Uudistunut Nivea Dry Fresh

Mä olen täällä blogissa kirjoittanut aika paljon deodoranteista ja antiperspiranteista. Aihe on useimmille varmasti arkinen, vähän tylsäkin, eikä sille mielellään uhraisi aikaa tai energiaa enempää kuin on pakko. Itsekin pärjäsin tosi pitkään melkein millä tahansa dödöllä, mutta ilmeisesti ikä, hormonitoiminta, painonnousu ym ovat tehneet tehtävänsä ja nykyisin hikoilen kuin porsas. Mä olen testannut ihan järjettömän määrän erilaisia deodorantteja ja antiperspirantteja niin marketin kuin apteekin hyllyistä. Jossain vaiheessa alkoi tuntua toivottomalta, kun mikään ei tuntunut riittävän. Laitoin yksi kainaloon supervahvaa TripleDrytä ja sen lisäksi käytin päivisin ns. tehokkaampaa Rexonaa, eli ei sitä ihan perussettiä.

Pitäisi ehkä koputtaa puuta, sillä viimeisen n. kuukauden ajan olen pärjännyt yhdellä tuotteella, jota olen käyttänyt vain päivisin eli olen levittänyt sitä aamuisin puhtaisiin kainaloihin, öisin en ole käyttänyt mitään.

Koko Nivean deodoranttivalikoima on uudistunut ja sain keväällä pr-toimistosta testattavakseni Dry Fresh-antiperspirantin. Tuote lupaa 48 tunnin suojan hikoilua vastaan ja tuotekehittelyssä on käytetty hyväksi hikoilun määrää mittaavaa älypaitaa. Käyn kahdesti päivässä suihkussa, eli en tosiaankaan aio testata, toteutuuko 48 tunnin lupaus, mutta väitän, että nyt on käsillä todella hyvä dödö. Toukokuun helteet ovat varmistaneet sen, että tuotetta on testattu äärimmäisissä olosuhteissa.
Täysin kuivina mun kainalot eivät ole pysyneet, mutta Nivea kuitenkin kuivahtaa kun hikoilupiikki tasaantuu enkä ole huomannut missään vaiheessa haisevani hieltä, ainakaan kainaloista.


Myös iho on ollut kiitollinen. Ympärivuorokautinen yhä vahvempien tuotteiden käyttö ei taatusti ole hyväksi kenellekään ja mullakin kainaloiden alue on ajoittain ollut ärtynyt. Tuntuu myös mukavalta olla öisin ilman mitään ja antaa ihon levätä.

Olen yrittänyt pitää mielessäni sen, että mulle on ennenkin käynyt niin, että keho tavallaan tottuu deodorantteihin ja se, mikä vielä jokin aika sitten toimi hyvin, muuttuukin yhtäkkiä tehottomaksi. En murehdi sitä vielä, sillä ainakin toistaiseksi Dry Fresh pitää mainiosti. Tuoksua luonnehditaan kukkaiseksi, mutta omaan nenääni se on vain raikas ja hyvin neutraali.

Mikä parasta, Niveaa löytyy jokaisen marketin hyllystä ja n. 2,50€ hinta ei juuri kukkaroa kirpaise.
Raikasta viikkoa kaikille:)

4 thoughts on “Uudistunut Nivea Dry Fresh

  1. Tuli mieleeni tätä postausta lukiessa, et viime kesänä kehuit Signe Seebidin Puhdas-kristallideodoranttia. Käytitkös sitä kuin pitkään ja miten se toimi pitkällä aikavälillä, vai toimiko? Olen hyvin pitkälti siirtynyt luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, mut antipespirantista en ole luopunut. Olen kyllä kokeillut useita luonnonkosme deoja huonolla menestyksellä, mut tota Puhdasta ei sitten tullut tilattua, ja nyt olen menossa Tallinnaan, niin mietin uskaltaisikohan tuota ostaa testiin…

    1. Käytin SS:n kristallideodoranttia kesällä ja ostin uuden pullonkin, mutta talven aikana en käyttänyt sitä ollenkaan. Pitäisikin etsiä pullo käsiin ja aloittaa uusi testijakso, sillä se piti kainalot todella hyvin kuivina ja on edelleen paras testaamistani luonnonkosmetiikan deodoranteista. Mulla on myös niistä huonoja kokemuksia, eivät ole siis toimineet ollenkaan ja mitä olen muualta lukenut, niin aika yksilöllistä niiden toimiminen tuntuu olevan, toki jokainen hikoileekin eri tavalla. Loppujen lopuksi nämä ei taida selvitä kuin kokeilemalla:) Mitään ihoa ärsyttävää kristallideodorantissa ei käsittääkseni pitäisi olla, toisin kuin joissakin muissa luonnonkosmetiikkadödöissä.

  2. Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla tätä! Rexonan Aloe Vera on toiminut hyvin, eli se ei petä ja päästä hienhajua ilmoille, mutta antiperspirantti se ei taida olla ja kuivemmat kainalot toki houkuttais :D

    1. Mä olen ollut ihan todella yllättynyt tämän tehosta….tosin meinasin lisätä tekstiin, että jos joku lähipiiristä on eri mieltä, niin nyt lapa pystyyn:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *