Uudistunut EcoTools

EcoTools on varmasti monille tuttu merkki etenkin meikkisiveltimistään. Tarjolla on kattava valikoima siveltimiä, joiden varsi on valmistettu ekologisesti bambusta ja kierrätysalumiinista ja harjakset ovat synteettistä materiaalia. Tuotteiden hintataso on maltillinen ja saatavuus hyvä. Perussiveltimet voi hankkia edullisesti settinä ja täydentää kokoelmaa tarpeen mukaan.

Siveltimet ovat tänä keväänä kokeneet faceliftin ja muitakin pieniä muutoksia. Sarja on täydentynyt mm. meikkisienillä, joista olin etukäteen aika täpinöissäni. Nyt käyttökokemusta on kertynyt sen verran, että olen jo löytänyt näistä suosikkini.


Uudistettujen pakkausten takana on vinkkejä sivellinten käyttöön.


Sivellinten varret ovat vanhoja kellertäviä varsia raikkaammat ja tyylikkäämmät mutta myös harjasosat ovat kokeneet hieman muutoksia. Multa löytyi muutamia samiksia eli pääsin vertailemaan vanhoja ja uusia.

Alimpana pieni Detail concealer-peitevoidesivellin, keskellä pullukka Full shadow-luomivärisivellin ja ylimpänä Airbrush concealer-siveltimet, joissa uusi poikkeaa eniten vanhasta ollen tiiviimpi ja jäykempi.

Mä olen tykännyt pienestä peitevoidesiveltimestä sen tarkkuuden vuoksi, mutta häivyttelyyn olen niin tottunut käyttämään sormia, etten oikein osaa käyttää siihen sivellintä. Peitevoidesiveltimiä ei tosin voi olla liikaa, koska ne menevät pesuun jokaisen käyttökerran jälkeen ja kun pesen siveltimet joka sunnuntai, niitä kertyy sutipyykkikoriin aikamoinen kasa:)


Vasemmalla ihanasti likaisena Kiiltoa poistava puuterisivellin, joka on mulla ihan joka päivä käytössä. Se sai nyt väistyä Full powder-siveltimen tieltä, koska irtopuuterin levityksessä uusi muhkea ja ihanan pehmoinen sivellin on ollut aivan mahdottoman toimiva.
Olen tehnyt niin, että levitän irtopuuteria ohuesti kasvoille, sen päälle laitan meikinkiinnityssuihkeen tai kasvosuihkeen ja suihkeen kuivahdettua ihan ohuesti vielä hiukan puuteria niihin kohtiin, jotka ekana alkavat kiillellä. Meikkipohjasta tulee näin kuulas ja kestävä.


Mä tuossa alussa jo kirjoitinkin, että olin ennakkoon eniten innoissani meikkisienistä. Olen vannoutunut Beautyblenderin käyttäjä eikä se ole toisaiseksi kohdannut voittajaa eikä edes hyvää haastajaa.
Mutta.

Ylemmässä kuvassa sienet ovat kuivina, alemmassa käyttövalmiiksi kostutettuina, eli suurin osa vedestä on puristeltu pois.


Sienissä on pakkauksen mukaan erilainen koostumus. Pieni on tiiviimpi ja sillä saa peittävämmän meikkipohjan, iso sieni taas jättää ohuemman pohjan. Eroa ei juurikaan tunnustellessa huomaa eikä mainittavasti käytössäkään, mutta pestessä tiiviimpää sientä saa työstää enemmän. Mulla on iso käsi ja siihen kookkaampi sieni istuu paremmin. Lisäksi meikkipohja syntyy sillä ihan kädenkäänteessä.

Tässä on vaan kaikki kohdallaan: koko, muoto, materiaali. Litteällä isommalla sivulla saa todella nopeasti meikkivoiteen kasvoille ja kulmilla nenänpielet ym. tarkemmat kohdat. Jos käyttää esim. voidemaista poskipunaa tai korostustuotteita, niillekin riittää omat osionsa sienestä.
Sieni on helppo pestä ja se myös puhdistuu hyvin. Ja siis tämä setti on vielä hurjan edullinen, pakkaus maksaa esim. Sokoksella 12,90€. Siis vau.


Beautyblender-sieni on ollut käytössä tosi pitkäikäinen ja nähtäväksi jää, miten nämä sienet kestävät käyttöä. Siitä raportoin myöhemmin:)
Mulla on tapana ajoittain keittää meikkisienet hygieniasyistä ja nämäkin sienet tulevat päätymään jossakin vaiheessa kuumaan kylpyyn.


Millainen EcoTools-suhde teillä on?


Tuotteet saatu pr-näytteinä

13 thoughts on “Uudistunut EcoTools

 1. Kivoilta näyttää<3 Entuudestaan mulla on vain joitakin silmämeikkisiveltimiä. Nyt hinkuan tuota puuterisivellintä. Se on jotenkin soman oloinen. Uudet silmämeikkisiveltimet ei tunnu näin ensi alkuun must have -tuotteilta, mutta varmasti tulee niitäkin sitten aikanaan hommattua;)

  1. Puuterisivellin on ihanan pehmeä ja muhkea, mutta sillä saa kuitenkin pyöristetyn harjaspään ansiosta koko kasvot puuteroitua hyvin. Näistä oli nyt Sokoksella -20% alennuskin!

 2. Tykkään yhdet mun pitkäaikaisemmista siveltimistä mitä on ollut käytössä, on juurikin Ecotoolsilta. Näistä uusista mulla on muutamia kasvomeikkisiveltimiä testissä ja ne kaikki läpäisee mun ihon herkkyystestin, jokainen on tarpeeksi pehmeä, eikä ärsytä mun kosketusherkkää ihoa. <3

  1. Hei kohtalotoveri:) Mullakin on herkkä iho, parhaiten se näkyy tosin kehon muissa osissa eli jos käytän esim. kyynärtaipeeseen hihoista ulottuvaa puseroa, mulla menee ihan punaisille näpyille se alue vaikka hihat ei edes olisi tiukat. Ihan hullua. Kasvojen iho tosin saattaa riehaantua ihan vain toisen paikkakunnan vedestä. Mutta nämä siveltimet ovat kyllä ihanan pehmoisia <3

 3. Täytyypä käydä ostamassa tuollainen meikkisienisetti itsellekin! Olen tässä kuukauden suunnitellut ostavani vanhan beautyblenderin tilalle uuden, mutta sen kallis hinta on hirvittänyt.

  1. Hei mä kävin eilen Sokoksella ja näistä oli siellä tarjous, kahden sienen setti oli muistaakseni 10,30 euroa eli todella edullinen verrattuna vaikka BB:iin :)

 4. ERITTÄIN kiinnostavaa! Tosi onnistunut uudistus ainakin ulkoisesti. Ecotoolsin siveltimiä käytän liki päivittäin vaikkei mulla niitä kovin montaa olekaan. Ne mun omistamat yksilöt sattuu vaan olemaan kätsysti matkakokoisia, joten käyttöä on tullut paljon kun roudaan jotain meikkijuttuja käytännössä aina mukana. Sienet kiinnostaa ihan älyttömästi! Varmasti kotiutan nuo.

 5. noihan näyttää kyllä todella paljon kivemmilta kun noi vanhat :D ja noita sieniähän on kyllä varmaan pakko päästä kokeilemaan. Ei ole paha hinta.

  1. Näistä on aika usein alennuksia ja tarjouksia eri myyntipaikoissa ja reilu kymppi kahdesta meikkisienestä on kyllä halpa hinta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *