Uusi rakkauslakka

Eihän se ihan ongelmitta sujunut, se Etsystä tilaaminen (taaskaan). Näitä lakkoja piti tulla kaksin kappalein toisen ollessa varatun ystävälleni Hollantiin. Kuoren päälläkin luki 2kpl, mutta sisällä oli vain yksi lakka.
Kyseessä oli tietenkin rajoitettu määrä lakkoja mutta muutaman rapakon taa meilatun viestin jälkeen saatoin huokaista helpotuksesta; lakkoja on tulossa uusi erä ja myyjä ystävällisesti postittaa lakan suoraan määränpäähän. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Itse lakka suorastaan ylittää odotukset. Tässä ei ole kerrassaan mitään muuta vikaa kuin hieman rajoitettu saatavuus. Erinomainen levittyvyys, peittävyys (2 kerrosta riitti mainiosti) ja kuivumisaikakin hyvää tasoa tällä koostumuksella olevalle lakalle. Ja mikä parasta: väri on tyrmäävän upea.

Chalkboard Nails -blogista löytyy swatchit 80’s Baby Collection -kokoelman muistakin lakoista, käykää ihastelemassa jos uskallatte. Minua jäivät polttelemaan pinkki ja keltainen…

Minä ainakin olen myyty – ja kyllä, lakka ampaisi ehdottomasti TOP 20-listalle omistamieni lakkojen sarjassa. Tällaista kaunotarta olisi synti peittää joten annoin itselleni jälleen luvan käyttää decaleja.

On siellä hienostunut holoefektikin, joka tosin ei oikein näyttäydy lightboxini hajanaisessa valossa.

Different Dimension – Whatever

Ihana, eikö vain? :)

36 thoughts on “Uusi rakkauslakka

  1. U-PE-A!
    ja voi saakeli kun menin katsomaan tuon linkin, nyt mun on aivan PAKKO saada tuo pinkki (ja ehkä sininen ja lime ja oranssi…) :D

  2. Tyylikkäät kynnet! Minun makuuni hieman turhan kirkas violetti mutta oikein kaunis näin toisen kynsiltä ihailtuna. Noi decalit on kanssa nätit!

    1. Kiitos! Nyt kun lakat on olleet pari päivää, niin olen päässyt toteamaan ettei kestossakaan ole mitään huomauttamista, hyvin pysyy kynsillä!

    1. Nyt voi vielä sanoa laadustakin että hyvin kestää kynsillä. En ole vähään aikaan törmännyt kaikilta osin näin hyvälaatuiseen ja kauniiseen lakkaan. Vieläkin oon ihan fiilareissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *