Uusi ulkoasu

Innostuin erään toisen projektin myötä tekemään itsellenikin  blogibannerin, ensimmäisen muuten koko BND:n historiassa:)
Blogiremppaan pätee näköjään samat lainalaisuudet kuin muuhunkin remontointiin eli se leviää. Niinpä huomasin päivittäneeni mallin ja koko ulkoasun uusiksi ja onhan tämä nyt pirteämpi ja raikkaampi kuin ennen. Edellinen oli kaiken lisäksi kesken kun aloin jossakin ihmeen puuskassa uusimaan layoutia mutta into lopahti silloin alkuunsa.
Tietäisittepä, kuinka paljon lupaavasti alkaneita projekteja minulla on kotona….

Nyt olisi mukava saada palautetta varsinkin, jos joku ei toimi. Suurensin fonttikokoa hieman ja se näytti ihan kivalta 24″ näytöllä mutta nyt läppärin näyttöä tiiraillessani se on ehkä hieman suurta.

Minua häiritsi edellisessä mallissa suunnattomasti kapea tekstikenttä, sitä on nyt levennetty. Samoin inhosin erillistä sivupalkkia joka on nyt yhtenäinen.

Joitakin pienempiä säätöjä saatan vielä tehdä mutta pääpiirteittäin tämä olisi kai tässä.

Huutakaa kiiresti hep, jos jotain on hullusti esim. tietyillä selaimilla tai laitteilla.

54 thoughts on “Uusi ulkoasu

  1. Nam! Kyllä tämä oikeuksiinsa pääsi tässä läppärin näytöllä :) Mä olen niin vanha ja sokea, että tykkään lukea tekstit vaalealta pohjalta ja isompi fontti on kohdillaan. Kaikki näyttäisi toimivan myös Chromiumilla :)

 1. Ihanan raikas tämä uusi ulkoasu :) Mä yritin kans yksi päivä uusia ulkoasua, mutta muutin kaikki takaisin, kun en saanut sellaista kuin halusin :D

 2. Selkeä ja raikas! Kaikki näyttää ainakin itsellä toimivan. :) Itseä ärsyttää omassa blogissa liian pieni taustakuva, mutta sen suurentamiseen ei jäänyt enää energiaa… :D

  1. Ehkä se inspis joku päivä vielä iskee sullekin. Mua oikein huvitti, kun olen tehnyt muille bannereita mutta itsellä sellaista ei ole ollut:D Kiva kuulla et kaikki toimii, näillä mennään sitten:)

 3. Wow, tää on UPEA! Ihanan kesäinen, pirteä ja raikas! Mun näytöllä teksti on juuri sopivan kokoista, tosin selaimeni on zoomattu 125% melkein kaikkien blogien kohdalla, ettei tartte siristellä tekstiä :)

  1. Oon sen verran heikkonäköinen itse että en mielelläni tihrusta kovin pientä pränttiä:D Ehkä tää saa sit olla näin kun tuntuisi olevan monille mieleen:)

 4. Tosi raikas! Tietty tällänen vitivalkoinen on vähän ”harsh”, ehkä joku pieni vieno sävy siihen niin sit olis täydellinen :) Tekstin koko minustakin ok!

  1. Mulla olikin ensin vaalea liukuväri tuolla mutta vaihdoin sen kuitenkin pois. Mietinpä vielä asiaa, joku ihan haalea turkoosi kieltämättä olisi kyllä kiva:)

 5. Todella kivan näköinen uusi ilme – mutta ihmisenä joka ei yleensä koskaan pidä selainta koko ruudun kokoisena karsastan vaakasuoraa vierityspalkkia alareunassa. Mulla ei nyt skrollaamatta näy nuo oikean laidan valikot ja linkit.

  1. Mulla on kans vajaan ruudun kokoinen ikkuna ja mahtuu nyt oman läppärin näytölle nippanappa. Onko sulla minkä kokoinen näyttö ja mikä resoluutio? En itsekään tykkää sivuttain skrollailusta.

 6. Johtunee pienestä näytöstäni (miniläppäri :) ), mutta näen pelkän tekstikentän. Joutuu alapalkista siirtämään jos haluaa nähdä muutakin. Pidin entisestä, mutta ehkä tähän tottuu. Onhan tämä yleisilmeeltään valoisampi, mikä sopii kevääseen.

 7. 15.3″ läppärin näytöllä tekstikenttä vaikuttaa ensinäkemältä vähän turhan leveältä, tuntuu että pitkät rivit alkavat hyppiä.. Mullahan tosin on varmaan verraten pieni (läppärin) näyttö joten ongelmaa ei välttämättä ole kaikilla :) Muuten kivan kesäinen ja pirteä ulkoasu :)

 8. Ihanan raikas ulkoasu, pidän kovasti! Minä joudun MacBookin näytöllä kans skrollaamaan sivuttain, jos haluan nähdä sivupalkin jutut kokonaan.

 9. Hyvältä näyttää, oikein raikas ja värimaailma kiva! Minä lueskelen yleensä kotikoneella ja mulla on isohko näyttö (olisko 19″), joten ei mitään ongelmia, kaikki näkyy just hyvin. ;-)

  Voi että, kaikki tällaiset ulkoasurempat saa itsellekin tekeen mieli uudistaa oman blogin ulkoasua. :-D

 10. Ihanan keväinen tää ulkoasu, ja semmonen tosi raikas! Tykkään tosi paljon, ihana<3
  Tosin mua vähän ärsyttää itteeni toi että tää sivu ois liian pitkä ja sitä pitää siirtää semmosella mmm siirtopalkilla (?:D) että pääsee toiseen reunaan, mutta sekin on ihan mielipidekysymys ja saattaa johtuu tästä mun koneen näytöstä:)

 11. Todella kivan näköinen ulkoasu, raikkaan keväinen. Tosin teksti-osio on hieman liian venytetty aikakin omalle näytölle. Voi tokin olla tottumuskysymys, kun suurin osa sivustoista tehty kapeammiksi. :D (22” näyttö 1680×1050 resoluutiolla.)

 12. Kyllä mun mielestä fontti on hyvän kokosta, hetki vaan meni ennen kuin tajusin mikä blogi tämä on.. :D Tottunut jo siihen aiempaan. Jos ei muuta niin IHANAN kesäinen :)

  Voikun osaisin itekkin muokata ulkoasun mieleisekseni..

  1. Haha, mietin kans että tunnistaako kukaan enää:D Onneks on noita bloggerin valmiita pohjia, en mäkään mitään osaa koodailla. Bannerit ja painikkeet sentään saan tehtyä.

 13. Not sure if Times New Roman is fresh. Eli olen estänyt skriptit selaimessani, joten sivusi raikkaampi, päätteetön fontti ei näy. Kannattaisi ehkä huomioida tämä koodissa ja käyttää ihan niitä yleisimpiä kirjasimia, jotta saadaan maksimaalinen toimivuus.

  Minulla näkymä on paljosta valkoisesta väristä huolimatta raskas ja jotenkin keskeneräisen näköinen, kun fontti on päätteellistä ja tekstikenttä edelleen liian leveä lukemista ajatellen (kuville varmaan hyvä, ja ne kai tässä on pääasia, joten menköön, fontin suurentaminen voisi olla vaihtoehto korjaamaan tilannetta).

  1. Koodiin en ole koskenutkaan koska en ymmärrä juuri mitään html:stä. Käytän siis Bloggerin tarjoamia vaihtoehtoja ja selainvarmoja fontteja ei siellä montaa ole. Skriptit kai voi sallia sivukohtaisesti?

   Olen nyt pari päivää tarkastellut kriittisesti sivustoni ulkoasua enkä löydä tästä mainitsemaasi raskautta tai keskeneräisyyttä. Toki katselen tätä sillä fontilla kuin tämän olen tarkoittanutkin ulkoasua suunnitellessani.

   Mutta ettei menisi liian vakavaksi: tämä on vain kynsiblogi. En ole pyrkinyt tekemään tästä visuaalista taidonnäytettä vaan ulkoasultaan simppelin, itseäni ja suurinta osaa lukijoista miellyttävän. Harrastus ei ole kivaa enää jos siitä tulee työtä.

 14. Todella hyvän näköinen! Niin kuin tuolla aiemmin joku jo mainitsiskin, niin ihanan kesäinen tämä on kukkasineen :) Tykkään myös leveämmästä tekstikentästä

 15. Toimii ainakin mun läppärillä oikein hyvin, kännyl en oo viel testannut! :P Tykkäsin tosin ehkä entisestä tummasta ulkoasusta enemmän, kun se oli kivan erilainen :P Tää on aika silleen… in your face! :D

 16. Eilen en jaksanut käppärillä testata, mutta mun pienellä läppärillä 14″ ja 16″ ei muista, ei tartte sivuittain vieritellä, hyvin mahtuu nyt kun katselen…

  Raikas uudistus… :)

  -T-

 17. Uusi ulkoasu on TODELLA paljon parempi kuin edellinen! Ihanan raikas, pirteä, kesäinen ja selkeä <3 Hienoa, että jaksoit siis säätää, se kyllä kannatti :) Läppärini resoluutio on 1920×1080, joten tykkään leveämmästä sisällöstä ja isommasta fonttikoosta. Mun puolesta kuvatkin voisivat olla suurempia, mutta nykyinen kuvakokokin on hyvä ja sopiva, ei liian pieni siis :) Kännykkänä mulla on Lumia 920, ja hyvin toimii silläkin sun blogi :)

  Mukavaa Vappua! :)

  1. Kiitos :) Mä jouduin tätä vähän kaventamaan alkuperäisestä kun monille tuli ongelmia mutta nyt tän pitäisi olla aika passeli pienemmillekin ruuduille ja resoluutioille:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *