä trooppinen kuvio on:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edellisen postaukseni jälkeen sain lukijalta viestin koskien joissakin sävyissä olevaa parfyymimaista ominaistuoksua ja asiaa selviteltyäni ilmeni, että muihin kuin hololakkoihin on lisätty hajusteita. Olen itse testaillut vain näitä holoja, joten en tiedä, millaisesta tuoksusta on kyse mutta siitä on ehkä hyvä tiedottaa etukäteen, jos tilaatte esim. cremelakkoja. Holot tuoksuvat vain ihan tavalliselta kynsilakalta.

Lakkojen hinta verkkokaupassa on 4,50€, toimitus on nopea ja sävyvalikoima runsas. Erinomaista, sanoisin:)

Tuotteet saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

20 thoughts on “Uusia Colour Alike-sävyjä

 1. Sopivasti tilipäivänä tämän julkaisit.. :D On nimittäin niin ihania sävyjä kaikki kolme, etenkin kaikki liilan ja nuden sävyiset holot (ja muutkin lakat) ovat aivan <3

 2. Nää on niin kauniita :). Mansikkalakka on mun suosikki! Todella omituinen tuo 574:n värjääminen. Ei ihan ekana tulisi mieleen, että noin vaalea lakka värjää. Mä tilasin Colour Aliken leimauslakat testiin. Saas nähdä millaisia ovat. Olisi niin ihanaa löytää cremelakat, joilla saa kunnon jälkeä myös mustan päälle. Noissakin on ilmeisesti joku tuoksu. Toivottavasti ei mikään kamala, kun itse en niistä yleensä piittaa.

  1. Mullekin on tulossa pari niitä leimauslakkoja ja ainakin Jutta The Leimauskuningatar oli niitä testannut ja todennut peittäviksi.
   En nyt viitsinyt tähän postaukseen laittaa sitä värjäytymäkuvaa mutta aika ärtsyn näköisesti tarrasi kiinni enkä tosiaan osannut kuvitella, että se värjäisi kun muutkaan eivät ole sitä tehneet.

 3. Nude ja vadelmanpunainen on mun suosikkeja! En yleensä käytä tuollaista vadelmanpunaista sävyä, mutta tuon voisin hankkia.
  Minulla on näitä muutamia ja joissakin on tosiaan hento tuoksu. Ihan miellyttävä se oli, mutta minua häiritsi. En ole tottunut, että kynnet tuoksuvat =)

 4. Jännää, nimittäin mun mielestä kaikissa testaamissani Colour Alikeissa on sellainen jännä tuoksu vielä kuivuttuaankin. En ole muissa lakoissa samaan hajuun törmännyt, mut näissä kiinnitin siihen heti huomiota (jopa holoissa). Voihan olla, että mun hajuaisti huijaa :D

 5. Vitsi mikä herkku tuo eka on! Tai oikeastaan nuo kaikki! :D
  Oon huomannut noissa Dashican lakoissa sen, että ne toimii parhaiten ohuissa kuvioissa koska lakka on niin lirua. Ainakin mulla on ollut näin jokaisen lakan kanssa. :)

 6. En tajua miksi en ole vieläkään hankkinut yhtäkään Colour Alikea, nämäkin sävyt ovat niin kauniita. Upeat koristelut, varsinkin tuosta mustasta leimauksesta tykkään ihan kympillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *