Uudistunut Osis+ ja uusi tukka

Olin tammikuussa Schwartzkopf Finlandin vieraana tutustumassa kevään hiustrendeihin ja uudistuneeseen Osis+ -sarjaan. Mulle sarja on tuttu jo useamman vuoden ajalta ja uusistakin tuotteista löysin heti suosikkini.

osis2
Tilaisuus alkoi muotinäytöksellä, jonka jälkeen kouluttaja-kampaajat Hanna ja Krista kertoivat tuoteuutuuksista ja tulevista trendeistä.

Pastellivärejä nähdään hiuksissa edelleen runsaasti, mutta niiden rinnalle tulee kirkkaampia ja entistä värikkäämpiä sävyjä, mm. kanarialinnunkeltaista ja turkoosia. Värjäyksissä on nyt jänniä juttuja kuten skarpisti värjätyt latvat ja laveeraussävyt, jolla saadaan perusväriä haalistettua. Keskellä olevalla tytöllä oli tyvessä ihana punainen, joka oli sitten haalistettu juuri tällaisella laveeraussävyllä. Tosi kivan näköinen lopputulos!

osis3
Sain mukaan itselleni sopivat Osis+ -tuotteet ja mulle valittiin hiuslakka, tuuheuttava Volume Up-tyvisuihke ja Whipped Wax-vaahtovaha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Muut tuotteet odottavat vielä testaamista mutta vahaa olen käyttänyt ihan melkeinpä päivittäin. Koostumus on tosiaan vaahtomainen ja vaha antaa sopivasti tukea eikä lätsäytä hiuksia. Tämä ei ole oikein mattainen eikä kiiltäväkään, vaan jotain siltä väliltä.

Hiuslakkaa olen tyhjentänyt takavuosina N+1 -pulloa, joten tämäkään pullo ei tuottene pettymystä. Käyttöön, kunhan edelliset avatut suihkitaan loppuun, samoin tyvisuihke, ja nämä nähtäneen jossain tulevaisuuden loppuneet-postauksessa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain tilaisuuden lopuksi myös varata itselleni kampaamokäynnin, miten mahtava juttu!
Päätin kasvatella hiuksia että niissä olisi edes jotain leikattavaa, ja peruin yhden hiustenleikkuun välistä, eli tukka oli ehtinyt venyä n. 2,5cm pituutta viimeisimmästä leikkauksesta.

Kyseiselle päivälle sattui ihan karsea ilma ja oli ai-van ihanaa istahtaa pariksi tunniksi penkkiin ja uskoa kuontalonsa ammattilaisen käsiteltäväksi. Ennen- kuva on tosiaan aika karu; hiukset ovat selvästi kasvaneet ulos mallista vaikka pituutta ei kauheasti vielä olekaan. Väri on kulahtanut ja tyvikasvu selvästi näkyvissä. Ihanaa.

tukkamuutos_1
Mulle laitettiin hiuksiin kuparinpunainen sävy ja otsatukkaosioon kahdella eri värillä vähän twistiä. Värit tulevat näkyviin eri tavalla riippuen siitä, miten hiukset laittaa, mutta siellä on piilossa kirkasta oranssia ja lämpimämpää, vaaleampaa kuparia.

tukkamuutos_2
Kuvassa mukava ja todella taitava Krista viimeistelee koneella sivuja. Kristan ja Hannan tukkataideteoksia voi seurata myös instasta @kauneusstuidiofab

tukkamuutos_3

Miksi mä näytän näissä kuvissa ihan olmilta? Sen täytyy johtua valaistuksesta tai siitä, että istun muovipussin sisällä. 

tukkamuutos_5
tukkamuutos_4

Edellisessä mallissa jakaus oli enempi keskellä, kun tässä se vietiin selvästi vasemmalle. Toinen sivu on lyhyempi ja särmikkäämpi, toisella puolen taas on reilummin pituutta ja sen voi muotoilla monellakin eri tavalla.

tukkamuutos_6
Tykkään tukasta ihan älyttömästi! Vähän jotain erilaista mutta ei kuitenkaan mitään hullun radikaalia. Jotta sävy pysyisi kauniina pitempään, sain mukaan vielä väriä ylläpitävän shampoon, sävytevaahdon ja Fibreplex-hoitoaineen kotikäyttöön. Värjäyksen yhteydessä tehty Fibreplex-käsittely hoitaa ja suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aikana ja tulosta voi ylläpitää kotihoitoaineella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ihan hyväkuntoiset hiukset, tässä pituudessa hius ei yksinkertaisesti oikein ehdi mennä kovin huonoon kuntoon, mutta käytän kyllä siitä huolimatta etenkin syväpuhdistavan shampoopesun jälkeen jotain tehohoitoa.

Fibreplexiä voi käyttää myös saunassa kunhan kietaisee pyyhkeen hiusten suojaksi. Yleensä teenkin niin että laitan tehohoidon hiuksiin saunassa, siellä vaikutusaika kuluu kuin itsestään. Ihan vaan pesuhuoneessa hengaten on aika vaikea keksiä tekemistä 10 minuutiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tulipas pitkästi juttua, mutta mä olen niin seitsemännessä taivaassa. Yhtään ei enää haitannut vaakasuoraan vihmova vesisade, kun astuin liikkeestä ulos kadulle, jossa tuuli käänsi sateenvarjon välittömästi nurinniskoin.

Teki mieli hymyillä näyteikkunoista heijastuvalle peilikuvalle.


Postauksessa nähdyt tuotteet sekä kampaamokäynti saatu veloituksetta ja vastikkeetta.
Mielipiteet ja fiilikset ovat bloggaajan omia, enkä hyödy linkeistä tai niiden klikkailusta. 

20 thoughts on “Uudistunut Osis+ ja uusi tukka

    1. Kiitti! Se on tyyristä etenkin PK-seudulla:/ Mä käyn yleensä maalaiskampaajalla, jossa saa leikkauksen 32 eurolla ja värjään itse, eli ei ole mitenkään tavallista hupia mullekaan tämä.

    1. En mä osaa luopua siitä ja vaikka monta vuotta on menty punaisen eri sävyillä, niin jotenkin se vaan on osa persoonaa ja vaikea kuvitella muita värejä. Tää on kyllä se on mun omin väri:)

  1. On kyllä upea tukka! ♥ Tällaiset muodonmuutokset on niin virkistäviä, sitä tunnetta on vaikeaa edes kuvailla. Itse juuri päädyin muuttamaan hiusmallia ja väriä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen, ja voi vimpula mä olen liekeissä :D

    1. Mulla on malli muuttunut usein mutta väreissä on taas menty aika tutulla linjalla, eli punaisen eri sävyjä. Nyt taas mieli halajaa ehkä aavistuksen pitempää mutta kun se kasvattaminen on niin työlästä:D Vaan kyllä se aina tekee tosi hyvää, kun sallii itselleen vähän vaihtelua:) Vaikka sitten viiden vuoden välein:)

  2. Sanoisin että nappiin meni! Varsin hyvä lopputulos silloin kun itse on tyytyväinen, hyvä luottokampaaja on aarre. Mikäli omani muuttaisi paikkakunnalta niin menisin perässä.

    1. Mulla oli Espoossa asuessa luottokampaaja, jolla kävin monta vuotta. Sitten hän muutti jonnekin Savoon ja tiemme erkanivat:( Sen jälkeen olen kokeillut monia, vaihtelevin tuloksin. Tästä tukasta tykkään kyllä ihan possuna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *