Uusi vanha lempituoksu

Lähestyn taas tätäkin negaation kautta: kukkaistuoksut eivät ole perinteisesti olleet my cup of tea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ehkä siksi kesti miltei vuoden rakastua Marc Jacobsin Daisy Eau So Fresh Sorbetiin, mutta voi hyvä ihme, miten paljon tästä tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkutuoksu: mandariini, omenankukka ja lootus
Sydäntuoksu: magnolia, jasmiini ja orvokki
Pohjatuoksu: myski ja puutuoksut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksu on naisellinen, kevyt, raikas, sopivasti hedelmäinen ja säilyy iholla pitkään, useita tunteja. Pullo on perinteinen, mutta merkille ominaisen näyttävällä korkilla ryyditetty. Tätä tuoksua ei piiloteta kaappiin, vaan jätetään esille ihailtavaksi ja ihmeteltäväksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kävin nuuskuttelemassa kesän 2016 uusia MJ-tuoksuja, joissa oli hyvin paljon samaa. Pidin kuitenkin enemmän tästä kuin uudesta Eau So Fresh Blushista, jossa kielo oli ihollani hieman liian hallitseva. Onnekseni omistamani pullo on iso, 75ml, ja tästä riittää tuoksuiloa koko kesäksi <3


Tuoksu saatu maahantuojalta pr-näytteenä.

10 thoughts on “Uusi vanha lempituoksu

  1. Uusista Marc Jacobsin tuoksuista Daisy Dream Blushissa on omaan nenään ehdottomasti hallitsevin kielo, muissa huomattavasti vähemmän. Mutta ymmärrän hyvin, että jos ei ole kovin kukkaistuoksujen ystävä niin se on eka nuotti, minkä haistaa heti. Tää Eau so Fresh on tosi valloittava tapaus. <3

    1. Joo, se pomppaa mulla heti jotenkin silmille:) Tosin, ihollehan näitä pitäisi aina kokeilla, koska testeripahvi ei kerro koko totuutta. Se on vaan hankalaa jossain kauppakierroksella, kun ei tee mieli sekoittaa sitä tuoksumaailmaa, jossa on liikkeellä. Orvokki ja ruusu on mulle myös tosi hankalat.

  2. Mulle taas se kielo on aivan värisyttävän ihana tuoksu, siksi Daisy Dream Blushkin oli heti tuoksuorgasmin paikka. Olen kyllä tykännyt kaikista Daisy-versioista, itselläni on tällä hetkellä sininen Daisy Dream.

    1. Onneksi maailmassa piisaa tuoksuja, niin löytyy jokaiselle lemppari. Mä kävin eilen nuuhkimassa muutamia selvästi kukkaisia tuoksuja, ja jotain on kyllä tapahtunut, koska siellä oli useampiakin joita voisin kuvitella käyttäväni.

  3. Pullo on muuten aivan ihana! Tuoksusta en tosin osaa sanoa mitään. =) Kuulostaa kyllä hyvältä! Mä odotan, että mulla olisi joskus rahaa ostaa se Chanel Chance Eau Vive. Olen vähän jo käynyt tuoksuttelemassa sitä Sokoksella =) Ehkä voisin kokeilla tätä myös!

    1. Sitä mä taas en ole koskaan nuuhkinut. Yleensäkin tarvin aina jonkun kimmokkeen, että mut saa parfyymihyllyille ja yleesä se tulee blogeista tai jonkun suosituksesta:)

  4. Sama juttu, minäkin aluksi vähän karsastin tätä tuoksua mutta nyt tykkään tosi paljon! Ihan uudella innolla nuuskuttelen kaupoissa Jacobsin kukkaistuoksuja tätä nykyä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *